View Full Version : Дълъг уморителен секс
IvanPetrov90
06-04-2010, 16:17
Здравейте,
Моят въпрос е какво да правя за да скъся по някакъв начин времето на сексуалния акт.От както съм започнал моят сексуален живот никога не съм имал проблеми с времето,но мисля,че ще е много по добре (за мен) да намаля времетраенето до към 40мин-1час.
Не се оплаквам от секса.Той е страхотен и момичето винаги е било адски доволно,но след като съм го правил 2 часа след това ме боли всичко и умората е нетърпима.Четох в форума какво ли не за хора които имат точно обратния проблем (бързо свършване) ;-) а аз имам нужда от отговор как да го скъся.
(трикове от типа "мисли си за най-сексапилното момиче което се сетиш" съм опитал както и с най-тънките презервативи. #-o )
И през целия ~ час и половина два съм МАКСИМАЛНО възбуден (все едно съм на ръба да свърша,но не ...)
Очаквам предложения :) МОЛЯ БЕЗ ДА МИ СЕ ПРИСМИВАТЕ :( и това е проблем повярвайте
Не съм новак дори съм доста активен в форума.Просто не искам да знаете кой съм защото това за мен е доста личен проблем
juveteam
06-04-2010, 16:21
Немога да ти помогна на този въпрос ,но 99% от момчетата.мъжете във форума ще ти завиждат.... :)
Ако не лъжеш де... ;)
IvanPetrov90
06-04-2010, 16:27
Немога да ти помогна на този въпрос ,но 99% от момчетата.мъжете във форума ще ти завиждат.... :)
Ако не лъжеш де... ;)
ще завиждат,защото незнаят какво е :?
Callisto
06-04-2010, 16:28
Ми отиди на доктор. Няма нищо странно в това. Най-малкото ще ти каже по-вярни неща от тези, които ние бихме могли. Аз като започнах да правя секс майка ми ме заведе на гинеколог не толкова за преглед, колкото да си поговорим и да ми обясни всичко.
Не виждам нищо лошо в продължителния секс. Ако се изморяваш накарай гаджето си и тя да бъде по-активна. Моя също свършва за 1/2 часа, но ние го правим по 2/3 пъти на ден. Не се оплаквам от продължителността, но и аз съм много активна, понеже знам какво е 2 часа само ти да се трудиш. Моя лично може и да свърши и след 3/4 вкарвания, но само, ако преди това ме е лизал 10/15минутки, при което и двамата адски много се възбуждаме.
juveteam
06-04-2010, 16:30
Не мисля,че ще можеш да намалиш сексуалния си акт,но аккто каза Callisto,нека приятелката ти да стане и тя по активна...Ако трябва да мине отгоре и т.н... ;)
IvanPetrov90
06-04-2010, 16:35
Ми отиди на доктор. Няма нищо странно в това. Най-малкото ще ти каже по-вярни неща от тези, които ние бихме могли. Аз като започнах да правя секс майка ми ме заведе на гинеколог не толкова за преглед, колкото да си поговорим и да ми обясни всичко.
Не виждам нищо лошо в продължителния секс. Ако се изморяваш накарай гаджето си и тя да бъде по-активна. Моя също свършва за 1/2 часа, но ние го правим по 2/3 пъти на ден. Не се оплаквам от продължителността, но и аз съм много активна, понеже знам какво е 2 часа само ти да се трудиш. Моя лично може и да свърши и след 3/4 вкарвания, но само, ако преди това ме е лизал 10/15минутки, при което и двамата адски много се възбуждаме.
Ние обикновенно по 2 пъти на ден на седмицата 3-4 пъти.И явно не си ме разбрала и моята приятелка не се оплаква от продължителността (точно обратното) ,но просто след 2 часа съм много изморен.Може би имаш право за активността.
Grudi_SeXa
06-04-2010, 16:37
Освен активността от нея бих ти препоръчал и друго. Разбери в коя поза ти е най-хубаво и свършваш най-лесно и след да кажем 30-40 минути акт, минете към нея. Би трябвало да помогне. :)
BiGBaDWolF
06-04-2010, 16:56
Мисли си глупости :D
vaseto0o
06-04-2010, 18:27
Да ви имам проблемите :o
Вземи си креатин за уевличаване на издържливостта и за по-бързо възтановяване ше станеш мн нацепен батка тва е супер тренировка :-P
Пфф някоя и друга свирка мисля, че ще помогне!
krem4et0
06-04-2010, 21:09
час и половина-2 акт!? Пич, сериозно ти казвам - смени си приятелката. Тази очевадно не може да прави секс и да те възбуди. И ще ми е интересно да видя жената, която няма против да е (извинявам се за израза ала Митьо Пищова) порена 4 часа в денонощието. Тя трябва да има не болки, ами направо разкъсвания. Съвет не мога да дам,защото такъв проблем нямам и за мен е слава Богу нямам. Бих се притеснила ако се получи нещо такова. Пробвай пози с максимално свито влагалище, максимално проникване и много предигра. Правете го по-рядко. Не повтаряйте акта.
vaseto0o
06-05-2010, 08:18
час и половина-2 акт!? Пич, сериозно ти казвам - смени си приятелката. Тази очевадно не може да прави секс и да те възбуди. И ще ми е интересно да видя жената, която няма против да е (извинявам се за израза ала Митьо Пищова) порена 4 часа в денонощието. Тя трябва да има не болки, ами направо разкъсвания. Съвет не мога да дам,защото такъв проблем нямам и за мен е слава Богу нямам. Бих се притеснила ако се получи нещо такова. Пробвай пози с максимално свито влагалище, максимално проникване и много предигра. Правете го по-рядко. Не повтаряйте акта.
Ако са от 2 години заедно пак ли да я смени заради това :o
themusicinme
06-05-2010, 08:22
Ех, завиждам на приятелката ти :P
MakeMeLaugh
06-05-2010, 08:45
Добре де, спрете с несериозните мнения.
Това наистина след време може да стане проблем.
Като станеш на 20/25+, започнеш работа и се връщаш уморен + проблемите ти на главата, как да блъскаш още 1-2 часа... И след време може да се прояви нежелание за секс по този начин.
Може би имаш нужда от друг тип пр-ка, с друго държание и идеи, но не те подтикжам да я оставяш сега де :)
Пробвайте различни пози, в които свършваш по-лесно.
Пробвай през различни периоди от денонощието, в смисъл секса през сутринта е по-различен от този на обяд и вечерта, както и за тялото.
Стани ти пасивния, а тя активната или обратното.
Що не пробваш да хапваш повече храни подсилващи половата система или пък някоя билка да пиеш като чайче за половата система, да пробваш ефекта просто. Може да е причинено от слаба възбуда или нещо такова.
Пробвай допълнително да се стимулираш като да кажем си представиш някоя сцена,която би те възбудила още повече или някоя друга жена или да ползваш лубрикант ,защото 100% след толкова дълъг секс и тя изсъхва и свършването и кефа е още по труден.Успех
krem4et0
06-05-2010, 10:44
Ако са от 2 години заедно пак ли да я смени заради това :o
Не, разбира се, но може да й каже в прав текст, че нещата в секса не са както трябва, че се уморява, че не може да го прави по 5 часа 5 пъти в седмицата. Може да я помоли и спокойно да преосмисли поведението си в леглото. Но не се разбира дали са от 1 месец или от 10 години гаджета. За това говоря хипотетично. Аз съм голям романтик и по принцип сексът не ми е особено важен, но бих се побъркала, ако гаджето ми не свърши 1-2 часа. И да, бих търсила причината и в себе си - не съм секси, не се старая, не го възбуждам. Просто не мога да си представя тоя филм, освен разбира се ако не е 3-ти акт за деня. Само тогава са ми продължавали около час, но там е разбираемо. Бтв вече не правя повече от 2 пъти на ден секс, защото не обичам да ме таковат с часове.
hahavteen
06-05-2010, 14:33
Не е нужно акта да продължава толкова дълго. Може тя да свърши по време на любовната игра, да правите 30 минути секс и като усетиш че се изморяваш да те довърши с ръка или уста. Или пък обратното - първо свирка и после като вече усещаш че скоро ще свършиш да почнете да правите секс. Послушай Кремчето за позите. Според мен не е добре да се мъчиш защото както каза МейкМиЛаф в един момент ще спре да ти се прави секс. Поговори с приятелката си и съм сигурна че ще намерите решение на проблема.
Предполагам използвате презервативи... Опитайте с по-тънки :}
отрежи едното си мадо, счукай го на ситно, разтвори го в чаша вода и пий.
voidwalker
06-08-2010, 21:24
пробвайте да смените контрацептивите. тоест забравете презервативите. нямам представа с размера как си, но за мен лично секса с презерватив е най-мъчителното нещо ( дори и с ultra thin ). Знам че веднага ще ме линчувате ( о, боже, как така без ... ) но съм склонен да отговоря и дам обяснение на всеки ( разбира се на ЛС не в тази тема )
Всичко е до психика, имах един партньор който ми казваше, че не може да свърши ако е с презерватив... да ама не като видя, че няма да му дам без свърши. До психика и нагласа е, ако си мислиш постоянно не мога да свърша по - бързо от 2 часа е и най-яката мацка да чукаш пак няма да свършиш така че, поработи по въпроса
IvanPetrov90
06-09-2010, 15:34
отрежи едното си мадо, счукай го на ситно, разтвори го в чаша вода и пий.
Ето такива интересни мнения моля да си държите само за себе си. :x
Приятели,повярвайте приятелката ми е нереално секси (дори в началото преди да ми стане гадже не вярвах,че имам шансове с нея).А и този проблем не е от сега или от тази приятелка от 16 годишен го имам ;-)
п.п.Последната седмица работите се поуспокоиха след един мой експеримент.Тя да е по активна а аз повече да я гледам и докосвам.И въпреки това,че го поскъсих беше около ~1.20 .Все пак кажете още мнения,защото може би успеха ми е защото не го бяхме правили 3 дни.
8) знаеш, кво- купете един вибратор и докато я чукаш тя да те стимулира анално с него. Без майтап, това стимулира много, макар, че 90% от мъжете не си го признават. Вече друг е въпросът дали психологически можеш да се пречупиш да ти вкарва тя нещо отзад, аз лично не съм успял все още :D
kremen4eto
06-09-2010, 16:20
Братле, за мен е адски сладка умората от секса. Но при нас идва от повтаряне на акта. Да не можеш да свършиш 2 часа верно не е на добре.
Една от идеите, както казаха, е да не ползвате презервативи, а ДРУГИ предпазни средства. Почти сигурна съм, че ще помогне. Сигурен ли си, че сте пробвали всичко, за да оправите проблема (пози, стимулиране, дълга любовна игра, ти отгоре, тя отгоре, различни мисли)? Просто опитвайте.
Gr0zDan0v
06-09-2010, 22:14
Пфф някоя и друга свирка мисля, че ще помогне!mhm :booooomb:
gia_sena_mono
06-09-2010, 22:20
Една по-дълга любовна игра би свършила работа.
IvanPetrov90
06-10-2010, 09:12
Пфф някоя и друга свирка мисля, че ще помогне!mhm :booooomb:
Може да и да сте прави,но колкото и странно да звучи на някои хора на мен не ми харесва да ми правят свирки :oops: особенно когато и приятелката ми е казала,че не обича да го прави :)
а идеята да я оставя няма да стане ... ОБИЧАМ я повече от всичко на света :grin:
DarkAngelOfHope
06-10-2010, 11:00
А сам за колко време свършваш ? на чекия ...
като правите секс гледай презерватива да не се опъва по пениса ти (обикновено става така ако момичето е сухо или е неправилно поставен презерватива) нали знаеш че трябва да има малко празно, като резевоарче, отпред за спермата, ако е опънат може да се скъса по лесно а и пречи на удоволствието. Старай се момичето винаги да е влажно и на двамата ще ви е по хубаво, за целта или лубрикант или слюнка (ние сме пробвали и с бебешко олио, но то с него е по яко да се намаже тялото :)) Ако сте от повечко време заедно и си имате доверие ... отначало го правете без презерватив, но внимавайте много да не направите беля. Когато правите секс нека тя се стимулира с ръка (или пък ти я пипай) така ще и се свиват мусколите и ще е едно допълнително удоволствие. Смяната на позите, както казаха преди мен :) да не го правите 1-2 часа в една поза ... ти от горе, тя от горе, настрани, седнали ... менкайте ги ... пози да искаш :) пробвайте пред огледало ако имате възможност или на маса :) всякакво разнообразие ще помогне :)
DevilWish
06-10-2010, 12:02
Бая се почудих какво да ти кажа. . прочетох обаче всичко и вече наистина не знам.Съвета ми щеше да е като усетиш, че си на ръба да ти направи свирка, ама на ,ти не обичаш, тя не обича . . тогава поне ръчно /с нейната ръка ест. :o /.И ние имаме дълги актове някой път повеч от 2 часа, но с повтаряне.Това наистина не е нормално.Ако не трябва на доктор може би.
И още един опит - ако си направите тестове и знаете, че нямате болести, може да вземе хапчета и да го правите без презерватив ,тогава удоволствието ти ще се увеличи.
krem4et0
06-10-2010, 15:19
IvanPetrov90, не ти вярвам, че не обичаш свирките. Вярвам ти, че не искаш тя да ти прави, защото е казала, че не обича. А иначе без да правите и това - френска любов, опипване, ала-бала, да ти кажа - нямате пълноценен сексуален живот. Не, че трябва да я насилваш - не иска и толкова, но просто трябва повече разнообразие, динамика и нестандартен подход.
monincetyyy
06-10-2010, 15:29
IvanPetrov90, не ти вярвам, че не обичаш свирките. Вярвам ти, че не искаш тя да ти прави, защото е казала, че не обича. А иначе без да правите и това - френска любов, опипване, ала-бала, да ти кажа - нямате пълноценен сексуален живот. Не, че трябва да я насилваш - не иска и толкова, но просто трябва повече разнообразие, динамика и нестандартен подход.
Абсолютно съм съгласна с кремчето. Лично за мен секс със задръжки ( естествено в рамките на нормалното, не извратени ужасии) не е пълноценен секс. Никоя жена не може да ти каже, че обича да прави свирки ( или по скоро повечето жени), но може да ти каже, че обича да прави свирки на човека, който обича и иска да му достави удоволствие. Не знам, според мен един дълъг разговор на тази тема би оправил нещата поне малко, за да стигнете заедно до някакво решение :) успех :P
danito369
06-13-2010, 08:57
Чела съм само да го казват жените тва относно мъжа. И там пишеше разни трикове като да те захапе за ухото или подобни . Кажи и да пробва нещо такова .
krem4et0
06-13-2010, 14:42
Абсолютно съм съгласна с кремчето. Лично за мен секс със задръжки ( естествено в рамките на нормалното, не извратени ужасии) не е пълноценен секс. Никоя жена не може да ти каже, че обича да прави свирки ( или по скоро повечето жени), но може да ти каже, че обича да прави свирки на човека, който обича и иска да му достави удоволствие. Не знам, според мен един дълъг разговор на тази тема би оправил нещата поне малко, за да стигнете заедно до някакво решение :) успех :P
Сексът с много задръжки не е хубав. В началото на сексуалния ни живот имахме много задръжки. По-скоро откъм пози, а не по отношение на френските ласки. Много неща ни притесняваха, беше почти недопустимо да си поискам ако щеш. Резултатът беше дълъг и не особено удовлетворителен секс. Сега задръжките ни са значително по-малко и сексът е много по-хубав, но и много по-кратък. Дори и да го правим всеки ден...
Незнам дали ще помогне при теб обаче аз като съм отгоре свършвам супер бързо. Също и като видя че мацката е много възбудена и се кефи това също ми действа.. свършващо :D
IvanPetrov90
06-18-2010, 22:34
След начина по който ме наплашихте,че не е нормално отидох на специалист.След доста неловки разговори с непознат мъж за половия ми живот,позите,честотата и т.н. каза,че при всеки човек е различно и не е било странно.
Попитах го как да поскъся дължината и той ми каза мисли си за това как свършваш.НЯМА ПОЛЗА
Колкото до това,че лъжа за непоносимостта ми към оралната любов ... просто ми повярвайте никога не ми е харесвала.
п.п. Използваме лубрикант.Вчера бях я намазал цялата с бебешко олио :grin: за 30мин свърших.Просто при допира на тялото и ОТКАЧАХ. :grin: :grin: :grin:
hahavteen
06-19-2010, 08:58
Ей браво супер! Много се радвам като видя че някой не го е срам да отиде при специалист. Все пак от питане глава не боли :) . Това че си се възбудил от нейното намазано с бебешко олио тяло ме наведе на мисълта че може да имаш фетиш свързан с това. Може да експериментирате още в тази насока и да видиш как вървят нещата. Успех :) .