PDA

View Full Version : Бачкане..!

kalata93
05-30-2010, 20:09
Много съм ядосан значи.. :-x
На 17 години съм и наще ме карат да си търся работа, тъй като баща ми отново го съкратили! :o
Не стига че се старая като вол, ходя по уроци и какво ли не, оценките ми в училище ги държа отлични. И понеже ме виждат че залягам над книгите и се опитвам да просперирам в тоя живот, и едва ли не съм мекушав и веднага да ме бутнат да бачкам лятото.. Как ли пък не? :?
Че навремето баща ми не е пипнал книга и си е гледал живота, разказва ми какви мацки, какви попадения е имал, какъв гларус е бил, а сега какво стана - живота заби острия нож в гърба му.
Така че прав ли съм? Трябва ли аз да съм този който отнася жестокият бич на лентяйството на някои хора преди 20 години?
Благодаря и се извинявам за правописните грешки..! 8-)

ShowMeHowToLie
05-30-2010, 20:18
Аз не виждам какво толкова има..А и работа на морето не е хич зле, аи така ти ще си по-зависим..

FantaMen
05-30-2010, 20:52
Пффф брадъре ... ако знаеш къв кеф е да бачкаш лятото на морето... нямаш си представа.. За първа година ще бачкам и аз съм 93 ама като слушах кво са правили приятелите ми лятото .. просто няям търпение ебал съм го в даскалото ... ;) И учените хора работят... с работа винаги ще си имаш пари а с мозък не винаги ...хора с 3 висшета нямат работа и мизерстват .. Де да имах твойте родители да ма карат да бачкам пфф... и без тва кво ше правиш цяло лято ? Да не мислиш че няма да изтъпееш на 3-та седмица.. и 1-2 приятели да бачкат други на село а у .. и ко оставаш да са чудиш как да избуташ и тоя ден.. Сичко живо идва тука на морето при нас да види живота пък ти .. :X

Biskfitka
05-30-2010, 22:09
Не знам кво ти пречи да помогнеш на родителите си.Като се оправите ще спреш..Аз на 16 се ядосвам,че не ми дават да работя...(по мое желание даже..) пък ти....

elito0o0o0
05-30-2010, 22:38
Че какво лошо има да работиш лятото?

sladk1KiFlA
05-30-2010, 23:25
баща ти да ни ти дава пари вече и ще видиш как сам ще тръгнеш да работиш :-x :-x
дечко

LadyDy
05-31-2010, 06:59
Не знам кво ти пречи да помогнеш на родителите си.Като се оправите ще спреш..Аз на 16 се ядосвам,че не ми дават да работя...(по мое желание даже..) пък ти....

И на мен. Майка ми ми казва - не сме толкова зле, че да те караме да работиш. Поживей си още малко... Цял живот ще работиш. Права е, въпреки че аз искам да работя нещо. :)

zlatnata_ribkaaa
05-31-2010, 09:54
Няма нищо лошо да работиш лятото , все пак ще помагаш малко вкъщи на майка ти и баща ти сигурно не им е лесно да връзват двата края прояви малко разбиране все пак не те карат да учиш и работиш едновременно .Като започнеш работа и ще се чувстваш по-несависим и ще имаш твои пари с които да разполагаш , чувството хич не е зле така че ако имаш възможност почвай да работиш .

anonimchetou
05-31-2010, 10:01
Аз започнах да работя когато бях на 14 като сервитьорка и то защото аз САМА го исках и никой не ме е карал на сила.. а ти какъв проблем правиш леле..