View Full Version : съсипана
Хей хора искам само да си излея мъката.Ако някой иска да помага-да пише :}
Та зарязах всички момчета,заради това,което харесваХ.Една приятелка му каза какво чувствтам и той й отговорил,че е осъзнал,че го харесвам,но нямал време да се занимава с гаджета сега.Разревах се като лапе, а съм на 18.
Вече ми е по-добре.Ако искате пишете нещо за подкрепа :}:}
EndlessVoid
06-07-2010, 16:13
Ще кандидатства ли ? За матури ли ще се подготвя ? За Европейско ли се готви ? Каква му е причината, за да ти откаже ? Или просто ей така го е изръсил, колкото да те отблъсне ?
Ох ами смешно е,но той си е дечко донякъде.Играе на ПС игри и такива ми ти.Не е някой плейбой и затова точно го харесваХ.
Ще кандидатстваме след година(за университет) ....не знам просто.... :?
glorka94
06-07-2010, 16:21
Мисля, че нещата е трябвало да станат в малко по-различна хронология - първо да се разбере дали изпитва нещо към теб и тогава чак да тръгнеш да зарязваш другите момчета.
Недей да съжаляваш, ще ти мине, ако е за едното момче... мани, мани, не си струва просто! Това е моментно състояние, предполагам, прави приятни неща с приятелки и ще се оправиш. :smt056
Мисля, че нещата е трябвало да станат в малко по-различна хронология - първо да се разбере дали изпитва нещо към теб и тогава чак да тръгнеш да зарязваш другите момчета.
Недей да съжаляваш, ще ти мине, ако е за едното момче... мани, мани, не си струва просто! Това е моментно състояние, предполагам, прави приятни неща с приятелки и ще се оправиш. :smt056
мерси, :-) :-)
да ще се опитам да ми мине,но няма да е много лесно-харесвам го от 3 години
sunshine01
06-07-2010, 16:26
еми.. аз съм малка за да ти давам на тебе съвети ;]
еми.. аз съм малка за да ти давам на тебе съвети ;]
прочети какво се случи с мен-и реши ще казваш ли на пича или не...
Вие познавате ли се?
Завържи разговор с него, сприятелете си. Почнете от приятелство, пък когато момчето намери време.. ;)
Замисляла ли си се дали си хубава?
Принципно момче, които ти казва, че "няма време да се занимава с гаджета" или е гей, или не те харесва... не вярвам обаче да е гей 8-)
Вие познавате ли се?
Завържи разговор с него, сприятелете си. Почнете от приятелство, пък когато момчето намери време.. ;)
познаваме се-ще ми се да НЕ.омръзна ми от разговори-3год.само това ии сега....
мерси все пак :}}}}
Принципно момче, които ти казва, че "няма време да се занимава с гаджета" или е гей, или не те харесва... не вярвам обаче да е гей 8-)
ем аз мися ,че съм добре-пускала съм тука снимки...
оф зарежи
glorka94
06-07-2010, 16:43
Що пък да не е хубава?! Просто на него може да не му харесва колкото и да е красива, пък и не всичко опира до външната красота.
ем аз мися ,че съм добре-пускала съм тука снимки...
оф зарежи
шега, де, шега... не се впрягай толкова :/
ако искаш пусни една снимка на ЛС да те видя и ще ти кажа, дали е гей или не :-D
vesito13
06-07-2010, 16:50
Ми на човека явно не му е до това, в повечето случаи, когато мъж каже нещо значи е така. Той е бил ясен не му е до гаджета. Продължавай напред :)
Ми на човека явно не му е до това, в повечето случаи, когато мъж каже нещо значи е така. Той е бил ясен не му е до гаджета. Продължавай напред :)
Мерси ! :)
SmilezZz
06-07-2010, 17:01
На 18 години си,но пък си постъпила като 12-13 годишни..Защо вместо приятелката ти да го попита,ти не го направи ?
Както и да е..Той е бил ясен - не му е до гаджета..В повечето случаи,момчетата са прави (в такива случаи)...Така,че продължавай смело напред..Живота е пред теб
mArMaLaDkA
06-07-2010, 17:02
На 18 си станала, а не можеш сама да си избършеш носа(по-културно звучи) без чужда помощ. За абсолютни простотии вече пускате теми.
Уж трябва вече да сте големи, зрели, да поемете своя път в живота, а продължавате да си изразявате чувствата към някого чрез посредник. :shock: FACEPALM!
На 18 години си,но пък си постъпила като 12-13 годишни..Защо вместо приятелката ти да го попита,ти не го направи ?
Както и да е..Той е бил ясен - не му е до гаджета..В повечето случаи,момчетата са прави (в такива случаи)...Така,че продължавай смело напред..Живота е пред теб
Знам,че е бебешkа постъпка-емиии пред свършен факт нищо не може да се направи.
Мерси за отговора
justonegirlwithonehope
06-07-2010, 17:05
Продължи напред, няма смисъл да страдаш и да плачеш, заради въпросния господин.Разбира се когато имаш чувства не можеш да продължиш толкова лесно, но все пак погледни на нещата от добрата страна.Окей, той не е плейбой, до колкото разбирам по думите ти, си падаш по по-земни момчета, но дали именно той е човека с когото искаш да си за напред.Лично аз съм имала връзка с момче, което си падаше по компютърни игрички и прочие и откровено казано изобщо не бях щастлива с него.Той бързаше във всеки един момент да се прибере, че да може да играе на шибаното диабло.Не казвам да не играе, но да ми обръщаше малко внимание поне.Та с течение на времето отношенията ни охладняха и нямаше смисъл да продължаваме.Абее кажи си майната му, нито е първия, нито е последния и продължи напред с високо вдигната глава, всяко зло за добро, може пък съдбата да ти е направила услуга, колкото и налудничево да звучи. 8-)
Колкото до коментара на Vanish, лично аз мисля, че всеки е красив сам по себе си, не може всички да сме еднакви и идеални, но пък за всеки влак си има пътници, ако не този, друг ще се качи.Естествено лично мое мнение. :)
Колкото до коментара на Vanish, лично аз мисля, че всеки е красив сам по себе си, не може всички да сме еднакви и идеални, но пък за всеки влак си има пътници, ако не този, друг ще се качи.Естествено лично мое мнение. :)
:cry:
Продължи напред, няма смисъл да страдаш и да плачеш, заради въпросния господин.Разбира се когато имаш чувства не можеш да продължиш толкова лесно, но все пак погледни на нещата от добрата страна.Окей, той не е плейбой, до колкото разбирам по думите ти, си падаш по по-земни момчета, но дали именно той е човека с когото искаш да си за напред.Лично аз съм имала връзка с момче, което си падаше по компютърни игрички и прочие и откровено казано изобщо не бях щастлива с него.Той бързаше във всеки един момент да се прибере, че да може да играе на шибаното диабло.Не казвам да не играе, но да ми обръщаше малко внимание поне.Та с течение на времето отношенията ни охладняха и нямаше смисъл да продължаваме.Абее кажи си майната му, нито е първия, нито е последния и продължи напред с високо вдигната глава, всяко зло за добро, може пък съдбата да ти е направила услуга, колкото и налудничево да звучи. 8-)
Благодаря ти адски много,че отдели време ии ми оправи настроението доколкото можеш :):):):)
BlueFace
06-07-2010, 17:39
Мога да изпиша много редове ,но тези неща съм сигурен ,че ти ги знаеш ;)
От снимките ,които си пускала според мен си много симпатична и не мисля ,че проблема е в теб ;)
Лично за мен реването заради момче/момиче е тъпо.Не е единственият на тази планета , ще си намериш друго момче ;) Айде сега горе главата и продължавай напред ;)
VinDiesel
06-08-2010, 15:15
Та зарязах всички момчета,заради това,което харесваХ.Една приятелка му каза какво чувствтам и той й отговорил,че е осъзнал,че го харесвам,но нямал време да се занимава с гаджета сега.Разревах се като лапе, а съм на 18.
Когато човек има желание за нещо,време намира :)
Сърцето понякога гледа центъра на игрището,но не и тъч линиите.
filmimilmi
06-08-2010, 15:23
Сигурен съм, че ако те харесваше, то с удоволствие би пожелал да станете гаджета. А също така е възможно, така както го описваш като задръстен геймър, просто никога да не си е имал приятелка, както и дори да не се е и занимавал с това да си търси, тоест причината да не поеме иниациатива да се дължи в липсата му на опит и от страх да не се изложи. Предразположи го, сподели му, целуни го... Все нещо ще се получи, но само ако направиш реален опит.
Когато човек има желание за нещо,време намира :)
Сърцето понякога гледа центъра на игрището,но не и тъч линиите.
точно!
Сигурен съм, че ако те харесваше, то с удоволствие би пожелал да станете гаджета. А също така е възможно, така както го описваш като задръстен геймър, просто никога да не си е имал приятелка, както и дори да не се е и занимавал с това да си търси, тоест причината да не поеме иниациатива да се дължи в липсата му на опит и от страх да не се изложи. Предразположи го, сподели му, целуни го... Все нещо ще се получи, но само ако направиш реален опит.
Filmi не е имал аверка досега.Сигурна съм-ем ще се опитам да направя нещо