View Full Version : Слънцезащитен крем за лице ..
Sstrawberry
06-03-2010, 19:33
Кожата ми е по-тъмна и много лесно ме хваща слънцето .. :-x Опасявам се, че ще почернея досто, ако не предприема нужните мерки .. :shock: Можете ли да ми препоръчате слънцезащитен крем за лице, но да не е прекалено мазен и тежък .. :? Кожата на лицето ми е смесена, склонна към акне, и затова се безпокоя.. За да получа максимално предпазване от почерняване трябва да изпозвам най-високия фактор .. Благодаря предварително за оказаната помощ.. :-)
Claudette
06-04-2010, 09:04
Garnier Ambre Solaire ...лека, бързопопиваща формула, предпазва идеално. Последните две лета го използвах, тази година пак смятам да си купя. ;)
Garnier Ambre Solaire ...лека, бързопопиваща формула, предпазва идеално. Последните две лета го използвах, тази година пак смятам да си купя. ;)
+1 аз си взех спрей 30ти фактор и като че ли не почернях много, но го използвам само за тялото, защото е с алкохол
за лицето си взех пак на гарниер не спрей, а кремче 50 ти фактор и въобще не почернях + седене на сянка
И аз съм по-мургава и като почернея приличам на циганка 8-)
+1 :)
Molzinka
06-05-2010, 09:05
От ейвън имаше крем и стик за устни и нос 2 в 1 от тази лятната им серия. Миналото лято си го взех и бях много доволна :)
deSireeE
06-05-2010, 09:08
Мале аз толкова много искам кожата да ми е тъмнаа,дори бих казала много тъмна :grin: смешно е,но с мойта бяла и трудно хващаща тен кожа ужасс :lol:
aguilera
06-05-2010, 10:36
http://www.frenchcosmeticsforless.com/prodimages/bio_photo50milk_l.jpg
http://www.olcombg.com/images/lumene/catalog/skincare/sun/38.jpg
http://www.iwostin.bg/attachments//INTERNATIONAL/solecrinSPF50emulsion.jpg
P.S Този на Iwostin мисля,чe струва някъде около 20-25лв. (в различните аптеки е различно) и наистина е много хубав. И другите са много качествени, но са малко по-скъпи.
Коментирала съм вече козметиката на Гарние, Нивея, Ейвън и т.н. - не става за нищо. Препоръчвам ти на La Roche-Posay 50+ very high protection се казва. Медицинска козметика, какво по-добро от това?
По-нагоре са ти препоръчали и едно на Bioderma, също са хубави, аз лично предпочитам Avene, но те са доста скъпи. Ако имаш пари си вземи нещо от тези 3те, гарантирам ти, че няма да съжаляваш.
Luscious_Heart
06-05-2010, 11:26
^^ Първият на Биодерма го имам и съм доволна. :) Слагах си го, когато бягах през лятото също.
Sstrawberry
06-06-2010, 09:34
Благодаря ви за помощта.. :-) мисля да си взема нещо на биодерма .. дано наистина са ефикасни .. :P
Luscious_Heart
06-06-2010, 09:44
миналото лято изгорях само 1 път, и то щото прекарах към 5 часа с бивша тръпка във водата. :-D Изгорях по тялото, обаче лицето ми се запази. 8-) Наистина ефикасно кремче.
ох да ти имам проблема..
толкова много искам да почернея,а си стоя бяла на сирене 8-)
titinkaa
06-06-2010, 10:49
Аз си взех на Виши 50+ и съм доволна,много е лек и попива веднага в кожата и не остава мазно лицето. :)
SummerParty
06-06-2010, 11:02
Как може да се дразниш от това, че ще почернееш?! Аз толкова искам. Но няма значение, де. 8-)
Иначе виж на Виши кремовете, доста добри са, но са малко скъпички. Има с различни фактори. Продават се в аптеките. :)
Molzinka
06-06-2010, 15:57
Днеска в Lilly гледах някакъв на Нивеа за лице с фактор 30
Sstrawberry
06-07-2010, 11:39
Как може да се дразниш от това, че ще почернееш?! Аз толкова искам. Но няма значение, де. 8-)
Иначе виж на Виши кремовете, доста добри са, но са малко скъпички. Има с различни фактори. Продават се в аптеките. :) просто не харесвам прекалено тъмна кожа .. :? с лек слънчев загар е готино .. :P но мен много лесно ме хваща слънцетоо и ставаа еднааа .. 8-) П.С. : днес ми препоръчаха слънцезащитен крем на Евалаин ..бил много хубав при това и евтин.. :-о не ми звучи много познато .. някой ползвал ли го е ??
rosencetooo
06-07-2010, 19:18
^ Ако някой е ползвал този на евелин нека да сподели мнение , че и аз мисля да си го купувам :) , на мен ми трябва просто за лека защита на лицето , иначи искам тенн... :-D
Claudette
06-08-2010, 09:33
Иначе виж на Виши кремовете, доста добри са, но са малко скъпички. Има с различни фактори. Продават се в аптеките. :) просто не харесвам прекалено тъмна кожа .. :? с лек слънчев загар е готино .. :P но мен много лесно ме хваща слънцетоо и ставаа еднааа .. 8-) П.С. : днес ми препоръчаха слънцезащитен крем на Евалаин ..бил много хубав при това и евтин.. :-о не ми звучи много познато .. някой ползвал ли го е ??
Май имаш предвид Евелин. Полска козметика (ако не се бъркам, де...), имат качествени неща, но специално слънцезащитната им серия не е от най-ефикасните. Поне според мен, но всяка кожа е различна, все пак. :)