PDA

View Full Version : Помогнете...

stanimirka_94
06-08-2010, 12:10
В продължение на 6 месеца си пишех с едно момче, излизахме..беше супер...казваше ми, когато си говорим нещо да не го споделям с другите (приятелите) или който и да бил друг..но аз споделях..и накрая всичко се прецака,исках да съмс него, той беше така да се каже единствената ми мечта...скарахме се жестоко..каза ми че вече не ме иска, че не иска нищо от мен, да го оставя да си живея живота и че му писнало да му е гадно заради другите...и така нататък..започнаха някви зарибявки с една моя ''приятелка'' може и нарочно да го е направил...и му писах че е глупак..и той ми писа в скайп ''ок, мерси ;) '' казха му.. ''да, така е, смао лъжеш и използваш хората '' .. а той отговори ''добре,4ао 4ао ;) '' и на другия ден погледнах дали е на линия докато видях че е и изведнъж ме блокира...писах му един страхотен смс...но няма още не ме е деблокирал...искам го..явно и ми е обиден,наранен е сигурно,защото и преди много са го наранявали..и не знам какво да правя..Искам да се оправя с него по някакъв начин...дайте някакъв съвет...нещо, с което бихте ми помогнали.. Благодаря предварителноо ! :-) :-) :-) :o

mechtaq_za_teb
06-08-2010, 12:16
В продължение на 6 месеца си пишех с едно момче, излизахме..беше супер...казваше ми, когато си говорим нещо да не го споделям с другите (приятелите) или който и да бил друг..но аз споделях..и накрая всичко се прецака,исках да съмс него, той беше така да се каже единствената ми мечта...скарахме се жестоко..каза ми че вече не ме иска, че не иска нищо от мен, да го оставя да си живея живота и че му писнало да му е гадно заради другите...и така нататък..започнаха някви зарибявки с една моя ''приятелка'' може и нарочно да го е направил...и му писах че е глупак..и той ми писа в скайп ''ок, мерси ;) '' казха му.. ''да, така е, смао лъжеш и използваш хората '' .. а той отговори ''добре,4ао 4ао ;) '' и на другия ден погледнах дали е на линия докато видях че е и изведнъж ме блокира...писах му един страхотен смс...но няма още не ме е деблокирал...искам го..явно и ми е обиден,наранен е сигурно,защото и преди много са го наранявали..и не знам какво да правя..Искам да се оправя с него по някакъв начин...дайте някакъв съвет...нещо, с което бихте ми помогнали.. Благодаря предварителноо ! :-) :-) :-) :oДа започнем от там с това защо си споделяла с приятелите си онова, което той те е помолил да не казваш на никой друг?

Мисля, че е невъзможно да оправиш нещата. Той ясно ти го е казал. Не иска нищо с теб или от теб. Не се вайкай. Съдейки по ника ти, си на колко? 15,16? Тепърва ти предстоят хубави моменти. Просто следващия път внимавай, а и гледай общуването да не става чрез писане, а на живо. Успех.

TheBeliever
06-08-2010, 12:43
Няма как да оправиш нещата. Той ти е имал доверие, което ти не си оправдала. Никой не ти е виновен. По-добре остави момчето намира.

ladykeisy
06-08-2010, 12:53
Детска интернет любов... Ще ти мине. Ще намериш друг, после друг, после ще се влюбиш.Ще изкарате дълга връзка, ще се разделяте и събирате.После ще намериш друг и надявам се най-накрая ще си щастлива... :) Така е при 90% от хората.

DevilWish
06-08-2010, 13:06
Според мен пък вие грешно я разбрахте.Според мен не е трябвало да знаят ,че те двамата се зарибяват.Демек него го е срам от нея едва ли не и само я използва.Наскоро се случи такова нещо на една позната.Определено изживя много кошмарни дни, защото не ме послуша.
Радвай се, че си се отървала.

Ааа ако другите са прави, тогава наистина няма как да си го върнеш ако си прецакала доверието му.

ScarletBite
06-08-2010, 13:17
Клюкарка. Отвратителна клюкарка.

SmilezZz
06-08-2010, 14:26
Няма как да оправиш нещата. Той ти е имал доверие, което ти не си оправдала. Никой не ти е виновен. По-добре остави момчето намира.Така е
И на всичкото отгоре,си започнала да го обиждаш,без да имаш право на това :?