- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Прическа на стъпала
Здравеййте)) Исках да ви питам за прическата на стъпала. Аз съм с бретон косата ми е средно дълга, и се чудя, дали прическата на стъпала е практична и лесна за поддържане. Другото е ако имате някакви снимки да постнете
![]()
моята е такава.За това дали е лесна за поддържане-лесно е,кво ще й е.
Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )
прическата е страхотна,лично аз съм с нея от 3 години,и смея да кажа - че за сега нямам проблеми,и ми е страшно удобно.
пробвай - ако не ти хареса,ще я смениш - порасва си,няма да имаш проблеми..
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Абе хора, каква е разликата между прическите на стъпъла, на пластове и на етажи?
Била съм много пъти на стъпала, супер удобно е и лесно за подръжка, косата изглежда по-обемна, а ако е чуплива изглежда по-къдрава. BlackkStar, няма разлика между трите.![]()
и аз съм така .. не мисля да си я изравнявам .. аз му викам на пластове ;д ..
smile-it's the second best thing you do with your lips
зависи каква ти е косата и каква искаш да е. моята е чуплива, но аз я изправям и като ми е на пластове, седи добре.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Първоначално написано от BlackkStar
Аз пък съм свикнала да му казвам "на степени"![]()
Живей за мига!
Яко е г/д, ама много занимаване.....
Косата ми беше права като клечка, а сега е малко начупена и стърчи отвсякъде..![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Пуснете някоя снимка,да видя долу-горе какво представлява..
Била съм на най-различни прически,но не и на такива
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
И аз искам да си направя такава прическа, но се чудя дали няма да стои грозно на много начупена коса? Аз обикновено си я изправям, но има и дни, в които я оставям да си почива и не искам тогава да приличам на гнездо. Вие как мислите? Да се подстрижа ли така или да измисля нещо друго?
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
+ ^-^Първоначално написано от sunshine955
аз обаче мисля да се направя на права черта ...
да де пак на пластове смятам да си остана. (:
http://vbox7.com/play:27671a29![]()
http://vbox7.com/play:cb758a54
Карай внимателно - спаси живот!
http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.
аз имам дълга руса коса до дупето.Тя е леко чуплива. исам да отида на фризьор, за да ме направят на стъпала, но не искам да ми се маха от дължината. това възможно ли е?![]()
da, absolutnoПървоначално написано от misKukona
![]()
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
misKukona, най-дългият пласт ще ти е до дупето и следователно най-късият може би при раменете или брадичката- зависи какво искаш също така и какъв е фризьора. Оптически дължината няма да ти се намали.
Според мен на етажи (за първи път чувам за стъпала, направо ако искате и на стълби го измислете) е най-добре и плюс това придава обем, защото най-горният слой от косата се смалява и тежестта намалява, с което той не че се повдига, ами не е толкова тежък така да кажа. От както се помня съм с такава прическа... и не мисля за в бъдеще да я правя на черта..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
моята е същата и ми стои много добре. след фризьора може и да не се харесваш особено, но за няколко дни косата сама ще се отпусне и ще се оформи.
Say what you mean tell me im right and let the sun rain down on....
благодаря, че ми казахте непременно ще отида на фризьор![]()
![]()
Тази прическа не е за всеки и трябва много да се внимава! Щото една приятелка се пострига на пластове и сега косата й е ужас! Много обемна, чуплива и изглежда много суха! Е, на нея най-късия пласт й е до челото. И аз съм постригана така, първия ми пласт е 1, 2 см под брадичката, а останалото е до гърдите. Макар, че сега порасна и трябва да се постригвам
![]()
Аз сега съм на етажи, но искам на черта.Да си я оставя да расте или да отида на фризьор?
Това за мен е най-добрата подстрижка, но наистина не е за всеки.
Добре, че е за мен.![]()
Смисъл, косата ми е от онези безформените - нито права, нито чуплива, нито никаква.
Че даже е и много тежка.
С пластовете си имам обемче и много лесно си я поддържам.
Изобщо не пипам пресата за коса.
Оставям я с нейните си чупки, който много ми харесват и вече не се налага да се занимавам по 1ч. сутрин само да си оправя косата.![]()
Въобщее съм си хипер доволна.![]()
И аз съм такаПървоначално написано от vagarious
![]()
"Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
(Нанси Уичър Астор)
Постни снимка да те видим, щото ако сме те убедили да си правиш етажи, а не ти отиват, значи откровено сме се изгаврили с тебе...
Няма да порасне равна, от опит ти го казвам...Първоначално написано от Djuff
ПП Сори че направих два поста един след друг
ще ви дам линк за фейсбука митам ще видите косата ми
http://www.facebook.com/profile.php?...24739&v=photos
Заключила си си профила за неприятели![]()
Джуф, аз бях на пластове и казах на фризьорката да намали разстоянието между тях. Тоест, долните да го подстриже повече, а горните по-малко. В момента имам сантиметър-два-три разлика, следващият път съвсем ще я изравня.![]()