View Full Version : Защо?
Canis_Dirus
06-01-2010, 12:53
Защо ми е заклюючена темата за форума като МОЛ бе? А?
Защо?
ПИТАМ!
Модераторски произвол! Ампутирано чувство за хумор! Не търпят никакви критика от самозабравилата се модераторска клика!
Революция! Анархия! ДОИП! :grin:
Иначе сериозно - как очаквате потребителите да ви дават идеи за развитие, като не им давате фийдбек? Дадеш идея, дадеш пак и не знаеш, какво става с тези идеи.
И после защо нямало развитие?
Добре де, дай идея. Дай фийдбек. Предлагаш да сменим името на форума на МОЛпроблем?
Canis_Dirus
06-01-2010, 13:29
Добре де, дай идея. Дай фийдбек. Предлагаш да сменим името на форума на МОЛпроблем?
Когато ми кажете, какво става с предищните ми идеи и предложения.
Знаете ли, кои са и къде са? май щом се задават такива въпроси отговорът е НЕ.
Е тогава защо да ви давам нови идеи?
и фийдбек трябва да дадете вие!!!
Е, аз не съм запозната.
Имах голямо желание да откликна на възмущението ти, но за съжаление не мога.
Дано получиш фийдбек, от когото го очакваш :)
Най ни е лесно на българите да се кикотим подигравателно отстрани из под рЪка , без да направим нещо креативно. Вижданията ти за разделите на форума са много интересни, но аз не съм съгласен с тях и тука един куп хора работим против това, което ти с лека ръка подиграваш )
Canis_Dirus
06-01-2010, 16:51
Най ни е лесно на българите да се кикотим подигравателно отстрани из под рЪка , без да направим нещо креативно. Вижданията ти за разделите на форума са много интересни, но аз не съм съгласен с тях и тука един куп хора работим против това, което ти с лека ръка подиграваш )
Е да де, но нали знаеш, че прогрес рядко има в група с еднакво мислене.
факт е, че идеите така и не стигнаха до широко обсъждане, нито се каза защо не стават, нито се проведе дискусия. Което не е лошо - просто е един доста авторитарен стил на управление и леко обезмисля раздела.
Иначе за мен сегашното положение е лошо, форума реално е загубил дялове по моя оценка (не говоря за общ брои потребители, те неминуемо ще растат при положение, че последните 5-6 година страшно много хора си купиха пц и си пуснаха нет).
Мога и да си изложа наблюденията, но само срещу заплащане. То е видно, че безплатното не се цени.
за кои точно свои идеи те боли, че не сме ги взели предвид? нещо не разбирам. Изложи ги тук и ще ти отговоря параграф по параграф.
Да кажеш, че не слушаме потребителите - ще сбъркаш. Половината раздели от южната страна на форума ги има, заради идеи на потребители. Много други неща - също, например 'либералният' тип модериране, в който всякакви молове и т.н. стават възможни за съществуване. Ако се сещаш, по едно време беше по-казармена дисциплина..разциврихте се, че произвола бил голям - еми те ви на сега свободия. Даже знаеш, че в 'пълнолетник' дълго време нямаше въобще модераторска група добавена, и нещата се случваха на произвол. Е, видя резултата сам.
Има др. раздел за тея теми :D
Canis_Dirus
06-01-2010, 17:19
Пълнолетника се провал, защото се появи прекалено късно.
Примерно за промяната на "козметика и диети" на "козметика и дрехи" или нещо подобно и от спорт да стане "спорт и здравословно хранене".
И не ме боли, че не сте ги взели напредвид.
Козметика и диети е едно, дрехи е съвсем различно.. предполагам предлагаш всички теми за кецове, кубинки и суичъри да отидат в раздела, в който момичетата обсъждат спиралите си? Не мисля. Козметика и диети се е обособил като женски раздел, с тематичност - поддържане на визията..и дрехите с маратонки нямат място там. Разделът си е напълно самодостатъчен, с 'редовна клиентела' и с актуални теми и постове - а аз съм на принципа 'когато нещо работи добре - НЕ го пипай'.
Спорт и ЗДРАВЕ - здравето включва здравословно хранене, здравословен начин на живот като цяло.. мисля, че е достатъчно ясно?
Не мисля, че това са проблемите на форума?
Canis_Dirus
06-01-2010, 17:41
Мислим от различни гледни точки.
Факт е, че козметика и диети се обсъждат абсурди като лунната диета, японско чудо и тн., които са много по-вредни от две бири, или дори една цигара марихуана от един изчезнал раздел.
На принципа на които затворихте раздела за наркотиците е редно и да триете теми за подобни "диети". Това само при положение, че изчезването на наркотиците е дело на загирежност а не желание за политическа коректност.
В козметиката и сега се обсъждат дрехи, обувки, кецове, молове и тн. Твърдо смятам, че храненто и облеклото няма много общо.
В козметиката и сега се обсъждат дрехи, обувки, кецове, молове и тн. Твърдо смятам, че храненто и облеклото няма много общо.
..защото не си 16 годишна.
Не съм наясно с диетите, но си имаме хора на ТИ със здравните проблеми, ако се появи нещо наистина вредно вярвам, някой от тях ще го забележи и ще го премахне.