View Full Version : Прическа на стъпала
nikoleta97
05-30-2010, 12:31
Здравеййте :))) Исках да ви питам за прическата на стъпала. Аз съм с бретон косата ми е средно дълга, и се чудя, дали прическата на стъпала е практична и лесна за поддържане. Другото е ако имате някакви снимки да постнете :)
maybeline
05-30-2010, 12:35
моята е такава.За това дали е лесна за поддържане-лесно е,кво ще й е.
awesomesheepy
05-30-2010, 12:54
прическата е страхотна,лично аз съм с нея от 3 години,и смея да кажа - че за сега нямам проблеми,и ми е страшно удобно.
пробвай - ако не ти хареса,ще я смениш - порасва си,няма да имаш проблеми..
BlackkStar
05-30-2010, 13:11
Абе хора, каква е разликата между прическите на стъпъла, на пластове и на етажи?
Concussion
05-30-2010, 14:52
Била съм много пъти на стъпала, супер удобно е и лесно за подръжка, косата изглежда по-обемна, а ако е чуплива изглежда по-къдрава. BlackkStar, няма разлика между трите. :)
sunshine955
05-30-2010, 15:00
и аз съм така .. не мисля да си я изравнявам .. аз му викам на пластове ;д ..
sladur4etyYy
05-30-2010, 15:23
зависи каква ти е косата и каква искаш да е. моята е чуплива, но аз я изправям и като ми е на пластове, седи добре.
terezita97
05-30-2010, 16:54
Абе хора, каква е разликата между прическите на стъпъла, на пластове и на етажи?
Аз пък съм свикнала да му казвам "на степени" :D
StreetFame
05-30-2010, 17:10
Яко е г/д, ама много занимаване.....
Косата ми беше права като клечка, а сега е малко начупена и стърчи отвсякъде.. :lol:
SmilezZz
05-30-2010, 17:11
Пуснете някоя снимка,да видя долу-горе какво представлява..
Била съм на най-различни прически,но не и на такива
И аз искам да си направя такава прическа, но се чудя дали няма да стои грозно на много начупена коса? Аз обикновено си я изправям, но има и дни, в които я оставям да си почива и не искам тогава да приличам на гнездо. Вие как мислите? Да се подстрижа ли така или да измисля нещо друго?
и аз съм така .. не мисля да си я изравнявам .. аз му викам на пластове ;д ..
+ ^-^
аз обаче мисля да се направя на права черта ...
да де пак на пластове смятам да си остана. (:
misKukona
12-31-2010, 16:50
аз имам дълга руса коса до дупето.Тя е леко чуплива. исам да отида на фризьор, за да ме направят на стъпала, но не искам да ми се маха от дължината. това възможно ли е? :)
suNnykaty96
12-31-2010, 18:30
аз имам дълга руса коса до дупето.Тя е леко чуплива. исам да отида на фризьор, за да ме направят на стъпала, но не искам да ми се маха от дължината. това възможно ли е? :)
da, absolutno :)
FuckingFreak
12-31-2010, 19:34
misKukona, най-дългият пласт ще ти е до дупето и следователно най-късият може би при раменете или брадичката- зависи какво искаш също така и какъв е фризьора. Оптически дължината няма да ти се намали.
Според мен на етажи (за първи път чувам за стъпала, направо ако искате и на стълби го измислете) е най-добре и плюс това придава обем, защото най-горният слой от косата се смалява и тежестта намалява, с което той не че се повдига, ами не е толкова тежък така да кажа. От както се помня съм с такава прическа... и не мисля за в бъдеще да я правя на черта..
моята е същата и ми стои много добре. след фризьора може и да не се харесваш особено, но за няколко дни косата сама ще се отпусне и ще се оформи.
misKukona
12-31-2010, 20:31
благодаря, че ми казахте непременно ще отида на фризьор :) :)
bunnyskeleton
12-31-2010, 22:01
Тази прическа не е за всеки и трябва много да се внимава! Щото една приятелка се пострига на пластове и сега косата й е ужас! Много обемна, чуплива и изглежда много суха! Е, на нея най-късия пласт й е до челото :D . И аз съм постригана така, първия ми пласт е 1, 2 см под брадичката, а останалото е до гърдите. Макар, че сега порасна и трябва да се постригвам :lol:
Аз сега съм на етажи, но искам на черта.Да си я оставя да расте или да отида на фризьор?
vagarious
01-01-2011, 11:10
Това за мен е най-добрата подстрижка, но наистина не е за всеки.
Добре, че е за мен. 8-)
Смисъл, косата ми е от онези безформените - нито права, нито чуплива, нито никаква.
Че даже е и много тежка.
С пластовете си имам обемче и много лесно си я поддържам.
Изобщо не пипам пресата за коса.
Оставям я с нейните си чупки, който много ми харесват и вече не се налага да се занимавам по 1ч. сутрин само да си оправя косата. :?
Въобщее съм си хипер доволна. :grin:
Това за мен е най-добрата подстрижка, но наистина не е за всеки.
Добре, че е за мен. 8-)
Смисъл, косата ми е от онези безформените - нито права, нито чуплива, нито никаква.
Че даже е и много тежка.
С пластовете си имам обемче и много лесно си я поддържам.
Изобщо не пипам пресата за коса.
Оставям я с нейните си чупки, който много ми харесват и вече не се налага да се занимавам по 1ч. сутрин само да си оправя косата. :?
Въобщее съм си хипер доволна. :grin:
И аз съм така :D
MeLikesPie
01-01-2011, 15:35
Постни снимка да те видим, щото ако сме те убедили да си правиш етажи, а не ти отиват, значи откровено сме се изгаврили с тебе...
MeLikesPie
01-01-2011, 15:36
Аз сега съм на етажи, но искам на черта.Да си я оставя да расте или да отида на фризьор?
Няма да порасне равна, от опит ти го казвам...
ПП Сори че направих два поста един след друг
misKukona
01-01-2011, 18:19
ще ви дам линк за фейсбука ми :) там ще видите косата ми
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001641624739&v=photos
anonymous708973
01-01-2011, 19:55
Заключила си си профила за неприятели :lol:
Джуф, аз бях на пластове и казах на фризьорката да намали разстоянието между тях. Тоест, долните да го подстриже повече, а горните по-малко. В момента имам сантиметър-два-три разлика, следващият път съвсем ще я изравня. :)
misKukona
01-01-2011, 20:40
я вижте тези http://www.impulse.bg/mIsSs_KuKoNa/snimki/list/grid :)