View Full Version : Има ли нещо вярно ?!?!
Slynchiicee
06-02-2010, 21:23
Преди няколко месеца си говорих с приятелката ми .. какви презервативи използва и тем подобни.. приятелят ми е на 17 .. аз съм на 16.. но съвсем редовно си ползваме презервативи .. макар да сме вече от година и нещо заедно и да си имаме адски много доверие.. та приятелката ми каза че не ползвала презервативи.. защоотооо .. приятелят й и казал че неговата сперма неможела да се забременее от нея :lol: за бога той е на 14.. не на 5 :lol: не е възможно да има нещо вярно нали .. :shock:
- Чакам отговори : )
FunnyBear
06-02-2010, 21:26
:shock: явно си умъртвява сперматозоидите преди полов акт 8)
:lol:
juveteam
06-02-2010, 21:26
:razz: :razz: :razz: ОМГ....Немога да повярвам какви глупости се пишат тук...
Slynchiicee
06-02-2010, 21:27
как ли :lol: :lol: :lol: :lol: сигурно ги дави в пържено олио :razz:
FunnyBear
06-02-2010, 21:29
как ли :lol: :lol: :lol: :lol: сигурно ги дави в пържено олио :razz: :-o мисля, че ги използва като боксова круша :o
CuteBaby
06-02-2010, 21:30
Леле,колко сте зле... и ти как може да задавш такива въпроси,след като правиш секс и се предполага,че трябва да сте поне малко осведомени за тези неща..
Slynchiicee
06-02-2010, 21:30
как ли :lol: :lol: :lol: :lol: сигурно ги дави в пържено олио :razz: :-o мисля, че ги използва като боксова круша :o
трябва да го питам .. :lol: :lol:
Slynchiicee
06-02-2010, 21:31
Леле,колко сте зле... и ти как може да задавш такива въпроси,след като правиш секс и се предполага,че трябва да сте поне малко осведомени за тези неща..
ако не ти харесва темата намери си по-развлекателна скъпа : )) .. на мен това ми стана любопитно това питам .. като не ти изнася хикса ако обичаш : )) лека вечер : )
FunnyBear
06-02-2010, 21:32
Леле,колко сте зле... и ти как може да задавш такива въпроси,след като правиш секс и се предполага,че трябва да сте поне малко осведомени за тези неща.. Светът е оцелял, защото се е смял !!!
:)
Леле,колко сте зле... и ти как може да задавш такива въпроси,след като правиш секс и се предполага,че трябва да сте поне малко осведомени за тези неща.. Светът е оцелял, защото се е смял !!!
не, копеуе, щото късно е измислил презерватива :D
и все пак ако на някой не му изнася - Ctrl+W 8-)
FunnyBear
06-02-2010, 21:53
Светът е оцелял, защото се е смял !!!
не, копеуе, щото късно е измислил презерватива :D
а аз си мислех,че другата причина е в китайското производство на кондомите :lol:
Sc0field
06-02-2010, 22:02
Хах налъгал я е яко и сега си я мъндръса без презерватив :D :D
Ама пък може да има някакво заболяване което да го прави стерилен :-o
babatigosho
06-02-2010, 22:05
баща му ако види кво пише по форумите ще му се иска той да беше стрелял с халосни ...
Slynchiicee
06-02-2010, 22:13
Хах налъгал я е яко и сега си я мъндръса без презерватив :D :D
Ама пък може да има някакво заболяване което да го прави стерилен :-o
е това че я баламосва ми е ясно .. щото и и изневерява.. говоря и ама тя не ме чува :x .. после тя ще си блъска главата че не ме е чула.. а .. за заболяване според мен няма.. просто я лъже.. :o
Дали пък трябва да сте толкова сигурни, че е невъзможно? Ще кажа само, че при непълно съзряване(все пак има само 14 години и има вероятност да е така), при еякулация се отделя само простатна течност. Мислите ли, че от нея се забременява? Това е прозрачна течност, а не бяла.
В никакъв случай не искам да кажа, че е разумно приятелката да рискува така, защото не се знае в кой момент може да се появят "войници" и момичето да припищи на бременност...
Вариантът със заболяването вече го споменаха.
vaseto0o
06-03-2010, 07:39
Леле тва е супер яка идея за момиче за което не ти пука, казваш й че си стерилен :razz:
Абе може и да е вярно, но може и само да я лъже!
За най-сигурно си карай с презервативи и недей да се връзваш на думите на всеки втори!
December
06-03-2010, 14:10
Толкова сте изпростяли в този раздел,че просто няма накъде повече...
Дори в Кофата имат повече мозъчни клетки потребителите.
Ключ.
Абсолютно невъзможно. : )
elito0o0o0
06-03-2010, 17:17
Ключ.Ахамм.. +1 :)
alonedark
06-03-2010, 17:22
Дада...тва просто не може да стане , освен ако не си стерилен и малкия се е сетил , че така може да я лъже ии сега се кефи на секс без през презарвативи , ама след месец сигурно ще пусне тема---"Кво да правя ако е бременна!?!?" Леле абе има ли толкова наивни момичета , не знам!!!...
rebeccaa
06-03-2010, 17:31
:D :D Сперма от която да НЕ СЕ забременява :razz: :razz: . Добре е.Тц-тц-тц-тц.
_InSaNe_
06-03-2010, 18:01
"за бога той е на 14 не на 5" .. да много е голчм за секс вече :D
както и да е,ами възможно е ако има някакви здравословни проблеми и ако знае за тях от лекарско мнение.... как го е преценил тва сам незнам :lol:
BleedingSoul
06-03-2010, 18:12
Всъщност да възможно е кое и да е заболяване да е причинило стерилитет или просто да не е съзрял достатъчно-не умствено,а физически.В днешно време всички се силим да правим секс прекалено рано и това може да доведе то травми не само физически но и прихически.Да не говорим за болести предавани по полов път от честата смяна на партньори. Един съвет към по-малките (специално момичета) "Внимавайте с кого правите секс! И по-специално с кога за първи път правите секс.. Най-често тия неща се случват по купони и най-честият резоотат - НЕЖЕЛАНА БРЕМЕННОСТ!" :wink: :?
не се подигравайте ве може да е стерилен :(
YouDontKnowMe
06-03-2010, 19:12
Може да е стерилен. ^
(чак сега погледнах коментара над моя) :D
Ключ.
Да бъдем оптимисти! Винаги може повечe!
Нека обясни най-добре ЗАЩО твърди, че не може. Остават две възможности: заболяване и стерилитет и несъзрл полово. Явно болшинството пишещи четат само Интернет, а не се хващали книга на научна тематика. Иначе дават квалификации, както виждам. Което няма да повиши сексуалната им култура, разбира се.
stupid0boy
06-03-2010, 20:28
Ключ.
Да бъдем оптимисти! Винаги може повечe! Колкото повече - толкова повече... казал мечо Кух и умрял от свръх доза...
BiGBaDWolF
06-16-2010, 20:35
Тоя е ялов! :D А спермата е бесмъртна !