PDA

View Full Version : Мнения по въпроса.Случвало ли ви се е?

gerity123456
05-30-2010, 20:32
Здравейте.С приятелят ми се бяхме усамотили преди 2седмици и сега цикълът ми закъснява с една смедмица..често чувани неща.Акта беше много кратък,бяхме прекъснати и нещо не му се получи след това(ако разбирате за какво говоря) така че той не е свършвал, а и беше с презерватив.Просто сега ми закъснява с една седмица и съм доста уплашена,въпреки че май няма как да съм бременна. Имам силни болки,нормални при цикъла ми: в корема,кръста,а също и отпадналост,но не ми е дошло все още.
Въпросът ми е дали ви се е случвало такова нещо и на какво може да се дължи.
Да допълня само,че цикълът ми по принцип е точен най-много да подрани или закъснее с 1-2 дни :)

1234565
05-30-2010, 20:35
отиди на гинеколог и на ендокринолог щото можеш да имаш други проблеми и по дяволите виж старите теми :-x

gandalfepi4
05-30-2010, 20:37
на моята (пак) ѝ закъснява с месец :D

gerity123456
05-30-2010, 20:39
търсих пиша какви ли не работи "закъснение на цикъл" и т.н. ми излизат всякакви глуповати теми и не по тази тема като :
"Първата мисъл с която се будите за даскало е:"
"Разнообразие от 'чекиите'?!" ...

Моля,някой с такъв проблем или някой,на който му се е случвало да сподели просто за информация ме интересува.

1234565
05-30-2010, 20:41
на мен ми се е случвало да ми прескочи ама после вс се нареди ама аз пия противозачатъчни и благодарение на тях ми идва в един и същи ден

3oPuTy
05-30-2010, 20:43
1.Направи си един тест за да си сигурна на 100%
2.В тия жеги е нормално да ти закъснява.По принцип при някои момичета цикъла се мени при по-драстична промяна на климата,както е сега.

gandalfepi4,няма да е зле твойта да отиде на лекар,защото това си е доста сериозно.Може да има киста или куп други още по-сериозни заболявания и ако не се "хванат" навреме вероятността да няма деца е огромна.

emka
05-30-2010, 20:45
Щом сте използвали презерватив за какво се притесняваш?А при евентуален фал с него пак няма за какво да се притесняваш все пак не е свършвал.Менструацията ти може да закаснява по много причини.Сега като си така уплашена може и още да я бавиш.
Виж,някой симптоми на бременност или тея преди менструация могат да значат друго.
Например:
Закъснение или промяна в менструацията
Това е най-често срещаният симптом, който навежда жената на мисълта, че е бременна. Обикновено, когато жената забременее, нейният менструален цикъл прекъсва. ....

Този сиптом обаче може да свидетелства за: рязко увеличаване или намаляване на телесното тегло, умора, хормонални проблеми, напрежение, стрес, преустановяване приема на противозачатъчни средства, кърмене.

Изтощение и умора
Чувството за изтощение или умора може да се появи още в първата седмица след зачеването.

Този сиптом обаче може да свидетелства за: стрес, преумора, депресия, настинка, грип или някакво друго заболяване.

Болки в кръстаБолките ниско в кръста се появяват още в ранната бременност. Възможно е те да съпровождат цялата бременност.

Този сиптом обаче може да свидетелства за: предстояща менструация, стрес, физическо или душевно напрежение, здравословни проблеми в областта на гърба

By:http://www.predainatatak.bg/news/about62.html

mimi09
05-30-2010, 20:46
ако това беше първият ти път е нормално .. и да те боли и да ти закъснява. може и с месец да закъснее,не се притеснявай. но наистина за всеки случай си направи тест или пък отиди на гинеколог (:

ef4etyYy
05-30-2010, 20:48
и на мен ми е закъснявало така, и аз съм се шашкала, няма нищо страшно- както сама каза, не е свършвал, бил е с презерватив- споко..
съгласна съм със ЗоРиТу ( за пореден път .. )

3oPuTy
05-30-2010, 20:50
ако това беше първият ти път е нормално .. и да те боли и да ти закъснява. може и с месец да закъснее,не се притеснявай. но наистина за всеки случай си направи тест или пък отиди на гинеколог (:
Не е задължително да е така само първия път :?
Аз имам менструация от 7 години и все по-често си имам болки и неразположение седмица преди МЦ,както и всеки път,когато климата се промени,ми закъснява.Закъснява ми и когато в продължение на 2-3 месеца не съм правила секс ...
Абе общо взето не е задължително да й е за първи път за да я боли и да й закъснява.

gerity123456
05-30-2010, 20:54
Благодаря на всички.Сигурно от притеснението.Много се шашнах и заради това , а и има куп други причини стресът,времето.. Сега като мисля,няма как да е станало нещо.Успокоявам се полека и ще чакам да ми дойде.

gerity123456
05-31-2010, 08:54
Оф,ами някой знае ли изпитан метод за предизвикване на цикъла? Просто още съм претеснена и всеки ден чакам да ми дойде и съм много изнервена :o Не говоря за хапчета,ами за нещо друго.Четох ,че витамин Ц и канелата помагали да ти закъснее,но за предизвикване почти навсякъде пише само някакви хапчета,които засягат хормоните, а не искам да ги пия ;д :S
Четох и за чай от джождан,който уж го предизвиква.. Някой да е пробвал ?

Princessani
05-31-2010, 09:46
Здравейте.С приятелят ми се бяхме усамотили преди 2седмици и сега цикълът ми закъснява с една смедмица..често чувани неща.Акта беше много кратък,бяхме прекъснати и нещо не му се получи след това(ако разбирате за какво говоря) така че той не е свършвал, а и беше с презерватив.Просто сега ми закъснява с една седмица и съм доста уплашена,въпреки че май няма как да съм бременна. Имам силни болки,нормални при цикъла ми: в корема,кръста,а също и отпадналост,но не ми е дошло все още.
Въпросът ми е дали ви се е случвало такова нещо и на какво може да се дължи.
Да допълня само,че цикълът ми по принцип е точен най-много да подрани или закъснее с 1-2 дни :) напълно нормално е понякога да ти закъснява или да ти е по-рано ,не се филмирай след като знаеш ,че няма как да си бременна ,значи не си! Щом имаш болка ,значи сигурно ще ти дойде.Ако цял месец не ти дойде тогава задължително на лекар,за всичко си има причина .

britzy
05-31-2010, 09:57
вариш люспи на лук и пиеш-тва е голяма помия ама сама си го поиска
идва :D

azida
05-31-2010, 10:33
Възможно е да ти закуъснее просто отиди на генеколог и разбери какво ти е.Не се претеснявай, защото човек започва да си внушава.