PDA

View Full Version : Хора, помагайте! Моля ! ;dd

shmyshi
06-09-2010, 08:59
Здравейте всички!
Предварително искам да се извиня, ако има такава тема (явно не ме бива в търсенето) и ако не съм нацелила раздела, но мисля, че тук е най-подходящо!
Та исках да ви попитам, дали сте чували или знаете къде в София има фризьорски салон, в който предлагат услугата да се видиш примерно с руса перука, за да можеш да прецениш дали ти отива и да се боядисаш...знам, че има такива програми - пробвах, но някак са много изкуствени и не мога да преценя ...ако някои пък знае къде въобще могат да се пробват перуки - да каже :) Много ще съм благодарна {} !
Пускам тази тема, защото от отдавна искам да се боядисам в русо, но не знам дали ще ми отива, понеже съм с малко по тъмна кожа и светли очи ...едни казват, че ще ми отива други пък нищо не казват...най-добре сам да си прецениш.. нали?! :)

shmyshi
06-09-2010, 09:01
ops ! сорри за грешките !

umnotodetence
06-09-2010, 09:31
не ти е задължителен такъв фризьорски салон. Има магазини, в които можеш да пробваш перука и струва 1лв. ПРобвай няколко и се снимай, за да можеш да помислиш по-дълго време. Все пак изрусяването не е шега работа и искаш ли после да си върнеш естествения цвят, ще ти коства доста :-)
Не съм от София, за да ти кажа къде да идеш..

fUcKsMiLe
06-09-2010, 10:31
Хора, преди време имаше едни спрейове/всякакви цвотове/, за 1 месец стоят .. някой знае ли дали още се произвеждат ? :lol:

Сори че се въползвах от темата ти :)

Он топик: Не знам, но и с перука изглежда някак изкуствено ;/ .. иначе би трябвало да има.. разрови се в нет-а :) все пак това е София.. не Кубрат :D Успех с порбването и изрусяването! После се снимай да те видим :)

Spider4eto
06-09-2010, 10:50
Преди имаше един магазин на "Витошка" с перуки, но отдавна не съм ходила и не знам дали още съществува. Разходи се някой ден да видиш.

j_adore2
06-09-2010, 13:35
^^Съществува.Струва 1 или 2 лева да пробваш някоя перука.
За салон не съм чувала да има някъде ;)

shmyshi
06-09-2010, 18:38
благодаря много зо отговорите ви :) ! мога до кажа за спрейчетата, че ги има още по дрогериите...
аааа и последно въпросче - едно левче пробваш една перука нали?! защото нюансите на русото не са един и докато открия подходящия не ме се ще да дам 10 лева :D

momZi7y
06-10-2010, 16:25
Хора, преди време имаше едни спрейове/всякакви цвотове/, за 1 месец стоят .. някой знае ли дали още се произвеждат ? :lol:

за такива не знам, но има такива които като се изкупеш и падат