View Full Version : Така....
еми доста е съмнително най-добре приеми пък ако стане нещо тегли и майна :D
ами аз вече приех да се помирим,за да видя какво ще стане...Но просто ми се струва много съмнително да трие една част от съобщенията,които е писала...Много ми е странно...Мисля,че крои нещо...Но два дена преди това,тя каза на сестрата на приятеля ми,че вече не го харесвала,не го искала и не се интересувала от него...Незнам,много е съмнителна тази работа... :(
ами аз вече приех да се помирим,за да видя какво ще стане...Но просто ми се струва много съмнително да трие една част от съобщенията,които е писала...Много ми е странно...Мисля,че крои нещо...Но два дена преди това,тя каза на сестрата на приятеля ми,че вече не го харесвала,не го искала и не се интересувала от него...Незнам,много е съмнителна тази работа... :(
и на мен така ми се струва наеми детектив :razz:
бзк се 8-) доста е съмнително наистина ама време :-o
filmimilmi
06-02-2010, 17:44
Какво пък толкова може да ти крои? Вероятно иска всичко да почне някак отначало и затова трие. Защо ще й е да го прави, че на кого ще я показва тази безмислена хронология? Просто премахва онова, за което съжалява, така че да си върне думите, за които съжалява назад не само в преносен, но и в пряк смисъл. :) Глупаво е, но е много по-вероятно от колкото да е някакъв заговор срещу теб. :)
Ами тя изтри точно съобщенията,на които ясно ми се извинява...Другите ги остави...Затова си мисля,че крои нещо... :(
Казах ви трябва детектив :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Ами честно,това с детектива не е лоша идея :D :D
така предлагам ти Юли "съседа ми" ще разбере веднага кво стаа мн нахално лапи е :D
Така ли...Прати ми го веднага,по пощата ако може... :D :D
обаче е мръсен зима 10лв на час 8) :D
Dragonflyelf
06-02-2010, 17:59
Какво ще кажеш за това да я попиташ защо ги е изтрила. Любопитно ми е какво ще измъдри xd
Ее,нищо струва си за тази МИСТИЧНА ситуация... :D :D
Какво ще кажеш за това да я попиташ защо ги е изтрила. Любопитно ми е какво ще измъдри xd
Ами мислех си да я питам,но незнам...Аз бях тръгнала да я питам,но тя излезе от скайп...
Dragonflyelf
06-02-2010, 18:02
Ами мислех си да я питам,но незнам...Аз бях тръгнала да я питам,но тя излезе от скайп...
Еми питай. В крайна сметка от отговора й можеш доста да разбереш. Ако каже нещо наистина невинно, за да изчерпате веднага темата, значи наистина нещо крие... Наистина ми е любопитно!
п.с. не съм ли по-добра от този Юли >.>
Еми питай. В крайна сметка от отговора й можеш доста да разбереш. Ако каже нещо наистина невинно, за да изчерпате веднага темата, значи наистина нещо крие... Наистина ми е любопитно!
п.с. не съм ли по-добра от този Юли >.>
е как Юли е дъ бест :D
Ами като се засечем ще я питам... И на мен ми е много любопитно.Защото 1-во се извинява и като тръгна да става вече започна да трие съобщенията,в които ясно ми се извинява :( :( Точно за това си мисля,че крои нещо.... :( Венага събуди любопитсвото ми,което не се отказва докато не разбере какво е... :D :D
Dragonflyelf
06-03-2010, 09:54
Той ако е дъ бест, аз съм дъ бест оф дъ бестс, драги. =]
п.с. дръж ни в течение, момиче, това наистина е интересно!
Толкова е близко до акъла ... Изтрила ги е,защото не иска да се знае,че ти се е извинявала.Най-вероятно след време ще пусне слух,че си се страхувала от нея и за това си поискала да се сдобрите или нещо подобно - типично лапешко поведение 8-)
Може да е много горделива и да я е срам, че се извинява. Презастрахова се ти да не копираш разговора и да го покажеш на някого. Поне аз така мисля.
Имай си все пак едно на ум.
Вероятно не приема факта ,че и се извиняваш и за това ги е изтрила понеже не може да ги гледа :D
Иначе съм съгласен и с мнението на 3oPuTy
AutomatiC
06-03-2010, 11:47
и ти изтрий своите съобщения
BladeOfMySoul
06-03-2010, 11:49
Дишай, не всичко е конспирация... 8-)
и ти изтрий своите съобщения
Вече ги изтрих...Стана ми интересно каква ще е нейната реакция,когато види,че и аз съм изтрила съобщениятаа... :-D
AutomatiC
06-03-2010, 12:04
а каква е причината поради която я имаш в скайп.
Ами аз я нямах,но вчера ми се появи и ми пише,моля те приеми палномощното ми искам да ти кажа нещо важно и аз притех,а това важно нешо,което искаше да ми каже,беше да ми се извини... :)
Niakoitam
06-03-2010, 12:39
Ами попитай я. Ако беше в някакъв общ чат или в сайт подобен на Facebook може да ги е изтрила за да не ги гледат другите след това, но в хронологията на скайп...??? Може да е прекалено горда и да се притеснява да не го покажеш на някой, а може пък и да крои нещо. Но ако наистина крои, твърде късно си се сетила да си изтриеш хронологията, защото тя вече може да я е копирала. А може пък и да не иска някои, които и гледа скайпа например да го види.
Той ако е дъ бест, аз съм дъ бест оф дъ бестс, драги. =]
п.с. дръж ни в течение, момиче, това наистина е интересно!
не не няма втори 8-) такова нахално кат него не си виждал 8-)
Dragonflyelf
06-03-2010, 16:50
ее... аз си мисля, че съм достатъчно нахална. >.>
А какво стана? Пита ли я? как се развива историята? Според мен не е било нужно и ти да триеш съобщенията, но ти си знаеш...
ее... аз си мисля, че съм достатъчно нахална. >.>
А какво стана? Пита ли я? как се развива историята? Според мен не е било нужно и ти да триеш съобщенията, но ти си знаеш...
аве не ми разправяй тоя ако ти го пусна в къщата щи влезе храната щи изяде напрао :lol: