View Full Version : Съвет!
Здравейте, колеги и колежки!
Проблема е следния:
Днес за първи път щяхме да правим секс с приятелката ми. Тя беше девствена до този момент! Първо пихме по-едно кафе, след това си поговорихме доста, целувахме се и т.н. и стигнахме до същинската част. Отворих я с пръст, това и беше първия път, съответно имаше кръв. Дойде време да си "дойдем на думата", но просто не стана. Неможех да и го вкарам незнайно защо, правил съм секс, но само с отворени и е къде къде по-лесно самото "вкарване" Проблема мисля, че е от нея. Вие какво мислите за случката и с какво ще ме посъветвате. Общо взето всяко нещо, ще ми е от полза. Следващия път мисля всичко да мине гладко.
П.П. Преди да създам тази тема, прочетох повечето теми, но не открих нищо относно моя въпрос.
Лека вечер Ви желая.
Поздрави! :)
Част от химена е останала и затова се получава така. Пръстът си е доста по-тънък, все пак. Ще се наложи да го направите, за да си сигурен, че вече си я "отворил". Използвайте лубрикант, по лесно ще се получи. Иначе, това се получава понякога при девствени - все е едно, че се опитваш да пробиеш стена - просто не иска напред.
Много си прав! Благодаря, че се отзова толкова бързо. Какъв увлажнител (лубрикант) да използвам и как става самото нанасяне ( на мен, на нея) просто до сега съм нямал контакт с такива неща и ми е "тъмно"
hahavteen
06-01-2010, 14:43
Син на Дурекс. Нансяш го по презерватива (след като си го поставил) и може и по нея да сложиш. По принцип не е необходимо голямо количество.
Благодаря, жив и здрав!
Следващият път ще пробвам и ще пиша, какво е станало. Дано с тази тема помогнем и на други.
YouAteMyHeart
06-01-2010, 18:16
В преден коментар споменаха лубрикант-много добра идея.Също така се пробвай да я възбудиш максимално!
TheBeliever
06-01-2010, 18:31
Пробвай да вкараш и още едно пръстче. Ще я заболи, но няма начин. Явно хименът й е по плътен, затова трябва по-голям натиск.
Само с един пръст явно не се е получило!
В смисъл вкарай първо един пръст след това втори и така! Когато стигнете до "същинската" част го вкарвай много бавно, в смисъл първо само главичката и така!
BiGBaDWolF
06-16-2010, 15:34
Или е много тесна или е притеснена и не е отпусната пробайте с повече любовна игра .. :)
iloves3x
06-16-2010, 16:33
Здравейте, колеги и колежки!
Проблема е следния:
Днес за първи път щяхме да правим секс с приятелката ми. Тя беше девствена до този момент! Първо пихме по-едно кафе, след това си поговорихме доста, целувахме се и т.н. и стигнахме до същинската част. Отворих я с пръст, това и беше първия път, съответно имаше кръв. Дойде време да си "дойдем на думата", но просто не стана. Неможех да и го вкарам незнайно защо, правил съм секс, но само с отворени и е къде къде по-лесно самото "вкарване" Проблема мисля, че е от нея. Вие какво мислите за случката и с какво ще ме посъветвате. Общо взето всяко нещо, ще ми е от полза. Следващия път мисля всичко да мине гладко.
П.П. Преди да създам тази тема, прочетох повечето теми, но не открих нищо относно моя въпрос.
Лека вечер Ви желая.
Поздрави! :)
Щом не си могъл да я отвориш значи си голям некъдърник и профан. За нищо не те бива и неставаш. Не търси вината в момичето!!! Тц и това ми било истински мъж да бе да. :razz: :D 8-)
freak1985
06-16-2010, 16:41
http://195.149.248.189:8080/2010-06-16/1e04e5043a13061587f564c36b72ef04_920x0.jpg
SpOrTs_GiRl
06-16-2010, 18:31
Не става въпрос за това, че част от химена е останал ... Химена може изобщо да не се скъса, има жени, при които той се къса чак при първото раждане. Проблема е, че до първия път влагалището никога не е разширявано повече от 2-3 см. Болката обиновено идва не от разкъсването на химена, а от разтягането на стените на влагалището.. за това повечето момичета продължава да ги боли и следващите няколко пъти. Бая трябва да се постараеш да я предразпложиш .. :)