Влез

View Full Version : Просто споделям

gret4ety
06-04-2010, 19:37
От няколко седмици реших да пробвам нещо като аеробика :D То не е точно аеробика ами олигофрения ама няма значение :lol: Та сутрин си пускам някоя брутална песен като песните на Деян Икебаната :lol: и започвам да си играя и да си подскачам на всички страни и се мятам като някой олигофрен :D :D Доста е изморително ама е яко... та от известно време започнах наистина да забелязвам разлика (може и да се самозаблуждавам) , тялото ми е по стегнато особено бедрата и дупето :) аа и свалих 3 килограма 8) постижение

StreetFame
06-04-2010, 19:40
браво

tuzaro
06-04-2010, 19:46
според мен е само внушение.

billytalent
06-04-2010, 19:53
Ако и при мен имаше ефект,сега сигурно щях да съм най-слабото същество на земята.
Като си пусна някоя брутална песен(блек/готик метъл) и знаеш ли каква аеробика си правя... 8-)

tuzaro
06-04-2010, 19:57
Ако и при мен имаше ефект,сега сигурно щях да съм най-слабото същество на земята.
Като си пусна някоя брутална песен(блек/готик метъл) и знаеш ли каква аеробика си правя... 8-)дай снимка на момичето от аватара майна 8-)

billytalent
06-04-2010, 20:00
Като си пусна някоя брутална песен(блек/готик метъл) и знаеш ли каква аеробика си правя... 8-)дай снимка на момичето от аватара майна 8-)

Едва ли ще ти хареса,ако ти покажа други снимки,за съжаление не е българка 8-)

foreverr
06-04-2010, 20:04
Tи си свалила 3 кила от аеробика, но може да не е от нея а от по здравословно хранене.Ако от спорт се сваляше то аз щях да съм 20 кила, защото спортувам много често и мноого неща.

tuzaro
06-04-2010, 20:05
мда, много е бяла майна, тва някъв грим ли си слагат антифондютен

gret4ety
06-04-2010, 20:08
Ама аз повече ако сваля ще хвана анорексия :D Аз мноооооооооого ям и просто това ми е начин да си поддържам теглото и формата, а и настроението ми се вдига за целия ден :D

billytalent
06-04-2010, 20:09
антифондютен
:lol: перфектна е,да не искаш да е като циганка черна и мазна-гнусна работа
бялата кожа е супер аристократична 8-)

DarkKisss
06-04-2010, 20:14
Tи си свалила 3 кила от аеробика, но може да не е от нея а от по здравословно хранене.Ако от спорт се сваляше то аз щях да съм 20 кила, защото спортувам много често и мноого неща.

не съм съгласна, че от спорт не се сваля, просто си има определена граница, която не можеш да минеш ;)

Luscious_Heart
06-04-2010, 20:18

не съм съгласна, че от спорт не се сваля, просто си има определена граница, която не можеш да минеш ;)
+1 Никой спорт няма да те направи 20 кила, 20 кила ще станеш зорлан от диети, анорексия, загуба на мускулна и костна маса.

Luscious_Heart
06-04-2010, 20:22

+1 Никой спорт няма да те направи 20 кила, 20 кила ще станеш зорлан от диети, анорексия, загуба на мускулна и костна маса.

December
06-04-2010, 20:25
Ами и аз май така си поддържам фигурата(плюс каране на колело,скачане на виже и въртене на обръч).Всъшност правя всичко което ми е забавно и така поддържам форма.Разни танци,готини песнички,Слипнот 8-)

Ankh
06-04-2010, 20:27
Ами и аз май така си поддържам фигурата(плюс каране на колело,скачане на виже и въртене на обръч).Всъшност правя всичко което ми е забавно и така поддържам форма.Разни танци,готини песнички,Слипнот 8-)

Да бе,на Slipknot на Duality,колко калории са изгорени.
На тая песен издивявам.

Luscious_Heart
06-04-2010, 20:34
^ Само мен ли ме заболява главата, когато куфея на метъл? 8-) :booooomb:
Преди слушах, обаче сега нещо ми се изнежил слуха... На Малка нощна музика правя лицеви опори, честно. 8-)

Ankh
06-04-2010, 20:40
^ Само мен ли ме заболява главата, когато куфея на метъл? 8-) :booooomb:

Ужас 8-) На мен ми минава,когато си пусна точно метъл.
Не мога да си представя да слушам друго.
"Песните" на тва ку-ку Деян Неделчев или както беше,могат да ме накарат да се самовзривя.

littlebee
06-04-2010, 20:44
Who cares?

gret4ety
06-04-2010, 21:25
Тцтцтц аз ви давам пример със съчки събирам и от икебана дървесата ги боли а вие ми говорите за слипнот :o :lol: :lol: аз нямам предвид това което го правите вие на метъла :? вашето е мятане на ляво на дясно а това което го правя аз е сложна комбинация от извивки и въртеливи движения на тялото и крайниците :lol: :lol: бе представете си един бавноразвиващ се как би танцувал :D еми е тфа е мойто само че с много подскачане :lol:

Ankh
06-04-2010, 21:28
Тцтцтц аз ви давам пример със съчки събирам и от икебана дървесата ги боли а вие ми говорите за слипнот :o :lol: :lol: аз нямам предвид това което го правите вие на метъла :? вашето е мятане на ляво на дясно а това което го правя аз е сложна комбинация от извивки и въртеливи движения на тялото и крайниците :lol: :lol: бе представете си един бавноразвиващ се как би танцувал :D еми е тфа е мойто само че с много подскачане :lol:

Да не имитираш откачалката,с танците които хвърля в клипа на "Съчки събирам" :D
Аз на метъла също правя сложни движения,не е толкова лесно,колкото си мислиш.