View Full Version : Момичета би ли ви впечатлило плешиво момче?
franki2010
06-02-2010, 20:09
Момичета бихте ли харесали плешиво момче? Би ли могло то да ви спечели или 6том е пле6ив му биете шута.
Момичета бихте ли харесали плешиво момче? Би ли могло то да ви спечели или 6том е пле6ив му биете шута.
Вече външноста не играе чак такава роля! Пък и ако си малко по-умен можеш да направиш така, че всеки твой недостатък(външен) да го превърнеш в предимство!
gandalfepi4
06-02-2010, 20:16
на него не му е проблем
http://screenrant.com/wp-content/uploads/vin-diesel-chronicles-riddick.jpg
не е важно дали си плешив или не а как си носиш плешивината
now go out there and get sum pussy!
Е са това все пак е Вин Дизел!
Казват, че плешивостта е признак на потентност :)
те казват и че ако мастурбираш прекалено много имаш косми между пръстите, ама... :D
vaseto0o
06-02-2010, 20:27
Обръсни си главата или дръж супер къса косата си и няма да е толкова зле :P
Slynchiicee
06-02-2010, 21:07
те казват и че ако мастурбираш прекалено много имаш косми между пръстите, ама... :D
:lol: тва и аз съм го чувала ама до ся не съм виждала човек с косми между пръстите на ръцете :lol: :lol:
FunnyBear
06-02-2010, 21:23
грозни хора ... НЯМА
има въпрос на вкус ..следователно .. някъде там твоята половинка те очаква :grin:
Аааа, това за мен е ново! :)
Slynchiicee
06-02-2010, 21:29
грозни хора ... НЯМА
има въпрос на вкус ..следователно .. някъде там твоята половинка те очаква :grin:
+ подкрепямм .. всеки си има чарр : )) .. всеки влак си има пътници .. ако ще и да е ръждясал : ))
johnnieWfan
06-03-2010, 08:11
грозни хора ... НЯМА
+ подкрепямм .. всеки си има чарр : )) .. всеки влак си има пътници .. ако ще и да е ръждясал : ))
Да , верно е ! :) а пък има доста гъзарчета, гангстерчета или както искате ги наричайте дет са с бръснати глави и си ходат с разни малки кифли :) Мн тъпо се почувствах като един кифлаж ми каза че предпочитала мургави момчета с бръснати глави, тънки вежди и бръснати крака :D
KumchoValcho
06-03-2010, 11:39
:lol: тва и аз съм го чувала ама до ся не съм виждала човек с косми между пръстите на ръцете :lol: :lol:Това е шега
Идеята е като кажете на някой "Абе, знаеш ли, че от мастурбиране се появяват косми между пръстите?" И човека ако си погледне ръцете значи мастурбира. 8-)
аз имам :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
rebeccaa
06-03-2010, 15:43
Външността наистина не играе най - важната роля.Но по въпроса ти на мен ми харесват плешиви момчета които имат тяло.. смисъл набити са такива мускулести или нещо от сорта.Мисля, че на тях най-много им отива, но това си е мое мнение де.
YouDontKnowMe
06-03-2010, 20:43
Познавам двама много привлекателни плешиви мъже. Единият е на 34 , другият е на около 26-27. Страхотни са.
FamauseBaby
06-04-2010, 15:54
грозни хора ... НЯМА
+ 8)
Callisto
06-04-2010, 17:10
Хах много мъже си бръснат главите...какво ги прави по-различни от плешивите мъже?
vaseto0o
06-04-2010, 18:18
Хах много мъже си бръснат главите...какво ги прави по-различни от плешивите мъже?
Че са скинари и по принцип са нацепени :D
Се-едно е според мен .. аз лично съм с бръсната глава :)
remix1912
06-04-2010, 18:47
Според мен без коса по принцип е по-удобно за момчето,за това толкова хора си бръснат главата,аз си я бръсна лятото един път иначе ходя с 1-2 номер,не е голяма разликата.
Момичетата трябва да харесват плешивите мъже,защото създават илзията,че имат два пениса.