- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Подхранване на мигли?
По принцип не се гримирвам много- спирала , молив и гланц или червило ,но от скоро забелязвам ,че миглите ми всякаш са се изтощили, усещам ,4е са по къси дори от преди , може ли някой да ме посаветва с какво да ги подхранвам![]()
![]()
![]()
![]()
защото ги чувстам безжизнени
![]()
Мажи ги с бадемово или рициново масло
За удобство използвай предварително измита четчица от стара спирала
чудите се вече какво да измислите.. тема за подхранване на космите в носа няма ли да направите?
Аре млъквай бе тъпанарко!Първоначално написано от eclipse06
Първоначално написано от eclipse06
хаха...имаше,ама я заключиха
така...по темата...най-добрият варянт е този на
GoldSoul
![]()
ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.
Да, с бадемово масло.Мойте попринцип са само по-дълги, но с това масло просто се сгъстиха мнооого.Сега са ми супер.Пу-пу.![]()
Big or small, lies are lies!
Абе защо не прегледате форума ами веднага гледате да правите нова тема,вчера гледах някой беше направил тема за рициновото масло.Та по темата с рициново масло се заздравяват миглите.Вземи стара спирала измий и четката и всяка вечер преди лягане нанасяй
ПОРЕДНАТА ТЕМА,В КОЯТА КАЛПАЗАНКА ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕ И ДА КАЖЕ КЛЮЧ
НАПОСЛЕДЪК ИМАШЕ ПОНЕ 2 ТАКИВА ТЕМИ!РИЦИНОВО И БАДЕМОВО МАСЛО !!
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Мм грубо, грубо. Няма да коментирам решението на автора да пусне такава тема, при положение, че на същата страница 2 теми по-долу имаше отговор на въпроса и, просто да примем, че не я е видяла. А колкото до теб - ще оставя елементрното ти поведение да говори само за себе сиПървоначално написано от akibaki
![]()