.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Слънцезащитен крем за лице ..

Кожата ми е по-тъмна и много лесно ме хваща слънцето .. Опасявам се, че ще почернея досто, ако не предприема нужните мерки .. Можете ли да ми препоръчате слънцезащитен крем за лице, но да не е прекалено мазен и тежък .. Кожата на лицето ми е смесена, склонна към акне, и затова се безпокоя.. За да получа максимално предпазване от почерняване трябва да изпозвам най-високия фактор .. Благодаря предварително за оказаната помощ..

Град
    Варна
    Garnier Ambre Solaire ...лека, бързопопиваща формула, предпазва идеално. Последните две лета го използвах, тази година пак смятам да си купя.
    Това, което е лесно, не е интересно.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от Claudette
    Garnier Ambre Solaire ...лека, бързопопиваща формула, предпазва идеално. Последните две лета го използвах, тази година пак смятам да си купя.
    +1 аз си взех спрей 30ти фактор и като че ли не почернях много, но го използвам само за тялото, защото е с алкохол
    за лицето си взех пак на гарниер не спрей, а кремче 50 ти фактор и въобще не почернях + седене на сянка

И аз съм по-мургава и като почернея приличам на циганка
    Всеки ден ми е екзистенциална криза.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Claudette
    +1

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    От ейвън имаше крем и стик за устни и нос 2 в 1 от тази лятната им серия. Миналото лято си го взех и бях много доволна

Мале аз толкова много искам кожата да ми е тъмнаа,дори бих казала много тъмна смешно е,но с мойта бяла и трудно хващаща тен кожа ужасс
    And the world around us wont stop turning to night..
    I like.. I like..

http://www.impulse.bg/Minionchee

P.S Този на Iwostin мисля,чe струва някъде около 20-25лв. (в различните аптеки е различно) и наистина е много хубав. И другите са много качествени, но са малко по-скъпи.
    "Да гледаш света през очите на Лучия е като да виждаш всички чудеса и опасности, които остават скрити за повечето хора."

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Коментирала съм вече козметиката на Гарние, Нивея, Ейвън и т.н. - не става за нищо. Препоръчвам ти на La Roche-Posay 50+ very high protection се казва. Медицинска козметика, какво по-добро от това?
    По-нагоре са ти препоръчали и едно на Bioderma, също са хубави, аз лично предпочитам Avene, но те са доста скъпи. Ако имаш пари си вземи нещо от тези 3те, гарантирам ти, че няма да съжаляваш.

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    ^^ Първият на Биодерма го имам и съм доволна. Слагах си го, когато бягах през лятото също.

Благодаря ви за помощта.. мисля да си взема нещо на биодерма .. дано наистина са ефикасни .. :P

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    миналото лято изгорях само 1 път, и то щото прекарах към 5 часа с бивша тръпка във водата. Изгорях по тялото, обаче лицето ми се запази. Наистина ефикасно кремче.

ох да ти имам проблема..
    толкова много искам да почернея,а си стоя бяла на сирене
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Аз си взех на Виши 50+ и съм доволна,много е лек и попива веднага в кожата и не остава мазно лицето.

Как може да се дразниш от това, че ще почернееш?! Аз толкова искам. Но няма значение, де.
    Иначе виж на Виши кремовете, доста добри са, но са малко скъпички. Има с различни фактори. Продават се в аптеките.
    you know my name.
    NOT MY STORY.

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Днеска в Lilly гледах някакъв на Нивеа за лице с фактор 30

Цитирай Първоначално написано от SummerParty
    Как може да се дразниш от това, че ще почернееш?! Аз толкова искам. Но няма значение, де.
    Иначе виж на Виши кремовете, доста добри са, но са малко скъпички. Има с различни фактори. Продават се в аптеките.
    просто не харесвам прекалено тъмна кожа .. с лек слънчев загар е готино .. :P но мен много лесно ме хваща слънцетоо и ставаа еднааа .. П.С. : днес ми препоръчаха слънцезащитен крем на Евалаин ..бил много хубав при това и евтин.. :-о не ми звучи много познато .. някой ползвал ли го е ??

Супер фен Аватара на rosencetooo
    ^ Ако някой е ползвал този на евелин нека да сподели мнение , че и аз мисля да си го купувам , на мен ми трябва просто за лека защита на лицето , иначи искам тенн...
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Sstrawberry
    Цитирай Първоначално написано от SummerParty
    просто не харесвам прекалено тъмна кожа .. с лек слънчев загар е готино .. :P но мен много лесно ме хваща слънцетоо и ставаа еднааа .. П.С. : днес ми препоръчаха слънцезащитен крем на Евалаин ..бил много хубав при това и евтин.. :-о не ми звучи много познато .. някой ползвал ли го е ??
    Май имаш предвид Евелин. Полска козметика (ако не се бъркам, де...), имат качествени неща, но специално слънцезащитната им серия не е от най-ефикасните. Поне според мен, но всяка кожа е различна, все пак.
    Това, което е лесно, не е интересно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си