- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Слънцезащитен крем за лице ..
Кожата ми е по-тъмна и много лесно ме хваща слънцето ..Опасявам се, че ще почернея досто, ако не предприема нужните мерки ..
Можете ли да ми препоръчате слънцезащитен крем за лице, но да не е прекалено мазен и тежък ..
Кожата на лицето ми е смесена, склонна към акне, и затова се безпокоя.. За да получа максимално предпазване от почерняване трябва да изпозвам най-високия фактор .. Благодаря предварително за оказаната помощ..
![]()
Garnier Ambre Solaire ...лека, бързопопиваща формула, предпазва идеално. Последните две лета го използвах, тази година пак смятам да си купя.![]()
Това, което е лесно, не е интересно.
+1 аз си взех спрей 30ти фактор и като че ли не почернях много, но го използвам само за тялото, защото е с алкохолПървоначално написано от Claudette
за лицето си взех пак на гарниер не спрей, а кремче 50 ти фактор и въобще не почернях + седене на сянка
И аз съм по-мургава и като почернея приличам на циганка![]()
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Мале аз толкова много искам кожата да ми е тъмнаа,дори бих казала много тъмнасмешно е,но с мойта бяла и трудно хващаща тен кожа ужасс
![]()
And the world around us wont stop turning to night..
I like.. I like..
http://www.impulse.bg/Minionchee
P.S Този на Iwostin мисля,чe струва някъде около 20-25лв. (в различните аптеки е различно) и наистина е много хубав. И другите са много качествени, но са малко по-скъпи.
"Да гледаш света през очите на Лучия е като да виждаш всички чудеса и опасности, които остават скрити за повечето хора."
Коментирала съм вече козметиката на Гарние, Нивея, Ейвън и т.н. - не става за нищо. Препоръчвам ти на La Roche-Posay 50+ very high protection се казва. Медицинска козметика, какво по-добро от това?
По-нагоре са ти препоръчали и едно на Bioderma, също са хубави, аз лично предпочитам Avene, но те са доста скъпи. Ако имаш пари си вземи нещо от тези 3те, гарантирам ти, че няма да съжаляваш.
^^ Първият на Биодерма го имам и съм доволна.Слагах си го, когато бягах през лятото също.
Благодаря ви за помощта..мисля да си взема нещо на биодерма .. дано наистина са ефикасни .. :P
миналото лято изгорях само 1 път, и то щото прекарах към 5 часа с бивша тръпка във водата.Изгорях по тялото, обаче лицето ми се запази.
Наистина ефикасно кремче.
ох да ти имам проблема..
толкова много искам да почернея,а си стоя бяла на сирене![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Аз си взех на Виши 50+ и съм доволна,много е лек и попива веднага в кожата и не остава мазно лицето.![]()
Как може да се дразниш от това, че ще почернееш?! Аз толкова искам. Но няма значение, де.![]()
Иначе виж на Виши кремовете, доста добри са, но са малко скъпички. Има с различни фактори. Продават се в аптеките.![]()
you know my name.
NOT MY STORY.
просто не харесвам прекалено тъмна кожа ..Първоначално написано от SummerParty
с лек слънчев загар е готино .. :P но мен много лесно ме хваща слънцетоо и ставаа еднааа ..
П.С. : днес ми препоръчаха слънцезащитен крем на Евалаин ..бил много хубав при това и евтин.. :-о не ми звучи много познато .. някой ползвал ли го е ??
^ Ако някой е ползвал този на евелин нека да сподели мнение , че и аз мисля да си го купувам, на мен ми трябва просто за лека защита на лицето , иначи искам тенн...
![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Май имаш предвид Евелин. Полска козметика (ако не се бъркам, де...), имат качествени неща, но специално слънцезащитната им серия не е от най-ефикасните. Поне според мен, но всяка кожа е различна, все пак.Първоначално написано от Sstrawberry
![]()
Това, което е лесно, не е интересно.