PDA

View Full Version : Направих грешка и сега страдам...;(

Sunny95
06-08-2010, 14:51
Здравейте! Преди време се запознах с едно момче по скайп,разменихме си снимки той ми каза,че съм сладка и т.н...аз също много го харесах и така писахме си всеки ден и много се разбирахме,но преди време той ме попита дали съв влюбена в него,но аз отрекох защото ме беше страх да му призная(макар,че бях много влюбена в него,и все още съм)след което той ме блокира в скайп :cry: :cry: МНОГО ми липсва и незнам защо ме блокира като отрекох,че съм влюбена в него :cry: искам да си го върна защото го обичам и адски много ми липсва! Дайте ми съвети моля ви...

scrable
06-08-2010, 14:53
Ами аз мисля , че трябва да направиш нещо ... Направи нов скайп и го приеми ... Обясни му , че те е било страх да му признаеш , че си влюбена в него ... Сега той много значи за теб ... за напред ще видим :) късмет

Sunny95
06-08-2010, 14:56
^^направих си нов скайп и му писах от там,но се представях за друго момиче...и по държанието му разбрах,че много се е променил и вече не допуска така лесно хората до себе сии

umri
06-08-2010, 14:57
Здравейте! Преди време се запознах с едно момче по скайп,разменихме си снимки той ми каза,че съм сладка и т.н...аз също много го харесах и така писахме си всеки ден и много се разбирахме,но преди време той ме попита дали съв влюбена в него,но аз отрекох защото ме беше страх да му призная(макар,че бях много влюбена в него,и все още съм)след което той ме блокира в скайп :cry: :cry: МНОГО ми липсва и незнам защо ме блокира като отрекох,че съм влюбена в него :cry: искам да си го върна защото го обичам и адски много ми липсва! Дайте ми съвети моля ви...
Щом не ти е предложил да се срещнете, а само сте си писали и накрая за такова нещо те е блокирал, значи е бил с по-детски акъл и от твоя.
Не бери грижа. Ще си намериш някой от реалния свят, с който ще има истински шанс да стане нещо, виж са кво си сладурче. Няма се притесняваш и тоя и да те отблокира, недей му пиши.

britzy
06-08-2010, 14:59
Съвсем си се окопала-яаа се дръж като голяма и си признай всичко-и без тва по-зле нЕма накъде.
Като не мислиш ще страдаш-И как за Бога се влюбваш вв някого само от Нета??????

Sunny95
06-08-2010, 14:59
Щом не ти е предложил да се срещнете, а само сте си писали и накрая за такова нещо те е блокирал, значи е бил с по-детски акъл и от твоя.
Не бери грижа. Ще си намериш някой от реалния свят, с който ще има истински шанс да стане нещо, виж са кво си сладурче. Няма се притесняваш и тоя и да те отблокира, недей му пиши.

Не ми е предложил да се срещнем защото е от друг град :cry: и преди няколко седмици замина да живее в чужбина :cry: :cry:

filmimilmi
06-08-2010, 15:12
Не го обичаш. Просто си се привързала към фантазията си. В главата ти е един идеализиран образ, а това често се получава при контактите в чата защото не виждаш отсрещната страна директно, а и от там обикновено получаваш само най-идеалните и преувеличени версии. Нормално е да си била в заблуда както сега, така и тогава. Именно съмненията ти, че всичко е просто фантазия, са те накарали да му откажеш, а не както ти си втълпяваш, че за това е виновна срамежливостта ти. Щом сте си писали толкова време за толкова много неща, значи не си и толкова срамежлива. Просто си се уплашила, че всъщност си заобикнала човек от най-идеалните си и преувеличени фантазии и не си искала да се разбият на парчета тъкмо когато са най-хубави. Като цяло така или иначе от тази връзка нищо е нямало да излезе. Най-добре е да не повтаряш същата грешка, концентрирай чувствата си в друга посока от тази, в която очите ти в момента се намират - т.е. обърни поглед от монитора към реалния свят и си намери момче около себе си. Да считаш хора, които познаваш само по скайп за приятели е почти същото като да си имаш въображаеми приятели.
Хайде, горе главата вече! :)

Sunny95
06-08-2010, 15:18
^Мерси :-) ! Ще се радвам ако ми дадете и още съвети...

ScarletBite
06-08-2010, 15:20
Много зле. Блокира те, защото си казала, че не си влюбена в него? :shock: :lol:
Това, че не е допуснал някаква непозната от скайп до себе си, не значи, че си му нанесла душевна травма с отказа си, спокойно. Ако някога се е държал открито и т.н., то е било защото си е търсел гадже в твое лице.
filmimilmi много хубаво го каза за идеализирания образ. :)

SolemnityOfDeath
06-08-2010, 15:20
Модерна работа скайпърска.

Следващия път като се запознаеш с момче излизайте и се виждайте, вместо да тракате 5часови логове по скайп ;) Може би ще са много по-добре изглеждащи нещата. И по-интересни.

wali00
06-08-2010, 15:21
Скайп, скайп и пак- СКАЙП..! Това според мен не е влюбване, а някакво просто увлечение.. Затова се откажи от въпросното момче и си потърси такова, с което освен по скайп, ще можеш да общуваш и на живо.. :)

Bixel
06-08-2010, 15:26
о боже

Sunny95
06-08-2010, 15:27
Опитвах се да го забравя вече с 2момчета но не сатава когато съм с тях си мисля само за него :cry: не искам да наранявам повече никого само защото искам да забравя него :?

ScarletBite
06-08-2010, 15:32
Опитвах се да го забравя вече с 2момчета но не сатава когато съм с тях си мисля само за него :cry: не искам да наранявам повече никого само защото искам да забравя него :?
"Клин клин избива", чалга или обикновено кифленеене? :lol:

Sunny95
06-08-2010, 15:53
^Не позна :? :? :? не слушам чалга и не нося 1 тон грим :? ! И не съм пуснала тази тема за да ми казваш каква съм и каква не съм!апфф....

ScarletBite
06-08-2010, 16:15
^Не позна :? :? :? не слушам чалга и не нося 1 тон грим :? ! И не съм пуснала тази тема за да ми казваш каква съм и каква не съм!апфф....
А за какво си пуснала тази тема? :lol:

Sunny95
06-08-2010, 17:35

пфф.......за какво се заяждаш :? ?!

ScarletBite
06-08-2010, 17:58

Щото лесно се връзваш на провокации. И ми е скучно.

zority7
06-08-2010, 19:14
Съвсем си се окопала-яаа се дръж като голяма и си признай всичко-и без тва по-зле нЕма накъде.
това ми напомня на онзи лаф: Песимиста:по лошо неможе да стане...
Оптимиста:оооо може може :D :D :razz: По темата:този вид запознанство е нереално....казва ти нещо по скайпа,а на яве може да е съвсем различно,с времето се забравя :wink:

ThePowerOfLove
06-08-2010, 19:15
зарязвай скайпа :)) Този човек гаранция е по-различен наживо.. Не си хаби нервите, забавлявай се :)

kriSetoo
06-08-2010, 19:47
не се връщай там от където са те изгонили ! :wink:

т.1
ShtrudeL

Sunny95
06-09-2010, 10:48
зарязвай скайпа :)) Този човек гаранция е по-различен наживо.. Не си хаби нервите, забавлявай се :)

Не мисля,че ще е по-различен на живо :? пък къкъвто и да е на живо пак ще го обичам... :cry:

Sunny95
06-09-2010, 11:07

Оставяй я тази,че е голяма простачка.

Сега,мила от този форум влизам от 3-4 години(не гледай,че профила ми е нов).В толкова момчета от тука съм си мислила,че съм влюбена,че няма накъде...
Нон-стоп чатове,снимки,смях,забавле ие и уж се влюбвам,но не е така.
Както казаха фантазията ти си изгражда този човек и ти си го представяш по друг начин,а той е съвсем различен.

Спокойно,времето бързо ще те излекува,защото не е любов.

При мен времето НЕ помага :cry: вече 3-4 месеца не мога да го забравя :cry: :cry: и с всеки ден имам чуството,че го обичам все повече и повече :cry: !

alonedark
06-09-2010, 11:08
Споко...аз много често си пиша с непознати момчета , които след 3 чатене ми казват колко много ме харесват и прочие , дори с един си писах една вечера и той след 3 часа написа , ОБИЧАМ ЕВЧЕТО...на описанието на скайпа си....Такаче не се притеснявай и не мисли за него ии ще видиш , че скороще си намериш друг и ще забравиш съвсем за това увлечение , защото реалността е сто пъти по - добре от виртуалния свят...

MishaBabyy
06-09-2010, 11:15
:lol: :lol: :lol:

Sunny95
06-09-2010, 11:20

Би ли ми казала на какво се смееш :? ? Че да се посмея малко и аз....

alonedark
06-09-2010, 11:25

+++ 1 аа...така кво само пишете тъпи и безсмислени коментари , които никой не разбира....по - добре въобще не пишете...!!!

Moni4ka101
06-09-2010, 11:28
Просто повече не мисли за него и с времето ще се оправиш :) :) :)

Tempest
06-09-2010, 11:39
тез харесвания по скайп ги остави... аз скайп го ползвам за чат с познати (приятел е силна дума), уговаряне на срещи и малко опознаване.. но без да се прекалява, опознаването го оставям за срещите ;)

СКАЙП не води до нищо добро!

eatshitsfuckinbitchezhah
06-09-2010, 11:39
1.връзка по скайп не може да има
2.постъпил е глупаво,а ти ще го забравиш с времето

Sunny95
06-09-2010, 12:35
1.връзка по скайп не може да има
2.постъпил е глупаво,а ти ще го забравиш с времето

Да,но вече 3-4 месеца НЕ мога да го забравя :? :-k :cry:

wasch0
06-09-2010, 12:59
Според мен те е блокирал, защото не си отвмърнала на чувствата му и е искал да спре контактите си с теб.. (не мога да измисля друг смисъл на блокирването) та съета ми е да му пишеш от оти другия скайп, да му кажеш истината, че си ти и че го обичаш и ти липсва :)

УСПЕХ !

stupid0boy
06-09-2010, 13:30
Скайп любов.... дрън дрън.. от личен опит ти го казвам... няма шанс... голяма простотия... лапешки изцепки... лайна...

Sunny95
06-09-2010, 13:42
Според мен те е блокирал, защото не си отвмърнала на чувствата му и е искал да спре контактите си с теб.. (не мога да измисля друг смисъл на блокирването) та съета ми е да му пишеш от оти другия скайп, да му кажеш истината, че си ти и че го обичаш и ти липсва :)

УСПЕХ !

Но аз не съм сиг., че и той е бил влюбен в мен , просто ме попита аз отрекох и той ме блокира ....

wasch0
06-09-2010, 13:46

УСПЕХ !

Но аз не съм сиг., че и той е бил влюбен в мен , просто ме попита аз отрекох и той ме блокира ....

какво губиш ако пробваш : )) опитай след това може да си щастлива

pamii
06-09-2010, 14:10
Омг -.- обичала го . . Та ти не си го я виждала на живо :?

ScarletBite
06-09-2010, 14:20

Оставяй я тази,че е голяма простачка.

Сега,мила от този форум влизам от 3-4 години(не гледай,че профила ми е нов).В толкова момчета от тука съм си мислила,че съм влюбена,че няма накъде...
Нон-стоп чатове,снимки,смях,забавле ие и уж се влюбвам,но не е така.
Както казаха фантазията ти си изгражда този човек и ти си го представяш по друг начин,а той е съвсем различен.

Спокойно,времето бързо ще те излекува,защото не е любов.
Охооо, ще се наричаме с имена ли? :lol:

Sunny95
06-09-2010, 14:23
Омг -.- обичала го . . Та ти не си го я виждала на живо :?

Така е права си не съм го виждала на живо (само па скайп),НО го обичам защото когато ми каза,че заминава за чужбина имах чуството,че се одалечава още повече от мен и чуствах липса, когато той е тъжен на мен ми става адси гадно,че той не е добре ако не го обичах нямаше да плача като луда когато ми каза,че заминава макар и преди това да не бях го виждала :? и нямаше да чуствам такава липса !

MishaBabyy
06-09-2010, 14:51

напоследък много често казвате че обичате някой
не си го виждала,писали сте си там няколко дни и вече е любовта на живота ти...отвсякъде сам "обичам те,та обичам те"/
1.в нета всеки може да бъде какъвто си пожелае...нямаш никаква гаранция,че този човек не е измислен перфектен образ...Как иначе всички,с които си пишем са идеални,а тея около нас били пълни с недостатъци.Влюбила си се в измислен образ.
2.връзки от разстояние НЯМА.щом сте от различни градове,няма шанс.Сега е лято,топло е-размърдай си задника,излез навън и ще видиш с колко нови хора,идеални за теб,ще се запознаеш

mincheto
06-09-2010, 16:12

ДеTцка работа... щом те е блокирам заради такива глупости ,не си заслужава....Не е пораснал още.

peshost
06-09-2010, 16:58
Скайп съкс, сладурано, ако ме разбираш. Няма смисъл, по-добре разбери, че нямате шанс да сте заедно и ще го забравиш. Скоро вероятно ще срещнеш някой друг, към когото ще изпитваш още по-силни чувства и най-важното - ще можете да бъдете заедно. :)

Sunny95
06-10-2010, 10:13
Скайп съкс, сладурано, ако ме разбираш. Няма смисъл, по-добре разбери, че нямате шанс да сте заедно и ще го забравиш. Скоро вероятно ще срещнеш някой друг, към когото ще изпитваш още по-силни чувства и най-важното - ще можете да бъдете заедно. :)

Да,но не мога да се откажа от него вече 15-20 дни не сме си писали и се чуствам ужасно :-k :cry:

peshost
06-11-2010, 19:23
Ще ти мине, не се притеснявай. :P (личен опит)

Lincheto
06-11-2010, 19:39
Скайп - Н Е...

Колкото по-бързо спреш да мислиш за него толкова по-добре. Откажи се да си го върнеш обратно, докато е още време.

jivkoz
06-11-2010, 20:10
Now you should kill yourself

eazye
06-11-2010, 20:14
XHAXHXAHAXHAHAXAHXAHHXAHXAHXAHXAH AHXAXAHXAHXAHXHXAHXAHAXHXAHAXHHXHXAHXAXAHXHAXHAXHA HXXHAHAXXHAXHAHXXHAAHXAXHAHXHA
вие момичетата сте мн прости ;д;д

VinDa
06-12-2010, 11:13
За любов по скайп скоро не бях чувала...Заблуждаваш се,че го обичаш.Просто е някакво временно увлечение :)

BlueFace
06-12-2010, 12:19
Охх ,момиче ,на 14 много лесно се вкарвате в такива филми ... :( Както вече ти казаха -ти си влюбена в собствената си фантазия , която си си изградила.Мога да ти гарантирам ,че поне 70% от представите ти за него са грешни ;)
Моят съвет е да излезеш навън ,да се запознаеш с нови хора ,вместо да търсиш любовта из интернет..Скайп е една гадна програма ,която незнайно как кара наивните тийнове да се "влюбват" в хора ,които дори не познават в реалният живот ,а след това да се депресират ,когато скайп контактите приключат ... :?
Ако ти си момичето от снимката не мисля ,че ще имаш проблеми в намирането на някое свястно момче ;) Сега ти остава само да се осъзнаеш и да го намериш :)

loweeyou
06-12-2010, 12:58
BlueFace е прав , ако ти си момичето от снимката няма да имаш проблеми в намирането на свестно момче , което да е около теб и да те обича истински .
ПП - и аз съм имал такив подобен проблем , но просто не мисли за него , излизай с приятели запознавай се с нови хора , намери си някакво хоби , занимание или нещо с което да се разсееш .
Хайде успех ти пожелавам :)

LoveLetter
06-12-2010, 13:21
Нали знаеш, че по скайп, човекът си показва само хубавите страни. Не ми се вярва да си влюбена, а по-скоро си свикнала с него. Просто спри да се занимаваш и ще видиш, че увлечението ще мине. :wink:

FreakBitch
06-12-2010, 13:36
Now you should kill yourself

:lol: :lol: :lol: подкрепям!

TheRestorer
06-12-2010, 17:17
Изглеждаш симпатична мацка на външен вид.Разходи се с приятели, запознай се с нови хора - разсей се.Скайп не е по-добра алтернатива, демек SKYPE < ЖИВОТ

FlashMX
06-12-2010, 17:51
skype love sucks.

inlowegirl
06-12-2010, 18:07
ами според мен щом те е блокирал само заради това,, не те заслужава !! Остави го,, не си прави труда да ми пишеш от други скайпове.. намери си ново занимание ; ))

Sunny95
06-13-2010, 08:15
БЛАГОДАРЯ на всички :-)

vilityyy96
06-13-2010, 09:35
Не го обичаш. Просто си се привързала към фантазията си. В главата ти е един идеализиран образ, а това често се получава при контактите в чата защото не виждаш отсрещната страна директно, а и от там обикновено получаваш само най-идеалните и преувеличени версии. Нормално е да си била в заблуда както сега, така и тогава. Именно съмненията ти, че всичко е просто фантазия, са те накарали да му откажеш, а не както ти си втълпяваш, че за това е виновна срамежливостта ти. Щом сте си писали толкова време за толкова много неща, значи не си и толкова срамежлива. Просто си се уплашила, че всъщност си заобикнала човек от най-идеалните си и преувеличени фантазии и не си искала да се разбият на парчета тъкмо когато са най-хубави. Като цяло така или иначе от тази връзка нищо е нямало да излезе. Най-добре е да не повтаряш същата грешка, концентрирай чувствата си в друга посока от тази, в която очите ти в момента се намират - т.е. обърни поглед от монитора към реалния свят и си намери момче около себе си. Да считаш хора, които познаваш само по скайп за приятели е почти същото като да си имаш въображаеми приятели.
Хайде, горе главата вече! :) +++++++ Едно голямо БРАВО! Най - точния отговор!

Sunny95
06-13-2010, 17:41
Офф...НЕ мога да го забравя :cry: вече много време не сме си писали и аз полудявам :cry: :cry: опитвам се да го забравя илизам всеки ден забавлявам се с приятели,но не спирам да мисля за него :cry: просто....вече НЕ ЗНАМ какво да правя.....всеки ден плача като луда :cry: вече не знам какво да правя.....моляя вии дайте ми още някакви съвети как да си го избия от мислите защото вече имам чуството,че ще рухна :cry: :cry: :cry:

bbbrs
06-13-2010, 18:33
Здравейте! Преди време се запознах с едно момче по скайп,разменихме си снимки той ми каза,че съм сладка и т.н...аз също много го харесах и така писахме си всеки ден и много се разбирахме,но преди време той ме попита дали съв влюбена в него,но аз отрекох защото ме беше страх да му призная(макар,че бях много влюбена в него,и все още съм)след което той ме блокира в скайп :cry: :cry: МНОГО ми липсва и незнам защо ме блокира като отрекох,че съм влюбена в него :cry: искам да си го върна защото го обичам и адски много ми липсва! Дайте ми съвети моля ви... Не си добре маи :lol:

BlueFace
06-13-2010, 18:39
Еми какво да ти кажа.За сега просто ще трябва да понесеш "болката" докато времето не те излекува.
И няма смисъл да плачеш заради някакво си момче.Има толкова много други.Просто още не си ги срещнала ;)

DqVoLsKoJeLaNiE
06-13-2010, 18:49
Момчетата на тоя свят са много..не е само 1..направила си грешка и какво? Няма да я плащат петорно, продължаваш да излизаш срещаш се с други момчета и това е, няма какво да се тормозиш. :)

Sunny95
06-13-2010, 19:49
Благодаря :-)

loweeyou
06-13-2010, 20:09
Здравейте! Преди време се запознах с едно момче по скайп,разменихме си снимки той ми каза,че съм сладка и т.н...аз също много го харесах и така писахме си всеки ден и много се разбирахме,но преди време той ме попита дали съв влюбена в него,но аз отрекох защото ме беше страх да му призная(макар,че бях много влюбена в него,и все още съм)след което той ме блокира в скайп :cry: :cry: МНОГО ми липсва и незнам защо ме блокира като отрекох,че съм влюбена в него :cry: искам да си го върна защото го обичам и адски много ми липсва! Дайте ми съвети моля ви... Не си добре маи :lol:Ти пак от каде разбра , че не е добре , а и тя иска съвет , това какъв съвет е ? :?

rakiQ
06-13-2010, 20:35
Опитвах се да го забравя вече с 2момчета но не сатава когато съм с тях си мисля само за него :cry: не искам да наранявам повече никого само защото искам да забравя него :?шегуваш ли се?????

BrainlessROCKBABY
06-14-2010, 06:59
наранила си го, знаеш ли? сега е много много трудно да си го върнеш..

Sunny95
06-14-2010, 10:12

Знам :-k :cry:

Paramour
06-14-2010, 11:42
+

tnp123
06-14-2010, 11:47
Даа, той ти се е доверил, ти си му "отказала", той се е притеснил и е намалил комуникациите. Свържи се пак с него, и му кажи че си излъгала. Ама до колко той ще ти повярва е друг въпрос. Щом е в чужбина вече, може би няма да сте заедно, но на него ще му е по добре да знае че има тук някой, който си мисли за него. :)

Blessed666
06-14-2010, 12:09
Ооо Боже. :)
Понеже не ми се четат всички коментари, не разбрах в крайна сметка дали се познавате на живо или само от скайп ? Защото ако е второто ... извинявай, че ще те разочаровам, ама това не е никаква любов. ;) Просто увлечение. И вместо да се косиш заради него, излез навън и живей. Ако разбирам правилно, си на 15 ? Тъкмо ти предстоят най-хубавите години ... общувай с "реални хора", а не с профилчета в нет-а.

Sunny95
06-14-2010, 16:12
^Ам..да само по скайп се пазнаваме... :cry: ! И балгодаря за съвета :)

ReachlessGirl
06-14-2010, 17:32
Даа скайп любов ... :? :?
яя малко се върни в реалността .. ако толкова е държал на теб нямаше толкова лесно да те блокира .. :?