View Full Version : татуировка
здравейтее! решила съм да си направя татуировка ! но искам отдолу да сложа и името Теодор но не на български нито на английски ! ако можете да ми помогнете няма значение какъв ще е езика !
звучи ми тъпо и циганско на мен лично да си пишеш иметото на някой където и да било но ако ти харесва прави си не е болка за умиране
DesireToFire
06-05-2010, 09:43
^ Как ще е тъпо и циганско?! Ти чуваш ли се. Да, има и банални татуировки, както сега всеки втори е с плетеници по кръста и с йероглифи по гръбнака, но това си е личен избор. Точно това, че си татуира нечие име, означава че много държи на този човек. Няма нищо по-хубаво от това да имаш спомен от някой твой близък завинаги на тялото си. Може да го напишеш на еврит, или някой по-странен. Примерно където пишат от дясно на ляво. Питай в студиото, там това им е работата. Избери езика, на който ти изглежда най-добре. Примерно на едно предаване една отиде да ѝ направят 2 йероглифа, като си беше приготвила кои да са думите, но когато той ѝ показа как ще изглежда едната дума, на нея не ѝ хареса и си избра друга. Ти трябва да направиш решението сама за себе си, защото ти ще я гледаш цял живот :D Айде успех :)
WaterLilly
06-05-2010, 11:58
Добре де, само аз ли не схващам какъв е смисълът да си пишеш име? На който и да е, все ще ти писне и ще трябва да я махаш после. Да е гадже - ще скъсате все някога и ще съжаляваш. За друг не знам защо би си написал името му.
Благодаря ти DesireToFire! Относно другите мнения - да , може би ви изглежда циганско и тъпо но не й на мен ! Татуировката ще е на моето тяло , а и всеки прави личния си избор - дали да си направиш плетеници по кръста или лапички на гърдите Аз си избрах да напиша важно име за мен ! :P
Добре де, само аз ли не схващам какъв е смисълът да си пишеш име? На който и да е, все ще ти писне и ще трябва да я махаш после. Да е гадже - ще скъсате все някога и ще съжаляваш. За друг не знам защо би си написал името му.
Единсвените имена, които бих си татуирала са на майка ми и на децата ми ...защото това са имена, на хора, които няма как да ти омръзнат..Така, че... ние не можем да съдим хората, какво искат да си татуират , щом авторът е преценил така, значи има причина..
И аз подкрепям предложението за Иврит...странно е, а и има поверие, че татуса на Иврит не се казва, какво е... така, че ще си знаеш само ти :) Арабските "йероглифи" също са интересни. Но най-добре отиди в студио и си избери, има огромен избор :) Но пак си помисли добре, какво искаш да си татуираш, защото аз преди да си направя също минах през някколко идеи и за всичките бях 100% сиг, че искам да е това :)
DesireToFire
06-07-2010, 12:39
Не вярвам да си татуира името на гаджето. За да се реши на тази стъпка, значи този човек наистина и е близък. Като не знаете каква е причината за това, не виждам защо я съдите :?
Човека ми е наистина скъп ! Благодаря ви за мненията !
Callisto
06-07-2010, 19:58
Аз лично живея с гаджето си, всичко е много сериозно, но все още не съм готова да си татуирам името му. Даже и някой ден да се оженим пак не бих била готова да си татуирам нечие име. Единствената дума , която съм си татуирала е Феникс "Fenice" на италиански, но с много красив шрифт.
Японски: セオドア
Гръцки: Θεόδωρος
Грузински: თეოდორე
Корейски: 시어도어
Китайски (традиционен): 西奧多
Китайски (опростен): 西奥多
Иврит:תיאודור
Идиш: טיאַדאָר
BiGBaDWolF
06-19-2010, 22:29
Арабски ..
Vasoto129
06-20-2010, 19:47
ако питаш ме ннедей си прави татуировка щот тедор да стои на теб цял живот нз
dexterbg
06-21-2010, 06:08
Трябва много добре да обмислиш какво искаш и къде го искаш. Освен това е много важно да си избереш хубаво студио и човек, който наистина разбира.