View Full Version : Обезкосмяване на нослето
pench0o0
06-04-2010, 18:59
Та бихте ли ми споделили с какво си обезкосмявате нослето...напоследък взеха да ми се виждат и ме дразнят изключително много..пробвах с пинсетка обаче ме боли много...в момента ги режа с ножичка (много неудобен начин,също така и не чак толкова ефективен).Благодаря ви предварително
ShtrudeL
06-04-2010, 19:05
Искаш да кажеш мястото м/у веждите? оО (с пинсета Оо)
pench0o0
06-04-2010, 19:07
не :-D :-D имах предвид вътре в нослето :-D
ShtrudeL
06-04-2010, 19:10
Така кажи...Толкова ли се виждат? Ако ги махаш ще се показват още повече...Не виждам по какъв начин освен с ножичка можеш да ги махнеш. Оо
има специални машинки за премахване на косми от носа и ушите, или направо с пинцета бе човек, бъди мъж :D боли само на първите 2-3 косъмчета. (а уж сте силния пол)
pench0o0
06-04-2010, 19:16
Така кажи...Толкова ли се виждат? Ако ги махаш ще се показват още повече...Не виждам по какъв начин освен с ножичка можеш да ги махнеш. Оо
ами какво да ти кажа...аз съм момче и е нормално да съм по окосмен,но също така нослето ми е така оформено че се показват леко..и се виждат..което е доста неприятно за моята възраст (18) :oops: :oops:
pench0o0
06-04-2010, 19:22
има специални машинки за премахване на косми от носа и ушите, или направо с пинцета бе човек, бъди мъж :D боли само на първите 2-3 косъмчета. (а уж сте силния пол)
ами то така ама...напрао ми се насълзяват очичките :oops: :oops: и просто немога да я търпя болката нз...а относно тези машинки сега ме подсети ако някои ползва такава (и ако е доволен от нея) да бъде така добър да ми намери линкче относно машинката с цена абе ...просто казано особеностите на относния вид машинка марка и т.н.
ами то така ама...напрао ми се насълзяват очичките :oops: :oops: и просто немога да я търпя болката нз...а относно тези машинки сега ме подсети ако някои ползва такава (и ако е доволен от нея) да бъде така добър да ми намери линкче относно машинката с цена абе ...просто казано особеностите на относния вид машинка марка и т.н.
http://www.electron.bg/product_info.php?cPath=22_152_77&products_id=15848
майка ми подари такава на баща ми за рожденния ден и е много доволен
pench0o0
06-04-2010, 19:34
http://www.electron.bg/product_info.php?cPath=22_152_77&products_id=15848
майка ми подари такава на баща ми за рожденния ден и е много доволен
ахам мерси...виж ти ..и ти си от шумен :-D :-D
earthquaker
06-04-2010, 20:13
гей
pench0o0
06-04-2010, 20:20
гей
гей?ако може да се обосновеш какво имаш предвид с това пич..
gia_sena_mono
06-04-2010, 20:20
Подстрижи само тези, които се виждат. Не е необходимо да се измъчваш толкова.
pench0o0
06-04-2010, 20:23
Подстрижи само тези, които се виждат. Не е необходимо да се измъчваш толкова.
така е но са банални..боцкат ми и излизат много бързо до някой друг ден и хоп пак имам ..апак и с ножичка немога напълно да ги одрежа..личат си макар и малко
gia_sena_mono
06-04-2010, 20:29
Тогава отскубни с пинсети само дразнещите.
Мисълта ми е да не си обезкосмяваш целия нос. Все пак тези косми си имат и своята функция.
pench0o0
06-04-2010, 20:36
Тогава отскубни с пинсети само дразнещите.
Мисълта ми е да не си обезкосмяваш целия нос. Все пак тези косми си имат и своята функция.
разбира се...за момента отрязвам само тези които се виждат...а с пинсетка боли ужасно :booooomb: :booooomb:
earthquaker
06-04-2010, 20:56
1. подстригваш си космите в носа, а си тийн
2. толкова си женствен, че дори не можеш да изтърпиш болката от скубането
още обосновка? 'боляло ужааасно'...
pench0o0
06-04-2010, 21:57
1. подстригваш си космите в носа, а си тийн
2. толкова си женствен, че дори не можеш да изтърпиш болката от скубането
още обосновка? 'боляло ужааасно'...
просто ще си замълча...а ти ако имаш наистина някакъф проблем и искаш да го разрешим мога да ти покажа колко женствен съм..стига да имаш желание.Ако ли не просто се разкарай от темата ми ( няма нужда да ти се обеснявам защо)
earthquaker
06-05-2010, 07:39
не се интересувам от мъже, поласкан съм иначе :lol:
Та бихте ли ми споделили с какво си обезкосмявате нослето...напоследък взеха да ми се виждат и ме дразнят изключително много..пробвах с пинсетка обаче ме боли много...в момента ги режа с ножичка (много неудобен начин,също така и не чак толкова ефективен).Благодаря ви предварително
Е,толко ли се виждат бе,да не си Йети
gia_sena_mono
06-05-2010, 17:52
Нито искаш да режеш, нито да скубеш - ами няма друга начин. Първият не е болезнен, вторият е, но е траен.Ти избираш!
YakUZa777
06-05-2010, 19:40
Доказано е, че жените издържат повече на болка. Да си видяла мъж да кърви като куче между краката ?
Доказано е, че жените издържат повече на болка. Да си видяла мъж да кърви като куче между краката ? Това ме разби просто.. иначе вземи си машинка оправи си космите и не мрънкай като някое лапе !