View Full Version : Подхранване на мигли?
bebygirl
05-31-2010, 20:42
По принцип не се гримирвам много- спирала , молив и гланц или червило ,но от скоро забелязвам ,че миглите ми всякаш са се изтощили, усещам ,4е са по къси дори от преди , може ли някой да ме посаветва с какво да ги подхранвам :? :? :? :oops: :-o защото ги чувстам безжизнени :-x
GoldSoul
05-31-2010, 20:47
Мажи ги с бадемово или рициново масло :)
За удобство използвай предварително измита четчица от стара спирала
eclipse06
05-31-2010, 21:02
чудите се вече какво да измислите.. тема за подхранване на космите в носа няма ли да направите?
чудите се вече какво да измислите.. тема за подхранване на космите в носа няма ли да направите?
Аре млъквай бе тъпанарко!
lipstick
06-01-2010, 07:13
хаха...имаше,ама я заключиха
така...по темата...най-добрият варянт е този на
GoldSoul
:)
Мажи ги с бадемово или рициново масло :)
За удобство използвай предварително измита четчица от стара спирала
+1 :)
vagarious
06-01-2010, 10:01
Да, с бадемово масло.Мойте попринцип са само по-дълги, но с това масло просто се сгъстиха мнооого.Сега са ми супер.Пу-пу. 8-)
djidji_to
06-01-2010, 11:18
Абе защо не прегледате форума ами веднага гледате да правите нова тема,вчера гледах някой беше направил тема за рициновото масло.Та по темата с рициново масло се заздравяват миглите.Вземи стара спирала измий и четката и всяка вечер преди лягане нанасяй
ПОРЕДНАТА ТЕМА,В КОЯТА КАЛПАЗАНКА ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕ И ДА КАЖЕ КЛЮЧ
НАПОСЛЕДЪК ИМАШЕ ПОНЕ 2 ТАКИВА ТЕМИ!РИЦИНОВО И БАДЕМОВО МАСЛО !!
eclipse06
06-01-2010, 15:13
Аре млъквай бе тъпанарко!
Мм грубо, грубо. Няма да коментирам решението на автора да пусне такава тема, при положение, че на същата страница 2 теми по-долу имаше отговор на въпроса и, просто да примем, че не я е видяла. А колкото до теб - ще оставя елементрното ти поведение да говори само за себе си 8)