PDA

View Full Version : stava duma za momi4e

4efo0o
05-31-2010, 01:28
predi da steme napadnali za latinicata molq nedeite kompa mi e na remont i zatova pi6a ot laptopa ta po sa6testvo minalata godina se zapoznah slu4aino s edno momi4e v neta pishmesi dosta vreme opoznavahmese i kakvo li o6te ne doide novata godina i si vikam nova god nov kasmet ne sled dalgo doide i i denqt v koiqto izlqzohme za 1-vi pat da se vidim koi kakvo predstavlqva xax..mina mlako vreme izlqzonme o6te nqkolkopati i re6ih da q pokanq na rojdeniqt mi den no tq otkaza no i sa6tevremeno se spriqdelihme dosta vremeto minava6e izlizahme no priqtelski preekaravahmesi dosta zabavno i priqtno doide neit rojden den i az otidoh naglasen uj i togava za moe malko ne6tastie tq me zapozna s priqtelq si i saotvetno mi stana mlako tapo ... mina pak okolo mesec i az zapo4nah da q haresvam se pove4e i pove4e no nz kakvo da pravq radvah se i na nai malkoto izlizane i 4uvane po telefona no znaeh 4e tq e s dr mom4e sled vreme te se skaraha za nae6to i tq zapo4na samo s meene da iliza po4ti seki den obajdamise i az na neq i stana gafa 4e se vlubih prekaleno mnogo a nz dali dai priznaq ili kajq i sega sam s namerenie da i kajq no nz kakto4no da go napraqvq zatova molq da mi dadete nqkoi savet ili ne6to podobno kakvo da napravq i imali smisal mesri za tarpenieto i MOLQ nezakly4vaite temata
:(

EndlessVoid
05-31-2010, 04:18
Ами като решиш да и се обясняваш вземи и едно/ин цвете/букет и виж реакцията и. Подай и ръка и така. Води ситуацията. Иначе недей да използваш думи от сорта на "много те обичам" и техните им разновидности. Думите ще са излишни ако и тя има някакви намерения към тебе :D

LadyDi
05-31-2010, 05:11
Като ти оправят компа, си добре дошъл да пуснеш темата отново. Кирилицата е задължителна. :)