View Full Version : I need more SEX!!!
здравейте аз сам момиче на 17 и още не съм правила секс и приятелките ми постоянно се бъзикат с мен и ми писна вече и търся някой които би ми помогнал: търся си секс парт. които не ме познава просто искам ....
Не бих го направила по този начин но искам да остане анонимно
Пишете на лично
ImSoInLove
06-08-2010, 15:18
хаха :razz:
:razz: :razz: :razz: :razz:
SexyBitch
06-08-2010, 15:26
Браво! :D А сега барни учебника по български език за седми слас! 8-) Не бе, бъзик. А по темата...според мен не е нужно да го правиш сега. По-добре е като намериш правилния човек, но ако си решила твърдо, има доста желаещи (аз съм момиче и не съм лезби)
ladykeisy
06-08-2010, 15:44
Това е жалко. Все едно продаваш торба с домати. Ужас. Вместо да го правиш, защото приятелките ти са прости и ти се подиграват, изчакай да ти дойде времето. След време ще съжаляваш, че заради някакви си празноглави момиченца си направила такава грешка.Особено както ти искаш да е с човек, когото не познаваш. Знаеш ли какви болести може да има и как можеш да си прецакаш живота заради една необмислена глупост ?
](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
billyana
06-08-2010, 15:55
Аз също искам да го направя за пръв път със случаен. А не с човека , който обичам. "Случаен" не осначава първият срещнат..Имам предвид готино момче ,с което се запознавам на , купон , море или планина за една вечер и който после няма да видя повече..
rIhAnNaLiCiOuS
06-08-2010, 16:22
Фрапиращо си тъпа Сашке ..
FuckedUp
06-08-2010, 16:24
НЕДЕЙ да правиш такава грешка. Ще съжаляваш цял живот :)
Gr0zDan0v
06-08-2010, 16:28
темата ебаФка ли е :?
TheImmortaL
06-08-2010, 16:33
](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
nefchi_bs
06-08-2010, 16:40
Всеки расъждава по различен начин но това което искаш да направиш е тоста глупаво...Със същия успех можеш да отидеш в някоя дискотека и да се праснеш с някой..Според мен е е доста по-добре отколкото така по нета хахахах...Но ти си решаваш ... :)
Фрапиращо си тъпа Сашке ..
:razz:
thunderstruckk
06-08-2010, 16:59
е защо да е тъпа ?! Аз съм момче и също като нея искам първият ми път да е с непознат (не точната дума де, но ме разбирате)
FamauseBaby
06-08-2010, 17:18
Браво! :D А сега барни учебника по български език за седми слас! 8-) Не бе, бъзик. А по темата...според мен не е нужно да го правиш сега. По-добре е като намериш правилния човек, но ако си решила твърдо, има доста желаещи (аз съм момиче и не съм лезби)
няма да е зле и ти да е зле и ти да '' барнеш учебника по български език за седми слас '' .. щ0т си мн0го учена като те гледам праштищ от мазък .. :-D
linoleum
06-08-2010, 17:31
Има трички които искат някой познат да ги пльокне, но да не е приятелят... какъв е изводът?
Курвенско е сърцеето курвенска е душата, плаче тя горката ебе и се със него...
Пък после нека обвиним дявола!!!:)))
Ех какъв шарен свят:)
Смех
vaseto0o
06-08-2010, 17:31
Е ква дискотека кви 5 лева, те там в дискотеката е друго като я видят във фейс :D
Биляна ти на колко години си, нещо не ми са струваш нормална :smt026
Е ква дискотека кви 5 лева, те там в дискотеката е друго като я видят във фейс :D
Биляна ти на колко години си, нещо не ми са струваш нормална :smt026
++ :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
предполагам че си на 45-60 години, дърт,дебел, грозен с изкарана пишка от гащите стоящ пред компютъра си по цял ден и чакащ некое сладко момченце на 15-16 (до 20) да ти се върже на номера.
ЕДИН НАВИТ ТУК! 8-)
alexandr0v
06-08-2010, 18:09
Аз също искам да го направя за пръв път със случаен. А не с човека , който обичам. "Случаен" не осначава първият срещнат..Имам предвид готино момче ,с което се запознавам на , купон , море или планина за една вечер и който после няма да видя повече..
И ще ти остане само спомена от него...ах колко романтично :mrgreen:
Callisto
06-08-2010, 19:13
Изчакай точния човек, а ако "приятелките ти" се ебават с теб им кажи, че са малолетни курви и за разлика от тях, ти поне имаш малко достойнство. Аз изчаках 16 години и се радвам, че го направих с точния човек. С колко момчета съм ходила. С някой даже и по 2 години, но съм чакала да попадна на човек, който да е точно като мен и да препокрива моя идеал. Е срещнах такова момче и още първата вечер го направихме. Просто не се сдържах беше перфектен във всяко едно отношение-от характер, през външен вид чак до хобита и общи интереси. Е днес навършихме 10 месеца заедно. :) Не съжалявам, че го изчаках. Даже и някой ден да скъсаме поради някаква причина аз бих се съгласила да изчакаме да се наживеем и като по-възрастни и отговорни хора да пробваме пак, понеже такъв човек никога повече не бих могла да открия.
Един съвет-смени си приятелките. Такива, които ти се подиграват не заслужават да бъдат наричани приятели.
Grudi_SeXa
06-08-2010, 19:16
аФтурке, идвай да та праа жИна!! :evil: