View Full Version : Временни татауировки
LifeFitness0
06-10-2010, 18:47
Какво ще кажете за тях.Особено за тези дето ги правят на морето.Искам една за 20 дни докато съм на море.Сега си пооформих тялото,а наще не дават за постоянно защото съм бил още на 15...Колко струват и колко държат?
Зависи от размера, не си струва да дадеш пари за това и доколкото знам започва да се замацва след няколко дни.
VinDiesel
06-10-2010, 18:59
Цената зависи от големината на татуса.Правят се с кана.Аз бях на твоите години, когато си направих татусите.Тогава на 50/1 имаше татус.Сега 50/49 имат татуси.Моят съвет е ,ако ще си правиш временна само ,за да се харесаш на някой си ,на морето по-добре недей!Ако си направиш истинска с туш,гледай да може да си я криеш с дрехи.
LifeFitness0
06-10-2010, 19:02
Искам да си я направя просто от любопитство.Да видя какво е и как ми седи.Въпроса ми е дали са качествени и дали си сруват парите(ако ми кажете и колко струват. :) ..)
Ами ако си намериш за малко пари направи си .
Поне ще си начешеш крастата 8-)
Недеи бърза от сега за истинска имаш време :) изчакай поне да направиш 18
Аз така направих и не съжалявам
и после като ти изчезне ти остава едно бяло петно :Д (защото там не хващаш тен)
YouAteMyHeart
06-10-2010, 19:05
15-20лв макс.
LifeFitness0
06-10-2010, 19:08
А поне 1 месец ще издържат ли?Ще гледам някъде където е по-скъпо и ми се струва истинско да си я направя.
Един познат си беше написал kуp на ръката и като падна боята беше изгорял така :D
YouAteMyHeart
06-10-2010, 19:12
А поне 1 месец ще издържат ли?Ще гледам някъде където е по-скъпо и ми се струва истинско да си я направя.
След 2-3 дена вече започва да се отмива и става на петна.Супер грозно е.
Един познат си беше написал kуp на ръката и като падна боята беше изгорял така :D
Бхаха не се въздържах от смях :razz: :razz: :razz: :razz:
Хаха.. Тук всички се изказват неподготвени според мен ! Аз си правих татусче на морето (временно) и бях супер доволен. Смисъл докато я носех на морето всичко си беше окей обаче започна да пада след като отидох в аквапарка (явно от водата защото беше пълна с химикали за прочистване) . Чесно казано искара 10-тина дни и след като падна отидох да ми я оправят и искара около 2 седмици след морето. Иначе татосчето ми беше от тогавашните модерни [ От врата до лакътя и когато носех къс ръкав или потници много добре се получаваше] Цената беше 60 лева!!! 8)
mehasnoname
06-10-2010, 20:24
Хаха.. Тук всички се изказват неподготвени според мен ! Аз си правих татусче на морето (временно) и бях супер доволен. Смисъл докато я носех на морето всичко си беше окей обаче започна да пада след като отидох в аквапарка (явно от водата защото беше пълна с химикали за прочистване) . Чесно казано искара 10-тина дни и след като падна отидох да ми я оправят и искара около 2 седмици след морето. Иначе татосчето ми беше от тогавашните модерни [ От врата до лакътя и когато носех къс ръкав или потници много добре се получаваше] Цената беше 60 лева!!! 8)
за 60 кинта нелицензиран ше те нашари целия брат.
VinDiesel
06-10-2010, 22:09
Аз съм най-неподготвения.Ти си академика,както и да е.Временната зависи колко я мокриш,колко се къпеш и сапунисваш мястото.Аз си направих моите на 15 и не съжалявам.Ако искам мога да си направя още 10 примерно.Това няма да ме направи по-хубав.Татуировка не се прави,за да те харесат другите,а да има символика за самия теб....