.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Дълъг уморителен секс

Здравейте,
    Моят въпрос е какво да правя за да скъся по някакъв начин времето на сексуалния акт.От както съм започнал моят сексуален живот никога не съм имал проблеми с времето,но мисля,че ще е много по добре (за мен) да намаля времетраенето до към 40мин-1час.
    Не се оплаквам от секса.Той е страхотен и момичето винаги е било адски доволно,но след като съм го правил 2 часа след това ме боли всичко и умората е нетърпима.Четох в форума какво ли не за хора които имат точно обратния проблем (бързо свършване) а аз имам нужда от отговор как да го скъся.
    (трикове от типа "мисли си за най-сексапилното момиче което се сетиш" съм опитал както и с най-тънките презервативи. )
    И през целия ~ час и половина два съм МАКСИМАЛНО възбуден (все едно съм на ръба да свърша,но не ...)
    Очаквам предложения МОЛЯ БЕЗ ДА МИ СЕ ПРИСМИВАТЕ и това е проблем повярвайте

Не съм новак дори съм доста активен в форума.Просто не искам да знаете кой съм защото това за мен е доста личен проблем

Супер фен
    Немога да ти помогна на този въпрос ,но 99% от момчетата.мъжете във форума ще ти завиждат....

Ако не лъжеш де...

Цитирай Първоначално написано от juveteam
    Немога да ти помогна на този въпрос ,но 99% от момчетата.мъжете във форума ще ти завиждат....

Ако не лъжеш де...
    ще завиждат,защото незнаят какво е

Голям фен Аватара на Callisto
    Ми отиди на доктор. Няма нищо странно в това. Най-малкото ще ти каже по-вярни неща от тези, които ние бихме могли. Аз като започнах да правя секс майка ми ме заведе на гинеколог не толкова за преглед, колкото да си поговорим и да ми обясни всичко.
    Не виждам нищо лошо в продължителния секс. Ако се изморяваш накарай гаджето си и тя да бъде по-активна. Моя също свършва за 1/2 часа, но ние го правим по 2/3 пъти на ден. Не се оплаквам от продължителността, но и аз съм много активна, понеже знам какво е 2 часа само ти да се трудиш. Моя лично може и да свърши и след 3/4 вкарвания, но само, ако преди това ме е лизал 10/15минутки, при което и двамата адски много се възбуждаме.

Супер фен
    Не мисля,че ще можеш да намалиш сексуалния си акт,но аккто каза Callisto,нека приятелката ти да стане и тя по активна...Ако трябва да мине отгоре и т.н...

Цитирай Първоначално написано от Callisto
    Ми отиди на доктор. Няма нищо странно в това. Най-малкото ще ти каже по-вярни неща от тези, които ние бихме могли. Аз като започнах да правя секс майка ми ме заведе на гинеколог не толкова за преглед, колкото да си поговорим и да ми обясни всичко.
    Не виждам нищо лошо в продължителния секс. Ако се изморяваш накарай гаджето си и тя да бъде по-активна. Моя също свършва за 1/2 часа, но ние го правим по 2/3 пъти на ден. Не се оплаквам от продължителността, но и аз съм много активна, понеже знам какво е 2 часа само ти да се трудиш. Моя лично може и да свърши и след 3/4 вкарвания, но само, ако преди това ме е лизал 10/15минутки, при което и двамата адски много се възбуждаме.
    Ние обикновенно по 2 пъти на ден на седмицата 3-4 пъти.И явно не си ме разбрала и моята приятелка не се оплаква от продължителността (точно обратното) ,но просто след 2 часа съм много изморен.Може би имаш право за активността.

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    Освен активността от нея бих ти препоръчал и друго. Разбери в коя поза ти е най-хубаво и свършваш най-лесно и след да кажем 30-40 минути акт, минете към нея. Би трябвало да помогне.

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Мисли си глупости

Да ви имам проблемите
    Вземи си креатин за уевличаване на издържливостта и за по-бързо възтановяване ше станеш мн нацепен батка тва е супер тренировка

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Пфф някоя и друга свирка мисля, че ще помогне!
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    час и половина-2 акт!? Пич, сериозно ти казвам - смени си приятелката. Тази очевадно не може да прави секс и да те възбуди. И ще ми е интересно да видя жената, която няма против да е (извинявам се за израза ала Митьо Пищова) порена 4 часа в денонощието. Тя трябва да има не болки, ами направо разкъсвания. Съвет не мога да дам,защото такъв проблем нямам и за мен е слава Богу нямам. Бих се притеснила ако се получи нещо такова. Пробвай пози с максимално свито влагалище, максимално проникване и много предигра. Правете го по-рядко. Не повтаряйте акта.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    час и половина-2 акт!? Пич, сериозно ти казвам - смени си приятелката. Тази очевадно не може да прави секс и да те възбуди. И ще ми е интересно да видя жената, която няма против да е (извинявам се за израза ала Митьо Пищова) порена 4 часа в денонощието. Тя трябва да има не болки, ами направо разкъсвания. Съвет не мога да дам,защото такъв проблем нямам и за мен е слава Богу нямам. Бих се притеснила ако се получи нещо такова. Пробвай пози с максимално свито влагалище, максимално проникване и много предигра. Правете го по-рядко. Не повтаряйте акта.
    Ако са от 2 години заедно пак ли да я смени заради това

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Ех, завиждам на приятелката ти :P
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Добре де, спрете с несериозните мнения.
    Това наистина след време може да стане проблем.
    Като станеш на 20/25+, започнеш работа и се връщаш уморен + проблемите ти на главата, как да блъскаш още 1-2 часа... И след време може да се прояви нежелание за секс по този начин.

Може би имаш нужда от друг тип пр-ка, с друго държание и идеи, но не те подтикжам да я оставяш сега де
    Пробвайте различни пози, в които свършваш по-лесно.
    Пробвай през различни периоди от денонощието, в смисъл секса през сутринта е по-различен от този на обяд и вечерта, както и за тялото.
    Стани ти пасивния, а тя активната или обратното.
    Що не пробваш да хапваш повече храни подсилващи половата система или пък някоя билка да пиеш като чайче за половата система, да пробваш ефекта просто. Може да е причинено от слаба възбуда или нещо такова.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Banned
    Пробвай допълнително да се стимулираш като да кажем си представиш някоя сцена,която би те възбудила още повече или някоя друга жена или да ползваш лубрикант ,защото 100% след толкова дълъг секс и тя изсъхва и свършването и кефа е още по труден.Успех

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от vaseto0o
    Ако са от 2 години заедно пак ли да я смени заради това
    Не, разбира се, но може да й каже в прав текст, че нещата в секса не са както трябва, че се уморява, че не може да го прави по 5 часа 5 пъти в седмицата. Може да я помоли и спокойно да преосмисли поведението си в леглото. Но не се разбира дали са от 1 месец или от 10 години гаджета. За това говоря хипотетично. Аз съм голям романтик и по принцип сексът не ми е особено важен, но бих се побъркала, ако гаджето ми не свърши 1-2 часа. И да, бих търсила причината и в себе си - не съм секси, не се старая, не го възбуждам. Просто не мога да си представя тоя филм, освен разбира се ако не е 3-ти акт за деня. Само тогава са ми продължавали около час, но там е разбираемо. Бтв вече не правя повече от 2 пъти на ден секс, защото не обичам да ме таковат с часове.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Не е нужно акта да продължава толкова дълго. Може тя да свърши по време на любовната игра, да правите 30 минути секс и като усетиш че се изморяваш да те довърши с ръка или уста. Или пък обратното - първо свирка и после като вече усещаш че скоро ще свършиш да почнете да правите секс. Послушай Кремчето за позите. Според мен не е добре да се мъчиш защото както каза МейкМиЛаф в един момент ще спре да ти се прави секс. Поговори с приятелката си и съм сигурна че ще намерите решение на проблема.

Предполагам използвате презервативи... Опитайте с по-тънки :}

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    отрежи едното си мадо, счукай го на ситно, разтвори го в чаша вода и пий.
    GTA Stunting

пробвайте да смените контрацептивите. тоест забравете презервативите. нямам представа с размера как си, но за мен лично секса с презерватив е най-мъчителното нещо ( дори и с ultra thin ). Знам че веднага ще ме линчувате ( о, боже, как така без ... ) но съм склонен да отговоря и дам обяснение на всеки ( разбира се на ЛС не в тази тема )
    Контрацептивни методи, които няма непременно да проработят:
    1.Да стискате палци
    2.Да имате намерение да го извадите
    3.Думи като “Вярвай ми, всичко ще бъде наред”
    4.Обвивки от шоколад – мооооля, недейте!

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Всичко е до психика, имах един партньор който ми казваше, че не може да свърши ако е с презерватив... да ама не като видя, че няма да му дам без свърши. До психика и нагласа е, ако си мислиш постоянно не мога да свърша по - бързо от 2 часа е и най-яката мацка да чукаш пак няма да свършиш така че, поработи по въпроса

Цитирай Първоначално написано от Bixel
    отрежи едното си мадо, счукай го на ситно, разтвори го в чаша вода и пий.
    Ето такива интересни мнения моля да си държите само за себе си.
    Приятели,повярвайте приятелката ми е нереално секси (дори в началото преди да ми стане гадже не вярвах,че имам шансове с нея).А и този проблем не е от сега или от тази приятелка от 16 годишен го имам

п.п.Последната седмица работите се поуспокоиха след един мой експеримент.Тя да е по активна а аз повече да я гледам и докосвам.И въпреки това,че го поскъсих беше около ~1.20 .Все пак кажете още мнения,защото може би успеха ми е защото не го бяхме правили 3 дни.

знаеш, кво- купете един вибратор и докато я чукаш тя да те стимулира анално с него. Без майтап, това стимулира много, макар, че 90% от мъжете не си го признават. Вече друг е въпросът дали психологически можеш да се пречупиш да ти вкарва тя нещо отзад, аз лично не съм успял все още

Братле, за мен е адски сладка умората от секса. Но при нас идва от повтаряне на акта. Да не можеш да свършиш 2 часа верно не е на добре.
    Една от идеите, както казаха, е да не ползвате презервативи, а ДРУГИ предпазни средства. Почти сигурна съм, че ще помогне. Сигурен ли си, че сте пробвали всичко, за да оправите проблема (пози, стимулиране, дълга любовна игра, ти отгоре, тя отгоре, различни мисли)? Просто опитвайте.

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от fear4o
    Пфф някоя и друга свирка мисля, че ще помогне!
    mhm

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си