View Full Version : Маика ми
Здрасти първо :)
Да ви кажа незнам какво искам или съвет да ви кажа какво ми е :cry: :cry:
Значи преди 1-2 седмици имах 2 по химия ама си имам и още 1-2. Ама не казах на майка ми да не я притеснявам.Обаче вчера и казах и тя като почна да ме упреква а аз в този момент исках само да ме подгрепи една дума да ми каже. :cry: :cry: Това ми би вдъхнало кураж.А това е всеки ден прибере се от работа вместо как си като другите родители изпитвахали те колко имаш.Направо откачам :cry: :cry: Но днес се случи прибрах се както обикновено и първия въпрос изпитвахали е казах дадоха класните по география и история гоеграфия 2 история 4.Ми тя почна този път по сериозно се скарахме казах и мразя те а тя ми удари няколко шамара и излезе някъде.Бащата се прибра вика пак 2.Няма компютър.Така имам чуството че всичко пропада под мен.Психиката ми всеки изминал ден малко по-малко се руши незнам дали мога да издържа :cry: :cry: В такъв момент не искам да се бях раждала :cry: :cry:
И ти имаш вина, че не учиш, и майка ти и баща ти, че толкова ти се карат за оценките. Според мен един родител не би трябвало да иска прекалено много от своето дете и би трябвало да му знае възможностите. Постарай се да си оправиш тези слаби оценки, защото друг вариант не виждам. Или говори с вашите (ако не си го направила до сега де..)
someonerandom
06-07-2010, 15:07
И аз съм имал такива моменти,когато не ми върви и мисля,че не издържам,обаче като се замисля-винаги излиза,че нашите са прави.Значи имаш 3 двойки по химия,а вашите не знаят,имаш 2 на класно(айде 4-ката може да я преживееш)и не се замисляш,че може да имаш някаква вина?
Легни,наспи се,научи си за следващия час по химия и география и изкарай някоя хубава оценка.Едно от най-приятние чувства,свързани с училището е да имаш 6 по предмет,по който имаш няколко 2ки :D
Знам че имам вина но в един момент имам нужда от подкрепа :)
Утре ще си проличи като ме изпитат по химия :-o Стискаите палци :)
Едно от най-приятние чувства,свързани с училището е да имаш 6 по предмет,по който имаш няколко 2ки
Може да го изпитан до сега не съм го изпитвала :lol: :lol:
ми като имаш двойки и не искаш ваште да ти пилят вземи седни вместо да се оплакваш по форумите и да си губиш времето ее ама значи.. :booooomb: :?
BlackEyedPeas
06-08-2010, 16:53
Преди и аз имах подобен.Майка ми постоянно ми се караше като види 2 или 3, но след време спря да ми се кара и започна да приема това, което съм получила и не ми се кара.Така като ти се карат за оценки те правят още по-агресивен, но след време се отчаиват и спират да ти се карат..Не казвам, че съм двойкаджийка, просто ти казвам, че преди и аз бях като теб.
dPa3HuTeJl
06-08-2010, 19:20
ква психика кви 6 лева,бе ?!? :lol: какво ще ти стане ако седнеш на ден по 30-60мин. да учиш?? 8-) Пък и каква реакция очакваш от майка си и баща си ?? имаш 2 и те кво да ти кажат... бравоооо само така !!! :)
Callisto
06-08-2010, 19:26
И аз бях така като по-малка. Бях много ранима, родителите ми точно се бяха развели, почнах да изкарвам лоши оценки, майка ми и баба ми ми крещяха по цял ден, баба ми надигаше ракийката и после ми вдигаше луди скандали без нищо да съм направила. Не ми даваха да се виждам с баща ми, докато не си вдигна успеха, а единственото от което имах нужда е от родителите си, от подкрепа, от спокойствие и от топла прегръдка, а те ми отнемаха това. Един ден им казах "майната ви" и се изнесох от нас, отцепих се от баба ми, казах на майка ми , че ако иска да я имам за майка ще трябва да се държи като хората и такова конско и четох, че се разплака и от тогава ме защитава. От тогава се виждам с баща си когато си поискам, никой не смее да ми крещи от както разбих главата на баба ми в дивана, понеже напсува баща ми, а аз я предупредих да не го прави и вече всичко е перфектно. Няма правила, няма граници нито скандали. Вече се чувствам щастлива, с добри оценки съм и хващам стипендия, има си супер гадже, при което се изнесох да живея и животът наистина е супер. :)
Обясни на родителите си, че в момента си в труден период и имаш нужда от разбиране и подкрепа, а не от скандали и нерви. Ако не го разберът ще се наложи да постъпиш като мен.
eminem213
06-08-2010, 19:36
Аз: Мамо имам 2 по Химия.
Мама: :grin:
...