PDA

View Full Version : Не мога без нея ...

blueprincess
06-07-2010, 18:17
Здравейте, имам една най-добра приятелка .. поне беше най-добра приятелка! :-# Та скарахме се вчера, заради едни момичета, мои бивши фр, докъто не разбрах кфа боза са .. :( Та днес се скарахме още веднъж, защото аз не живея в града а извън него .. Тя се оговорила с едно от тея момичета и аз и се расърдих .. Реших да и се извиня отивам до беседката и тя там с другото момиче .. Тя ми каза че ми е сърдита и аз за кфо? Тя ми каза, щото само сме се карали .. :shock: И ми вика че тряало да сме само на "Здравей - Здрасти" .. И аз и казах - Майната ти! И се разплаках и си тръгнах!! :-# :-# :-# Та нали имаме едни медальони които са разделени във форма на сърце, тя го беше махнала .. :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 Моля ви кажете ми какво да направя .. Моля ви!! :smt089

SmilezZz
06-07-2010, 18:29
Ако ти е била "истинска добра приятелка" нямаше да постъпи така подло..Била е ясна - искала е да сте на "Здравей-Здрасти",нищо повече..Аз ще те посъветвам ако имаш грам достойнство,да не й ходиш след гъза..Но пак оставам на мнение,че не ти е била някаква "приятелка",но все пак не я познавам,но от писаниците ти излиза това..Както и да е...Продължавай смело напред..Живота продължава,не си заслужава да си провалиш дните си заради нея..Още колко такива проблеми ще имаш - така,че свиквай още от сега

fUcKsMiLe
06-07-2010, 18:35
Успокой се и запази достаойнството си ;). След време тя ще се върне, но не и постилай бързо.. Дано да разбере какво е значела и какво значи за теб. Щом пишеш във форум, значи е било сериозно ;). Не мога да разсъждавам напълно, защото не познавам нито една от двете .. :( И все пак .. ако искаш още нещо да те посъветвам, пиши ЛС :) Надявам се да помогна с каквото мога, защото и аз съм изтърпяла подобни свади .. ако мога така да го нарека. И Смайлз каза всичко, което аз д/г щях да напиша :).
Успех :smt056:

the_best_f
06-07-2010, 19:59
Аз пък няма да те заблуждавам - вероятно няма да се върне приятелката ти. Щом е решила така, щом ти не си й нужна, защо тя трябва да е нужна на теб?! Имам опит, така че ти говоря съвсем сериозно. Преди време с една "приятелка" се разбирахме чудесно, аз държах много на нея, но постепенно тя започна да се отчуждава. Почна да прави неща, които приемах твърде лично. Общо взто - този човек много ме нарани и обиди. Но вече е зад гърба ми. И знаеш ли какво? След нейното "приятелство" намерих ИСТИНСКО такова (не че и преди това нямах, просто наистина държах на въпросното момиче). Да, понякога ми липсва, но когато я погледна, когато видя как се държи, каква е всъщност - разбирам, че нямам нужда от такива хора до себе си. И ти го казвам само за да те предпазя от по-нататъшни разочарования. Да, може и да се върне, но може и като моята позната изобщо да не осъзнае как е наранила човек, който е я приемал за много близка. Успех! :)

miskaprizZ
06-08-2010, 09:48
Поне си разбрала каква е :( :( :( ......наистина сега много боли ,но повярвай ми скоро ще разбереш ,че е било за добро :-P :-P (казвам го от опит)

danibebi
06-08-2010, 13:13
Повярвай ми,можеш без нея. ;) Просто след време тя ще се върне,осъзнала грешката си.Другия вариант е просто вече да не иска да сте фр.а познати.С течение на времето се свиква,пък и още много такива ситуации ще имаш.

Kmet4e
06-08-2010, 14:31
Здравейте, имам една най-добра приятелка .. поне беше най-добра приятелка! :-# Та скарахме се вчера, заради едни момичета, мои бивши фр, докъто не разбрах кфа боза са .. :( Та днес се скарахме още веднъж, защото аз не живея в града а извън него .. Тя се оговорила с едно от тея момичета и аз и се расърдих .. Реших да и се извиня отивам до беседката и тя там с другото момиче .. Тя ми каза че ми е сърдита и аз за кфо? Тя ми каза, щото само сме се карали .. :shock: И ми вика че тряало да сме само на "Здравей - Здрасти" .. И аз и казах - Майната ти! И се разплаках и си тръгнах!! :-# :-# :-# Та нали имаме едни медальони които са разделени във форма на сърце, тя го беше махнала .. :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 Моля ви кажете ми какво да направя .. Моля ви!! :smt089 От начало като се зачетох си помислих че е нещо важно, но после щях да припадна от смях ! Момиче ти вероятно си на 12 години като се казар с така наречените ти приятелки за някакви меко казано ''тЪпотий'' .. Върха на сладоледа беше това за медальоните > Предметите не определят приятелството! [Mоля ти се порасни малко ]

britzy
06-08-2010, 14:40
На колко си?-10 :lol: :lol: :lol: :lol:
Големи простотии от лапета-я се стягай и не се занимавай

iiordanova
06-08-2010, 14:41
Повярвай ми,можеш без нея. ;) Просто след време тя ще се върне,осъзнала грешката си.Другия вариант е просто вече да не иска да сте фр.а познати.С течение на времето се свиква,пък и още много такива ситуации ще имаш.

+ 1
На колко сте ?
Един медальон .. не означава край!
Ще се сдобрите , само ви трябва време.

Gllory
06-08-2010, 17:30
Ако ти е била "истинска добра приятелка" нямаше да постъпи така подло..Била е ясна - искала е да сте на "Здравей-Здрасти",нищо повече..Аз ще те посъветвам ако имаш грам достойнство,да не й ходиш след гъза..Но пак оставам на мнение,че не ти е била някаква "приятелка",но все пак не я познавам,но от писаниците ти излиза това..Както и да е...Продължавай смело напред..Живота продължава,не си заслужава да си провалиш дните си заради нея..Още колко такива проблеми ще имаш - така,че свиквай още от сега

ecstazy
06-08-2010, 19:40
Добре и на мен ми се струва, че това е детска история, но ще ти дам съвет. Говори с нея.. друго не виждам, ако искаш "да си я върнеш'. И наистина това, че си е махнала медальона нищо не значи. Споко.. ;)

Paramour
06-08-2010, 20:56
Аз пък няма да те заблуждавам - вероятно няма да се върне приятелката ти. Щом е решила така, щом ти не си й нужна, защо тя трябва да е нужна на теб?! Имам опит, така че ти говоря съвсем сериозно. Преди време с една "приятелка" се разбирахме чудесно, аз държах много на нея, но постепенно тя започна да се отчуждава. Почна да прави неща, които приемах твърде лично. Общо взто - този човек много ме нарани и обиди. Но вече е зад гърба ми. И знаеш ли какво? След нейното "приятелство" намерих ИСТИНСКО такова (не че и преди това нямах, просто наистина държах на въпросното момиче). Да, понякога ми липсва, но когато я погледна, когато видя как се държи, каква е всъщност - разбирам, че нямам нужда от такива хора до себе си. И ти го казвам само за да те предпазя от по-нататъшни разочарования. Да, може и да се върне, но може и като моята позната изобщо да не осъзнае как е наранила човек, който е я приемал за много близка. Успех! :)
+1!
п.п. Все едно аз съм го писала!! :shock: :shock:

blueprincess
06-09-2010, 15:11
1-во, тея медальони ги носим от страшно мн време ..
2-ро да на по 11-12 сме ама е мн сериозно щото пак се скарахме пак се сдобрихме и след 1 ден я гледам как се забавлява със същите момичета.
3-то днес ми каза че ще излезем само двете, после и се обаждам тя пак с тях в беседката ,.. Идеше ми да се разпла4а .. Така 4е не си мислете 4е са някви "Тъпотии" .! :? :? :x

Swanh3art
07-12-2010, 20:43
Ти си едва на 12 години,тепърва ще срещаш нови приятели,горе главата :)

BlackRose7
07-12-2010, 22:10
Това не може да ти е приятелка - щом се сърди за такива работи. :x Запази си достойнството както вече казаха и не й се моли - тя определено не заслужава. Живота е пред теб - ще има още мнооого хора с които да се запознаеш,, така че горе-главата и смело напред. Дано след време тя осъзнае какво е загубила. :x

Biskfitka
07-13-2010, 09:24
Всички обвиняват другото момиче,но според мен и авторката е малко виновна-защо ще й се сърдиш,че е излязла с другите момичета?..Това,че на теб не са ти приятелки вече,не означава,че тя не може да излезе с тях :)