- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета би ли ви впечатлило плешиво момче?
Момичета бихте ли харесали плешиво момче? Би ли могло то да ви спечели или 6том е пле6ив му биете шута.
Вече външноста не играе чак такава роля! Пък и ако си малко по-умен можеш да направиш така, че всеки твой недостатък(външен) да го превърнеш в предимство!Първоначално написано от franki2010
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
на него не му е проблем
не е важно дали си плешив или не а как си носиш плешивината
now go out there and get sum pussy!
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Е са това все пак е Вин Дизел!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Казват, че плешивостта е признак на потентност![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
те казват и че ако мастурбираш прекалено много имаш косми между пръстите, ама...Първоначално написано от LadyDi
![]()
Обръсни си главата или дръж супер къса косата си и няма да е толкова зле :P
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Първоначално написано от Tempest
тва и аз съм го чувала ама до ся не съм виждала човек с косми между пръстите на ръцете
![]()
![]()
Аааа, това за мен е ново!Първоначално написано от Tempest
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Първоначално написано от FunnyBear
+ подкрепямм .. всеки си има чарр : )) .. всеки влак си има пътници .. ако ще и да е ръждясал : ))
Мн тъпо се почувствах като един кифлаж ми каза че предпочитала мургави момчета с бръснати глави, тънки вежди и бръснати крака
![]()
И аз винаги ще копнея за плътта ти , винаги ще жадувам кръвта ти...
Това е шегаПървоначално написано от Slynchiicee
Идеята е като кажете на някой "Абе, знаеш ли, че от мастурбиране се появяват косми между пръстите?" И човека ако си погледне ръцете значи мастурбира.![]()
аз имамПървоначално написано от Tempest
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Външността наистина не играе най - важната роля.Но по въпроса ти на мен ми харесват плешиви момчета които имат тяло.. смисъл набити са такива мускулести или нещо от сорта.Мисля, че на тях най-много им отива, но това си е мое мнение де.
Хора много , Човеци малко !
Познавам двама много привлекателни плешиви мъже. Единият е на 34 , другият е на около 26-27. Страхотни са.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Че са скинари и по принцип са нацепениПървоначално написано от Callisto
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Се-едно е според мен .. аз лично съм с бръсната глава![]()
Exorcism !
Според мен без коса по принцип е по-удобно за момчето,за това толкова хора си бръснат главата,аз си я бръсна лятото един път иначе ходя с 1-2 номер,не е голяма разликата.
Момичетата трябва да харесват плешивите мъже,защото създават илзията,че имат два пениса.