View Full Version : Момче Лъв,момиче Дева
Искам да попитам някой имал ли е такава връзка и как е било,защото при нас не е никак розово.И 2-мата твърдим,че се обичаме,но почти всеки ден се караме.Тя не спира да ми връзва някакви тенекий,а аз не спирам да я ревнувам и нещата стават все по-зле и по-зле.За тези 6 месеца,в които сме заедно успяхме 3 пъти да се скараме доста сериозно и дори да скъсаме :grin:
Офф пак ли почвате с глупостите... /facepalm
zvQr_nO_s_ChAr
05-31-2010, 19:29
Аз съм дева, той е лъв.. Като не сме скарани, ни е много хубаво заедно.. 8-) Зодиите имат ли значение...? 8-)
YouDontKnowMe
05-31-2010, 19:33
Радвайте се , че не сте Лъв и Скорпион , или Скорпион и Скорпион, или Скорпион и Овен, или Овен и Лъв. Тогава хвърчат предмети.
Девите съкват.Само мъжете деви харесвам- те абсолютно ненормални.
teenspiritt
05-31-2010, 19:41
Водолей и Стрелец, Лъв и Машина, Козирог и Бадуги също са много лошо комбинации, внимавайте!
brutaLxxbunny
05-31-2010, 19:58
Кво значение има,обичайте се,другото ще се оправи :P
bobito_th
05-31-2010, 20:23
Пак ли :shock: от какво значение е зодията :?
DollDaggaBuzzBuzz
05-31-2010, 20:30
Най - ужасната ми връзка.Мъжът Лъв е страшен егоист :? Отначало всичко си беше идеално,един път се скарах с него нарочно (много глупаво от моя страна) и след това почнаха проблемите.Скъсах с него не му пукаше,тръгнахме пак,после на мен спря да ми пука и всичко приключи! 8-)
ShtrudeL
05-31-2010, 20:34
Девите са дребнави,детайлни и разбираш ли могат да ти се дървят цели часове са нещо съвсем малко. Лъвовете пък не понасят да им казват какво да правят,да ги обвиняват и да им се карат. И разбираш ли една такава дребнава дева да се противопостави на гордостта на негово величие...
soul1199
05-31-2010, 20:49
:lol:
XxMidnightxX
05-31-2010, 21:07
Някой хора вярват,че стихиите,които управляват зодиите са от голямо значение в любовта.Аз пък мисля,че значение няма.Важно е да си споделяте и да си вярвате.И все пак ако вярваш в тия fuckin' bullshits ти предлагам това:
Стихия:Огън
Зодии:Овен,Лъв,Стрелец
Стихия:Въздух
Зодии:Везни,Водолей,Близна� �и
Стихия:Земя
Зодии:Козирог,Телец,Дева
Стихия:Вода
Зодии:Рак,Скорпион,Риби
Та значи нали са по 3 зодии с една стихия...3-те зодии,които са от една и съща стихия си подхождат най-добре.Но за мен тия неща са измишльотини,но всеки може да вярва в каквото си поиска :) :) :)
remix1912
05-31-2010, 21:10
Радвайте се , че не сте Лъв и Скорпион , или Скорпион и Скорпион, или Скорпион и Овен, или Овен и Лъв. Тогава хвърчат предмети.
Ти па ко против имаш СКОРПИОНИТЕ?
whocaress
05-31-2010, 21:12
хаха ние сме дева и лъв...и сме по абсолютно същия начин... :D постоянно се караме за какви ли не простотии ама пък си се обичаме..
nefchi_bs
05-31-2010, 21:24
Хахаха :D Няма значение според мен ние сме скорпион и козирог и сички ни се чудят как не сме се избили,но ето още едно доказателство,че зодийте нямат значение :)
sladur4etyYy
05-31-2010, 21:27
аз съм Лъв и изообщо не ми допадат девите- нито за гаджета, нито за квото и да е :D
а за Лъв и скорпион кво да ви кажа.. по- добре да премълча, че има малки деца :oops: ... 8-)
Девите са дребнави,детайлни и разбираш ли могат да ти се дървят цели часове са нещо съвсем малко. Лъвовете пък не понасят да им казват какво да правят,да ги обвиняват и да им се карат. И разбираш ли една такава дребнава дева да се противопостави на гордостта на негово величие...
пепел ти на устата, да чукам на дърво, да не дава господ... мани мани!
аз съм дева и съм имал три лъвици.. бе траех си траех си ама па като ми дойдеше ... беги ми от погледа.. аз понеже си трайкам така за да не е мойто ,а техното.. научил съм се да си пазя по някой друг коз за после да ги цакам като ми спорят та да мълчат като къпани бебета.. иначе с 2 от тях се разбирахме мн хубаво.. е с едната от тия две понеже сигурно щото не се виждахме толко често и бяхме от различни градове ама тва друга тема! Иначе с последната лъвица нямах грижи почти .. май бързо си омръзнахме обаче с нея.. мацето мн неща правеше за мене , аз пък мразя да ми ходят по гъза, както и аз по техния :?
В общи линии май наистина няма значение зодията.. в смисъл.. като ,че ли рядко виждам съвпадения.. всъщност 95% от девите които знам са като мен на характер.. :-o само дето после опираме до кой го е развил повече девинския акъл..
YouDontKnowMe
06-01-2010, 05:39
Ти па ко против имаш СКОРПИОНИТЕ?
Нищо, както виждаш :D Та аз и приятеля ми сме скорпиони,какво против да имам :D
Има достатъчно теми за зодиите. Моля, не флудете с излишни такива.