View Full Version : Ужасно...влюбен!Помощ!
wiPpSSss
06-03-2010, 18:15
Уникално влюбен съм в една приятелка но незнам как точно да и предложа ?!?Срам ме много!!Моля помогнете ми :smt054 :smt055 :smt055
SemperFidelis
06-03-2010, 18:16
12-13?
Да и предложиш? Влюбен? ... или просто страшно зарибен по външния й вид?
Виж са.. принципно можеш да й го намекнеш.. някак си (ама на живо) или просто да започнеш да я зарибяваш леко по леко.. гуш веднъж .. втори път.. па ако ти се кефи на прегръдките .. почни леко по леко с целувки по бузката вратлето .. или просто ако падне момент за целувка действай и от реакцията й ше разбереш дали ше купонясваш за новото попадение или ще пишеш в темата тука колко си разочарован.. 8-)
12-13?
I believe at least 14.. be optimistic :P
12-13?
ее ти много му даде ве някъде около 10 е най-мн 11 :D
wiPpSSss
06-03-2010, 18:34
Стига сте се гаврили ся!!На 13 сам а и не се кефя на външния и вид! 8)
а и не се кефя на външния и вид! 8)
Нали я обичаше :shock: :lol:
Стига сте се гаврили ся!!На 13 сам а и не се кефя на външния и вид! 8)
So what then? You are waiting to get laid? ^.^
Виж с предлагане най-много да й паднеш в очите ако вече мацето е озряло поне малко... (едвали, но.. има ги всякакви)
Започни да я зарибяваш да видиш дали ще ти отвърне със същото и го действай постепенно.. не го изцепвай веднага ,че имаш чувства към нея... ако тя не изпитва същото може да се стресне и да почне да те игнорира поради еди ква си причина.. (един фр направи тая грешка :-o )
wiPpSSss
06-03-2010, 18:42
Обичам я но не се кефя само на въшния и вид !! :-)
я виж по горе 8-)
wiPpSSss
06-03-2010, 19:02
я виж по горе 8-)
Грешка на клавиатурата :smt046 Да се върнем на темата........
bobito_th
06-03-2010, 19:12
Аз предлагам да залегнеш над учебниците. Убедена съм, че на втората седмица ще ти омръзне.
wiPpSSss
06-03-2010, 19:19
Аз предлагам да залегнеш над учебниците. Убедена съм, че на втората седмица ще ти омръзне.
Втората седмица мина отдавна!
Еми .. започнете да излизате по- често заедно, прави и леки намеци, пък тя ако отвърне - действай, тигре ! :D
Втората седмица мина отдавна!
Струва ми се ,че тя имаше предвид след като тръгнеш с нея.. искаше да ти каже ,че ше се нагушкате, нацелувате и ше ти писне след като получиш това което искаш.. не знам дали и аз не съм на това мнение.. както казах винаги има изключения и то големии ама едвали ще сътворите кой знае какво за да задържите връзката дъъъълго дълго.. макс месец от мен..
wiPpSSss
06-03-2010, 19:38
Еми .. започнете да излизате по- често заедно, прави и леки намеци, пък тя ако отвърне - действай, тигре ! :D 8-)
wiPpSSss
06-03-2010, 19:40
Благодаря ви на всички че ми вдъхнахте смелост.Ще пиша като излезим!
MaLkaTa_LaDy
06-03-2010, 19:48
По дяволите, момчето иска помощ!
Тази срам е излишен. На тази възраст отдавате прекалено голяма важност на някакво момиче/момче. Ок, явно много си хлътнал по нея, обаче не е края на света дате отреже. И все пак, за да не се получи това по-добре не и казвай, че я харесваш, ами и го покажи. Дръж се мило с нея, помагай й... такива разни. По-добре да не и показваш, че се притесняваш. Ще направиш лошо впечетление.
Аа да ! Прави и комплименти .. на мен лично ми създават приятни емоции. :)
wiPpSSss
06-04-2010, 10:47
По дяволите, момчето иска помощ!
Тази срам е излишен. На тази възраст отдавате прекалено голяма важност на някакво момиче/момче. Ок, явно много си хлътнал по нея, обаче не е края на света дате отреже. И все пак, за да не се получи това по-добре не и казвай, че я харесваш, ами и го покажи. Дръж се мило с нея, помагай й... такива разни. По-добре да не и показваш, че се притесняваш. Ще направиш лошо впечетление.
Мрс много !! :)
Покаажи и, че е това, което искаш. Прави и комплименти, гушкай я и т.н. .. Виж как ще реагира и прецени сам. Действай смело и разказвай кво е станало :)
Само гледай да не станеш натегач и досадник..смисал може от време на време да я игнорираш и хвърляй повече базици.. 8) ..и все пак решавай сам защото всеки дава съвети..ама..нали го знаеш ония виц за пича дето си опъвал жената и всеки му давал акъли кво да я прави.. :D
Ае успех.. :)
valdesbg
06-05-2010, 07:38
Верни работи се пишат... ама.. вие вашето си знаете.
Що се ловите на толкова очевадни неща?