View Full Version : Проблем
kaisha30
06-03-2010, 17:06
Здравейте съфорумници,
Значи имам следния проблем свързан с пениса. Когато си докосна главичката, все едно ме боли не мога да ви го опиша. Та въпроса ми е от какво е причинено това и ще се оправи ли, триябва да го излекувам ли, просто не знам. На 13 съм. Благодаря предварително.
juveteam
06-03-2010, 17:12
...Лекарче братле...
alonedark
06-03-2010, 17:15
^^ +1
Просто никой от съфорумниците ни не е лекар , за да може да ти отговаря на този вид въпроси...такаче по - добре отиди на оролог...за да те види , защото май има някакъв проблем...стискам палци да ти няма нищо , ама все пак се прегледай!!!
kaisha30
06-03-2010, 17:16
лошооо
KumchoValcho
06-03-2010, 17:20
Просто ти е по-чувствителен.
Като бях малък ми беше така, сега не ми е. Мисля, че ще мине от самосебе си. :)
alonedark
06-03-2010, 17:25
Просто ти е по-чувствителен.
Като бях малък ми беше така, сега не ми е. Мисля, че ще мине от самосебе си. :)
Може и да е така , което успокояващо за него , обаче май е по - добре да се посъветва с някой по - възрастен , като например по - голям брат , братовчед или най - добре баща си...нали за това са родителите...
kaisha30
06-03-2010, 17:26
ммм не знам за това пуснах темата за съвет дано да се окаже че е просто по-чувствителен
juveteam
06-03-2010, 17:27
Поприцнип,да така е може да е почувствителен,но ако го боли някакси би трябвало лекар,но да не би и да прави много чекиики на ден и за това :lol:
alonedark
06-03-2010, 17:28
Не бе нищо , даже темата ти е с основателен проблем , а не като повече пускани от съфорумници , безмислени и глурави и пълни с грешки теми.Аз просто давам някакви съвите , които ми се струват по - смислени , защото все пак аз съм само момиче...
kaisha30
06-03-2010, 17:43
А бе ти маструбирането го остави аз ви питам за проблем бе хора :Д
ммм не знам за това пуснах темата за съвет дано да се окаже че е просто по-чувствителен
Oтиди на лекар. Той ще ти каже какво да правиш и евентуално ще ти изпише някакво мазало ако е нужно :)
babatigosho
06-03-2010, 18:57
естествено отиди на лекар, но за да си по-спокоен преди това ще ти кажа и аз че като бях на 11-12 също така ме болеше, просто това като при момичетата и техните зърна, хормоните като си вършат работата, има такива малки сигнали за това. не би трябвало да се притесняваш ;)
Аве я недейте да плашите момчето :o бий си чекиите пич и на мен ми беше така минава си от самосебеси повечко чекии давай :D
И аз мисля, че е по-чувствителен, но за най-сигурно отиди на лекар!
po dobre da hodish na lekar zashtoto posle moje da stane i mnogo po zle
vaseto0o
06-03-2010, 19:24
На твоята възраст е нормално да ти е по-чувствителен, особено когато не е надървен... решението е яко чикий и ако до 1 година не се оправи тогава задължително на лекар ;)
babatigosho
06-03-2010, 19:42
^^ +1
Просто никой от съфорумниците ни не е лекар , за да може да ти отговаря на този вид въпроси...такаче по - добре отиди на оролог...за да те види , защото май има някакъв проблем...стискам палци да ти няма нищо , ама все пак се прегледай!!! не че нещо мацка, ама се пише Уролог :lol:
братле тя е направила 1 единствена грешка, вместо да я поправяш трябва да я похвалиш, я виж наоколо какво става ... направо ме обиват :D
^^ +1
Просто никой от съфорумниците ни не е лекар , за да може да ти отговаря на този вид въпроси...такаче по - добре отиди на оролог...за да те види , защото май има някакъв проблем...стискам палци да ти няма нищо , ама все пак се прегледай!!! не че нещо мацка, ама се пише Уролог :lol:
братле тя е направила 1 единствена грешка, вместо да я поправяш трябва да я похвалиш, я виж наоколо какво става ... направо ме обиват :D
1 Tи не видя ли, че WeCouldBeTheSame е момиче?
2 Защо по-точно да я хвали??
3 Добре щом те Обиват!
superradi
06-03-2010, 19:50
ходи на лекар ;)
babatigosho
06-03-2010, 19:52
3 Добре щом те Обиват!
1 Не
2 Няма смисъл да обяснявам ...
3 Пак няма смисъл да обяснявам ... на колко си? 12? Ако ще се присмивам на другите дали няма да знам как се пише убивам? Айде с добро
3 Добре щом те Обиват!
1 Не
2 Няма смисъл да обяснявам ...
3 Пак няма смисъл да обяснявам ... на колко си? 12? Ако ще се присмивам на другите дали няма да знам как се пише убивам? Айде с добро
Actualy съм на 16!
Винаги има защо да обясняваш! Най-малкото, че някой отворен новак ще ти каже: Да ще кажеш, че няма смисъл, защото не знаеш какво друго да напишеш!
babatigosho
06-03-2010, 19:57
да да ще запомня вече ... макар че типичното обръщение между жени в Русе си е брат, така че за мен си е универсално
я съм мъжко за да е всичко ясно :P
Slynchiicee
06-03-2010, 20:00
кво немога да разбера.. от 20 публикации 19 .. са .. ОТИДИ НА ЛЕКАР.. :shock: :shock: ббасии отговорите.. :x :lol: :-x