View Full Version : Защо се държат така?!?!
Здравейте!
От давна си задавам един въпрос на,който така и не можах да си отговоря сама.
Та той е следният:Защо,когато момиче и момче са ходили и след известно време скъсат ..момчето започва да се държи гадно към това момиче??
МОже въпросът да ви се стори тъп..но искам да видя различни мнения.
Мерси предварително!! :)
TheBeliever
06-09-2010, 09:41
Държи се зле този, който е останал наранен от раздялата. А в повечето случаи това са момчетата. Другият вариант е, когато момчето вече няма чувства, а момичето му се влачи след г*за, за момичето даже малко по-студеното отношение се равнява на изключително "гадно" държане.
valdesbg
06-09-2010, 09:51
Защото по този начин показва че е големия мъжага, че не му пука, и че ти не си била нищо кой знае акво.
Което едва ли е вярно.
Другото е че ако признае пред себе си че наистина те е обичал... а сега не си до него... значи че се е провалил, че не е бил достатъчно добър и затова сте се разделили и т.н. А това за един мъж е много страшно!!!
Та.. така :) Страха от провал и загуба на мъжкото в себе си са основните елементи.
Щото само момчетата го правят... ако знаеш момиче кви неща ми е говорило след като сме се "разделили" -.-
TheBeliever ти е отговорил/а най-правилно.
alonedark
06-09-2010, 10:47
Първо не е задължително , да се държи гадно , защото с много от бившите ми съм много , дори мога да кажа , че са ми най - добри приятели.... ааа сега по темата...
Има над хиляда причини , по повод държанието му , като например , че е наранен от раздялата или пък , че равнува от това , че сега ходиш с друг (ако ходиш) , или пък просто да се прави на мъжага пред останалата мъжка компания ( което е хипер тъпо)!!!
Първо не е задължително , да се държи гадно , защото с много от бившите ми съм много , дори мога да кажа , че са ми най - добри приятели....
интересно ми е как имаш няколко НАЙ-добри приятеля...
защото е мъж и трябва да се държи мъжки.. защото ако си признае грешката, масата от хора ще го сринат.. (ако му пука за тяхното мнение де) аз лично си признавам грешките и това не ме прави по-малко мъж.. и ме изключва от списъка с магарета, които се дървят за всичко.. :)
При мене лично много зависи защо сме скъсали и по какъв начин.. в общи линии си анализирам последните няколко дни преди раздялата и си правя автоматично някъв извод как заслужава да се държа.. нз по навик го правя ... имам една бивша с която в момента сме най-добри приятели от много време
iiordanova
06-09-2010, 12:01
За да се направи на големия плейбой. За да покаже , че момичето му е безразлично и му е все тая.
Но не всички връзки завършват по този начин!
Яд ги е.. аз така си го обеснявам.. :)
За да се направи на големия плейбой. За да покаже , че момичето му е безразлично и му е все тая.
Но не всички връзки завършват по този начин!
+
stupid0boy
06-09-2010, 13:22
Защото по този начин показва че е големия мъжага, че не му пука, и че ти не си била нищо кой знае акво.
Което едва ли е вярно.
Другото е че ако признае пред себе си че наистина те е обичал... а сега не си до него... значи че се е провалил, че не е бил достатъчно добър и затова сте се разделили и т.н. А това за един мъж е много страшно!!!
Та.. така :) Страха от провал и загуба на мъжкото в себе си са основните елементи. И аз така мисля: ))
"Да се направи на плейбой, гъзар, тежкар" ... а ако момчето иска да го оставят на мира а момичето не спира да му досажда, какво друго му остава освен да пробва по по-груб начин? И ние сме хора, не всеки от нас се прави на тежкар и тн... 80% от момичетата са кифли, не мога да ви сложа всички под 1 знаменател.
лапешки работи, явно не си попаднала на сериозен мъж :?
а само на келеши
mincheto
06-09-2010, 16:01
Здравейте!
От давна си задавам един въпрос на,който така и не можах да си отговоря сама.
Та той е следният:Защо,когато момиче и момче са ходили и след известно време скъсат ..момчето започва да се държи гадно към това момиче??
МОже въпросът да ви се стори тъп..но искам да видя различни мнения.
Мерси предварително!! :)
За да си вдигне егото...''.ей вижте ме аз с колко съм бил, и не я обичам, менкам ги като носни кърпички.'' За пред приятелите си.
а само на келеши
Точно, не всички са такива.
а само на келеши
Точно, не всички са такива.
Именно .. повечето жени предпочитат авантюрата с някой
батко или пич ... дето е неебателен спрямо тях ;]
после защо ставало така ..
Една приятелка имаше абсолютно същия проблем преди няколко дена,
разплака се бяхме аз, приятеля и, тя и един мой приятел, естествено
дори и разплакана на моя приятел (приятеля и) не му пукаше особено xD
Опитах се да я успокоя, но така става то ....
Аз като знам цялата им история и на двамата по отделно знаех как стоят нещата иии си направих нужните изводи (за себе си)
Ае ся ходете да нанкате