.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Мнения по въпроса.Случвало ли ви се е?

Здравейте.С приятелят ми се бяхме усамотили преди 2седмици и сега цикълът ми закъснява с една смедмица..често чувани неща.Акта беше много кратък,бяхме прекъснати и нещо не му се получи след това(ако разбирате за какво говоря) така че той не е свършвал, а и беше с презерватив.Просто сега ми закъснява с една седмица и съм доста уплашена,въпреки че май няма как да съм бременна. Имам силни болки,нормални при цикъла ми: в корема,кръста,а също и отпадналост,но не ми е дошло все още.
    Въпросът ми е дали ви се е случвало такова нещо и на какво може да се дължи.
    Да допълня само,че цикълът ми по принцип е точен най-много да подрани или закъснее с 1-2 дни

Повече от фен
    отиди на гинеколог и на ендокринолог щото можеш да имаш други проблеми и по дяволите виж старите теми

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    на моята (пак) ѝ закъснява с месец
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

търсих пиша какви ли не работи "закъснение на цикъл" и т.н. ми излизат всякакви глуповати теми и не по тази тема като :
    "Първата мисъл с която се будите за даскало е:"
    "Разнообразие от 'чекиите'?!" ...

Моля,някой с такъв проблем или някой,на който му се е случвало да сподели просто за информация ме интересува.

Повече от фен
    на мен ми се е случвало да ми прескочи ама после вс се нареди ама аз пия противозачатъчни и благодарение на тях ми идва в един и същи ден

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    1.Направи си един тест за да си сигурна на 100%
    2.В тия жеги е нормално да ти закъснява.По принцип при някои момичета цикъла се мени при по-драстична промяна на климата,както е сега.

gandalfepi4,няма да е зле твойта да отиде на лекар,защото това си е доста сериозно.Може да има киста или куп други още по-сериозни заболявания и ако не се "хванат" навреме вероятността да няма деца е огромна.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Щом сте използвали презерватив за какво се притесняваш?А при евентуален фал с него пак няма за какво да се притесняваш все пак не е свършвал.Менструацията ти може да закаснява по много причини.Сега като си така уплашена може и още да я бавиш.
    Виж,някой симптоми на бременност или тея преди менструация могат да значат друго.
    Например:
    Закъснение или промяна в менструацията
    Това е най-често срещаният симптом, който навежда жената на мисълта, че е бременна. Обикновено, когато жената забременее, нейният менструален цикъл прекъсва. ....

Този сиптом обаче може да свидетелства за: рязко увеличаване или намаляване на телесното тегло, умора, хормонални проблеми, напрежение, стрес, преустановяване приема на противозачатъчни средства, кърмене.

Изтощение и умора
    Чувството за изтощение или умора може да се появи още в първата седмица след зачеването.

Този сиптом обаче може да свидетелства за: стрес, преумора, депресия, настинка, грип или някакво друго заболяване.

Болки в кръстаБолките ниско в кръста се появяват още в ранната бременност. Възможно е те да съпровождат цялата бременност.

Този сиптом обаче може да свидетелства за: предстояща менструация, стрес, физическо или душевно напрежение, здравословни проблеми в областта на гърба

By:http://www.predainatatak.bg/news/about62.html

ако това беше първият ти път е нормално .. и да те боли и да ти закъснява. може и с месец да закъснее,не се притеснявай. но наистина за всеки случай си направи тест или пък отиди на гинеколог (:

Град
    Sофiiя City xD
    и на мен ми е закъснявало така, и аз съм се шашкала, няма нищо страшно- както сама каза, не е свършвал, бил е с презерватив- споко..
    съгласна съм със ЗоРиТу ( за пореден път .. )

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от mimi09
    ако това беше първият ти път е нормално .. и да те боли и да ти закъснява. може и с месец да закъснее,не се притеснявай. но наистина за всеки случай си направи тест или пък отиди на гинеколог (:
    Не е задължително да е така само първия път
    Аз имам менструация от 7 години и все по-често си имам болки и неразположение седмица преди МЦ,както и всеки път,когато климата се промени,ми закъснява.Закъснява ми и когато в продължение на 2-3 месеца не съм правила секс ...
    Абе общо взето не е задължително да й е за първи път за да я боли и да й закъснява.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Благодаря на всички.Сигурно от притеснението.Много се шашнах и заради това , а и има куп други причини стресът,времето.. Сега като мисля,няма как да е станало нещо.Успокоявам се полека и ще чакам да ми дойде.

Оф,ами някой знае ли изпитан метод за предизвикване на цикъла? Просто още съм претеснена и всеки ден чакам да ми дойде и съм много изнервена Не говоря за хапчета,ами за нещо друго.Четох ,че витамин Ц и канелата помагали да ти закъснее,но за предизвикване почти навсякъде пише само някакви хапчета,които засягат хормоните, а не искам да ги пия ;д :S
    Четох и за чай от джождан,който уж го предизвиква.. Някой да е пробвал ?

Re: Мнения по въпроса.Случвало ли ви се е?

Цитирай Първоначално написано от gerity123456
    Здравейте.С приятелят ми се бяхме усамотили преди 2седмици и сега цикълът ми закъснява с една смедмица..често чувани неща.Акта беше много кратък,бяхме прекъснати и нещо не му се получи след това(ако разбирате за какво говоря) така че той не е свършвал, а и беше с презерватив.Просто сега ми закъснява с една седмица и съм доста уплашена,въпреки че май няма как да съм бременна. Имам силни болки,нормални при цикъла ми: в корема,кръста,а също и отпадналост,но не ми е дошло все още.
    Въпросът ми е дали ви се е случвало такова нещо и на какво може да се дължи.
    Да допълня само,че цикълът ми по принцип е точен най-много да подрани или закъснее с 1-2 дни
    напълно нормално е понякога да ти закъснява или да ти е по-рано ,не се филмирай след като знаеш ,че няма как да си бременна ,значи не си! Щом имаш болка ,значи сигурно ще ти дойде.Ако цял месец не ти дойде тогава задължително на лекар,за всичко си има причина .
    sleda ot lubovta

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    вариш люспи на лук и пиеш-тва е голяма помия ама сама си го поиска
    идва
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Голям фен Аватара на azida
    Възможно е да ти закуъснее просто отиди на генеколог и разбери какво ти е.Не се претеснявай, защото човек започва да си внушава.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си