View Full Version : Трябва да съм щаслива а защо не съм?
Хора имам едно проблемче...Имам си приятел от 5 месеца,карали сме се като всяко нормална двоика,имахме и добри моменти и още имаме де.Проблема е че сме от различни градове и решихме той да доиде да живее при мен ,но някак си се плаша от факта ,че ще сме заедно постоянно.Радвам се много че веднъж за винаги и аз ще съм щаслива и ще имам пълноценна връзна ,но защо се чуствам така :smt021
SisinkaS
06-03-2010, 12:08
По начина по който говориш ми се струва, че те е страх точно от този факт, че постоянно ще сте заедно и ще си умръзнете бързо.Недей така, давай, пробваите, ако видите, че нещата не вървят върнете всичко по старо му.Няма от какво да се притесняваш след като сте заедно от толкова време и сте предприели такава крачка, която не е нещо малко.
Успех \:D/
Ако не можеш да плуваш, не скачай във водата.
Няма от какво да се плашиш, нито се жените, нито деца ще правите. Всичко е въпрос на нагласа. Ако сега си тръгнала да се страхуваш, никога няма да си готова.
IndependentGirl
06-03-2010, 12:14
Щом се страхуваш да заживеете заедно, може би още не си готова да предприемеш тази крачка.. Друг е въпросът, че 5 месеца според мен са малко време, за да престъпите към съвместен живот, но това е мое мнение.. ;]
малко не точно се изразих и не сте ме разбрали ли вярно,няма да живеем заедно,просто той ще живее в моя град :) и от това ме е малко страх ,че тук си няма никого освен мен за това иначе благодаря ви за съветите
А той какво ще прави в твоя град? Ще учи? Ще работи?
Той идва в моя град заради мен,за да сме заедно и да ще работи нещо,незнам още не съм му намерила работа,той сам реши да дойде,каза че така не става искал да ме вижда всеки ден и се нуждае от мен :oops:
SisinkaS
06-03-2010, 13:24
Еми в такъв случай невиждам от какво се притесняваш.Ще го запознаеш с твойте приятели, покрай работата си и той сам ще си намери, не е малко дете
LovEsIckk
06-03-2010, 13:36
преди да предприемеш нещо (той да живее при теб),се убеди в чувствата си към този човек.
filmimilmi
06-03-2010, 13:49
Ами явно не искаш този човек да е постоянно до теб. Обясни му, че просто не си готова и всичко ще си е по старому. :)
DANNYYYYY
06-04-2010, 12:08
Хмммм позната история.... Моето положение е същото... само,че сега нещата малко се объркаха и май ще дойде само за един месец да работи лятото в моя град, а иначе се виждаме през месец и само той идво при мен... Трудна е една такава връзка... Страхът е нормално нещо, но не се притеснявай бъди оптимистична и всичко ще се нареди повече от добре... :)
няма да си омръзнете, не се притеснявай 8-)
давай смело напред
SmilezZz
06-04-2010, 12:27
Ако не можеш да плуваш, не скачай във водата.
Няма от какво да се плашиш, нито се жените, нито деца ще правите. Всичко е въпрос на нагласа. Ако сега си тръгнала да се страхуваш, никога няма да си готова.Така е..
Няма смисъл да се притесняваш и да се страхуваш излишно..Опитайте,няма какво да губите,нали ?
ScarletBite
06-04-2010, 17:07
Нормално е, не се притеснявай. :)
nicolepcd
06-04-2010, 19:28
Не виждам къде е проблема :-o Той така или иначе ще дойде. Ще видиш дали ще потръгне. Ако не вървят нещата, той сам ще се усети и ще се махне, но предполагам, че поне първия месец няма да успеете да си се нарадвате ;д
ЗА БОГА, ако той идва само заради теб, веднага го върни !!!
soul1199
06-04-2010, 20:03
Маалко си се стреснала,но гледай от хубавата страна-той ще е при теб