PDA

View Full Version : .

06-10-2010, 20:00
...

nefchi_bs
06-10-2010, 20:03
И защо да е проклятие ? Иди при някоя врачка да ти махне "магията" ....

basscho
06-10-2010, 20:04
Изпии една бутилка олио и изяж бучка въглища или шепа пясък...само така ще развалиш проклятието...

mArMaLaDkA
06-10-2010, 20:09
Порасни.

soul1199
06-10-2010, 20:12
е голяма работа,ти се радвай,че някоя изобщо ти е обърнала внимание

filmimilmi
06-10-2010, 20:15
Противоположностите се привличат. 8-) Шанс. 8-)

TheBeliever
06-10-2010, 20:17
Може би ако спреш да бъдеш толкова повърхностен няма да е толкова зле положението.

badblood
06-10-2010, 20:18
при мене беше нещо такова както при тебе преди да срешна приятеля си все ми се лепваха досадници, от които не се интересувах така че горе главата :-D все някога ще ти се отвори късмета !! :-D

jghgh
06-11-2010, 08:06
На 20 години съм не много атлетичен даже по-скоро доста слаб за възрастта си.Проблема ми е че всички момичета които са ме харесвали до сега и тези които сега ме харесват са с наднормено тегло (дебелани).Как да избягам от това проклятие.И какво да правя?! :shock: :shock:

Подчератното е отговорът.
Сигурен ли си, че не изглеждаш като смотаняк, защото си хърбав и запуснат?

Има един закон за подбора и той винаги важи.
По-неугледните момичета (пък и момчета) се настройват да търсят нещо, което е горе-долу на тяхната летва. С по-прости думи - спират да търсят мачовци/мацки, защото знаят че "елитните" момчета/момичета не са лъжица за тяхната уста. И решават да се задоволят с нещо "средна класа" или да не кажа направо "ниска класа".

Дали и при теб не е така?
Момичетата не те възприемат за готин и атрактивен*, освен по-пълните, които са готови да се задоволят с хилав за възрастта си, неатлетичен младеж (какъвто явно си ти)
А начинът ти на мислене ми е малко странен - това че си слаб, не значи че си готин. Нормално е като не си готин, и почитателките ти да не са "готини".

Спортувай и се опитвай да се харесваш на момичетата, които предпочиташ. За тази цел ще ти трябва много старание, а не просто самочувствие и нищо отгоре.

*това може да е проблем и на излъчването ти, и на поведението ти, а не само на фигурата.

06-11-2010, 08:38
...

hahavteen
06-11-2010, 08:38
Е jghgh малко грубо се изказа 8-) . Права си но все пак не мисля че всяко по-пълно момиче (че даже и дебеланка) е с ниско самочувствие. Имам достатъчно примери около себе си. Може наистина да го харесват защото виждат нещо в него. Пък то ако си 1,70 и 50кг с мокри дрехи всяко момиче ще ти се струва пълно си мисля аз :-o . Имам една позната двойка. Еднакво са високи но той е хилав. Ама хилав направо не е дума! Като анорексик е. Тя е женствена. Не е дебела в никакъв случай (1,73 около 55-60кг) но не е и кльощава. До един нормално сложен мъж би изглеждала супер но до него е като... :? Така че може момичетата да са си нормални но според неговите критерии да са пълни. Според мен трябва малко да се осъзнае и както казаха всички да спре да е толкова повърхностен. :? Не може в крайна сметка всички момичета да изглеждат като манекенки и всички момчета да ходят с манекенки.

06-11-2010, 08:45
....

jghgh
06-11-2010, 09:07
Абе да бе, има изключения. Има си жени със самочувствие, има и много красиви, изобщо не споря!

Въпросът е дали един "мачо", "гъзар" и т.н. ще предпочете пълната девойка, или слабата натокана "гъзарка".

Аз просто коментирам, не изказвам отношение.
Факт е, че рядко се случва ултра готините момчета да са заети с неготини момичета. Ако приемем,че пълните момичета са "неготини" (а наистина си има изключения, но говорим принципно), те сами ще си го знаят и няма да се врат при "гъзарите" и др., а ще зарибяват по-обикновено изглеждащи младежи.

Наистина има пълни момичета-красавици. Най-добрата ми приятелка е много красива, прилича на рускиня, и е пълничка, но си я обичам и я смятам за много голяма хубавица. Далеч не искам да кажа, че който е пълен, значи е "неготин", "грозен" и т.н.
Просто в доста случаи колкото и да е красив и със самочувствие, не е предпочитан от "красивите хора" и затова той съвсем логично решава да си снижи критериите и да избира по-малко хубави момчета (а някои даже си избират грозни; ако нямат самочувствие)

Явно авторът е заобиколен от точно такива жени, ако не и по-зле. (които не само нямат самочувствие, но и не могат да имат, ако съдим само по външния вид)

Но когато има проблем,той не е едностранен, има две виновни страни. Авторът ако беше "мачо" или голям хубавец, нямаше само непривлекателни жени да го харесват. ;)

babity
06-11-2010, 09:22
И аз смятам, че проблема е по - скоро в автора, отколкото в "дебелите момичета". Като явен представител на категорията съм много съгласна с jghgh. Ако се обграждаш с такива момичета, ако излъчваш смесени сигнали, нормално е да си падат по теб. Нещо друго ме фрапира. Момиче, чието тегло е 60кг мога да го видя дебело само ако е 1,30 - 1,40, като нали много си зависи и от структура, телосложение. Не мисля, че мога да кажа нещо по - различно от всичко казано дотук. Освен да поставиш ясна рамка на отношенията си с подобни момичета (ако поддържаш приятелски такива с някои) и да се ъпгрейднеш малко (дали имаш нужда от към външен вид или друго ти си знаеш) за по - "яките" каки.

hahavteen
06-11-2010, 09:52
jghgh разбрах те мила. Просто исках още веднъж да подчертая че не е нужно едно момиче да е 40кг за да е готино. Познавам едно момиче няма толков секси мадама ама е..кръгличка :D . Годеника й на външен вид е супер пич че и по характер е готин и купнджия. 8-)
Ето че проблема явно е в автора. Как едно момиче 60кг ще е дебело?! :shock: Да за него може би е дебело защото той е гльоджава ама по принцип за едно момиче над 1,70 тия килограми са напълно нормални (за момичетата формулата е ръст в см - 110 а за мъжете ръст в см - 100 в случай че сте забравили!). Аз съм доооста над 60 а съм 1,73 но не мога да кажа че изглеждам ДЕБЕЛА. Пълничка, закръглена приемам но дебела е прекалено (в средата http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs179.snc3/20649_1253137381713_1627904268_667170_5365609_n.jp g http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs179.snc3/20649_1253137341712_1627904268_667169_187038_n.jpg ) :? . То верно че си зависи от структурата ама все пак 60кг не значат че някой е дебел.
babity ти каза какво да правиш. Ако не искаш да ти се лепят "грозни дебелани" не им давай аванси и поработи над себе си.

TheBeliever
06-11-2010, 11:14
Напълно съм съгласна със Слънчицето.

Само да поясня на автора. Повърхностен си, защото обръщаш внимание само и единствено на външния вид. Може из между тези "дебели" 60 килограмови момичета да е била перфектната ти половинка, но с ограниченото си мислене ти няма как да го забележиш.

3oPuTy
06-11-2010, 11:51
Автора е 65 кила и се има за хърбав и кльощав,а ако момичето е 60 кг. е дебела свиня?!
Божеее,не знаех,че има толкова прости същества :razz: Ако продължаваш да мислиш по тоя начин ще си умреш девствен :razz:

BrianKinney
06-11-2010, 11:59
Автора е 65 кила и се има за хърбав и кльощав,а ако момичето е 60 кг. е дебела свиня?!
Божеее,не знаех,че има толкова прости същества :razz: Ако продължаваш да мислиш по тоя начин ще си умреш девствен :razz:

И ще си го заслужава! ... 60 кила била дебелана... Божееее!!!

Slave4You
06-11-2010, 12:02
Явно трябва да дам повечко информация.Първо това с "да не си много повърхностен" малко не го разбирам.Второ 1.78см 65кг съм.Като казвам дебели значи наистина дебели от сорта на по 60 кила и от горе.Не си мисля сам че е така много от приятелите също ми го казват "Защо ти се лепят само грозни дебелани?"....

:D :D :shock: Това отговаря на много въпроси.. хахаха 60 кг са адски дебели за теб така ли?? Като имаш такива претенции си хвани някоя манекенка 1.80 40 кг и да се приключва въпроса;)
Айде стига съм се заяждала.. Ем щом смяташ, че проблемът ти е, че си слаб, тръгвай на фитнес и така.. А не ти ли е идвало на акъла, че може би пък съдбата ти е отредила да си с някоя 'грозна дебелана' както ти ги наричаш? Не всеки получава винаги това, което му се иска, но може би после разбира, че така пък е трябвало да бъде. Промени си малко начина на мислене и следващия път като те хареса някое момиче, недей да го режеш само като видиш че е адската дебелена (60 кг де) ами се пробвай пък да е опознаеш малко преди това.

britzy
06-11-2010, 12:29
По разсъжденията ти-ако изобщо могат така да се нарекат съдя ,че си бахти тъпото повърхностно копеУе,честно ти говоря!

първо-60кг не са мн.Пожелавам ти една 85кг да ти завърти главата,чеше видиш тогава.
второ-ти също не си хубав и както има приказка-хубавото при хубавото.Един вид-нямаш шанс с кифла,така че не пропилявай и този собикновено момиче!

06-11-2010, 14:24
...

EndlessVoid
06-11-2010, 14:31
1.78см 65кг съм.Като казвам дебели значи наистина дебели от сорта на по 60 кила и от горе.

Я се погледни в огледалото и виж дали си дебел с този ръст и килограми :D Зверски се съмнявам да си нещо повече от кожа и кокали :D А сега сложи 60 килограма на момиче с приблизително твоята височина :D И то к'во се получи :shock: Торба с кокали :D Ако е вече са повече от 65кг паласките им определено ще изплуват :D А и нали знаеш "Око да види, ръка да пипне" :D На кокалите какво им пипаш :D

3oPuTy
06-11-2010, 15:13
kerenski,първата е леко пълна,а не дебела.
Другите са много над 60 кг.Давам им от 75 кг. нагоре ...

06-11-2010, 15:17
...

TheBeliever
06-11-2010, 15:19
Пускаш снимки на закръглени момичета. А я пусни една-две твои да видим ти в коя категория си? След като за теб външния вид е всичко, дай шанс да оценим твоята външност. След това се жалвай кой те е харесал и кой не.

06-11-2010, 15:24
...

TheBeliever
06-11-2010, 15:31
Само от един поглед мога да ти изредя поне 5 набиващи се в очи недостатъка, но мисля, че си достатъчно комплексиран, за да наливам още масло в огъня. Можеш само да се надяваш, че момичето, което си харесаш няма да е толкова ограничено като теб и няма да поставя външния вид на първо място.

Айде със здраве.

06-11-2010, 15:38
...

TheBeliever
06-11-2010, 16:02
Най-големият ти проблем е начинът ти на мислене. Докато слагаш външността на първо място, никога няма да намериш истинско щастие и истинска любов. Явно си мислиш, че като качиш малко мускулна маса, оправиш си кривите крака, гарванския нос и щръкналите уши и ще преоткриеш света. Ами не е така. Даже да успееш да постигнеш привлекателна външност пак ще си останеш същия. Защото външността не прави човека. Самия факт, че за теб външния вид е най-важен, показва, че нямаш други качества, с които да привлечеш едно момиче.

DNJ
06-11-2010, 16:10
Наистина външността не е най - важното нещо, но недейте чак толкова да го нападате момчето. Всеки човек си има трески за дялане и осъзнава някои неща на по - ранен или късен етап. Моят съвет към автора е да се вгледа повече в поведението си, защото именно то определя излъчването и това какво момичетата си мислят, че могат да получат/или не от теб.

FamauseBaby
06-11-2010, 16:34
ко ти пукае пич.. да няма да се жениш за тях на мене хич не ми пука к0й ме харесва.. :) 8)

Mi6inka
06-11-2010, 17:42
Поклон пред jghgh .... директно, точно и ясно!

jghgh
06-11-2010, 18:55
Имаш слаби ръце, жените харесват силни ръце.
Гадно облекло, не е стилно, а изглежда посредствено.
Излъчването не ми допада, но то вече е и въпрос на личен вкус.
Хилав си, мда. Не очертаваш нищо в дънките, сигурно са най-малък номер и пак са ти разпуснати.
Даже от чисто физиологична гледна точка, никоя жена не би се накефила да прави секс с толкова слабо същество.

Отивай да спортуваш.

пп. Не виждам нищо лошо в "повърхността" на автора. Всеки иска да има добреизглеждащ/а приятел/ка. Факт е, че не можеш да харесаш някого заради "душата", ако ти не си харесал външността. Външността те кара да искаш да опознаеш по-добре един човек. Въпросът с автора е, че ако иска хубави момичета трябва да се замисли дали може да ги "покрие" - дали ще е достатъчно умен, готин, забавен и секси за тях, понеже готините момичета не са лъжица за всяка уста.. не са за сульо или пульо.
пп2. Много Фройд съм напоследък 8-)

Gr0zDan0v
06-11-2010, 18:58
Те и паяците са проклятие, ама откъде кънтящата на кухо камбана да се сети... :razz: :razz:

britzy
06-11-2010, 19:08
нИ мЪ кефишш -присмял се хърбел на щърбел е твоето !

06-11-2010, 19:14
...

britzy
06-11-2010, 19:18
Добре явно че имам доста проблеми,но по какво чак толкова се различава брат ми от мен че на него се му се лепят яките мацки,а на мен не?

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs293.snc3/28291_124072570961562_100000764583754_110582_31901 35_n.jpg
Може би държанието сеш'се...

DNJ
06-11-2010, 19:41
Добре явно че имам доста проблеми,но по какво чак толкова се различава брат ми от мен че на него се му се лепят яките мацки,а на мен не?

Е това с показването на снимката на брат ти и сравнението, което направи беше малко грозно...от уважение към брат си не е зле да му махнеш снимката.

umri
06-11-2010, 20:34
Стига му скачайте толкова жестоко. Той е хилка, а някакви обороти му се точат. Ми изплющи ги е. Какво ти пречи? 1 шише ракия и всичко под ножа удряй. Пък и момичето на първата снимка има някакъв индийски чар и е бая млекодайна, като гледам.
Проучвания и биологични данни сочат, че жените се привличат от мъже с по-развити ръце, широк гръб и рамене, така че сам си прави изводите. Като ти гледам и излъчването, определено ти куца нещо и в подхода, ако изобщо си пробвал да заговориш някоя. Който подбира, мастурбира, така че не мисли много, много. За едното ебане и да изплющиш динозавър не е кой знае какво.

LadyDi
06-11-2010, 20:48
Който подбира, мастурбира, така че не мисли много, много. За едното е**не и да изплющиш динозавър не е кой знае какво.
:lol:

Но това за ръцете и гърба беше вярно...

3oPuTy
06-11-2010, 21:27
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs249.snc1/9619_1168869339942_1174210783_30479600_8116279_n.j pg
По принцип външния вид е едно от последните неща,които гледам,но честно ти казвам дори и онези "дебели" (по твоите думи) момичета от снимките са прекалено красиви за теб!!! :? Казваш,че момиче,което е 60 кг. е дебело,а ти си 65 и си клечка :? А и пак казвам,че тия от снимките са не по-малко от 75 кг!!!

Искаш да знаеш за недостатъците си?!Ми оки!
1.Дрехи.
2.Телосложение.
3.Излъчване.
4.И със сигурност начина ти на комуникация куца (съдя по начина ти на мислене и разсъждение)
5.Липса на самочувствие (пак съдя по онези две неща)
6.Поставяш си непостижими цели.Е сори,но няма как човек с твоята външност да е с някоя "готина,45 килограмова мацка" нали се сещаш ...

Bixel
06-11-2010, 21:42
знам един номер за дебелани с брашно и помпа за гуми... ай ще го спестя

radeberger
06-11-2010, 22:58
Не може да работиш като общ работник и да караш бентли . Надявам се , че ще ме разбереш . :)

LadyDi
06-11-2010, 23:10
Ще се самоцензурирам, защото съм модератор...

смЕтай...
Недей :) Кажи си го, да не ти мъчи душичката :)

anonymous708973
06-12-2010, 06:47
jghgh го каза най-точно - ПОДБОР!

А авторе, дай да се уточним, че не забелязах някой да те е питал - какво разбираш под дебелана? Щото ако представите ни се разминават, бих помислила, че ти и очевидно приятелите ти не сте особено наясно и имате твърде завишени критерии...

Разгледах снимките... Какво да ти кажа? Не особено стилно облечено слабо момче с кофти излъчване. Не се стряскай обаче - поправимо е. Виж сега - по теб няма нищичко, което да те прави атрактивен - никаква гривна, пръстен, нещо на врата - доколкото видях. А като момиче ти казвам, че ние обожаваме мъже с бижута. Нямаш слънчеви очила дори! Не казвам, че трябва да ходиш с очила като вали дъжд примерно, но все пак... да има НЕЩО! Часовник имаше ли, че не видях? Може да използваш и по-екстравагантен аксесоар - примерно ако обичаш да снимаш, апарата в ръка и ето - готова тема за разговор с някое девойче. Сложи една хубава тениска и си готов! Иначе... лично аз предпочитам момчета с дълга коса :) Бих ти препоръчала да ходиш 1-2 пъти седмично на фитнес - колкото да се оформят мускули и да придобиеш самочувствие. Но не защото всички "яки мацки" обичат напомпани, а защото... е секси мъжът да полага грижи за външния си вид. :win k: Приятелят ми също е много слаб, но има страхотно тяло, облича се стилно (това изобщо не значи задължително скъпо), има чувство за хумор (много е важно) и доста момичета си падат по него... Просто трябва да имаш излъчване, което идва от самочувствието, което идва от увереността, че изглеждаш добре. Не е трудно, нали? :)

radeberger
06-12-2010, 08:02
^^^ За 1-2 седмици нищо няма да направи във фитнеса .

anonymous708973
06-12-2010, 08:59
Ух, имах предвид 1-2 пъти седмично :-D

BlueFace
06-12-2010, 11:59
^ Толкова грубо :lol: Направо му разби всичките мечти....

changess
06-12-2010, 12:16
Честно казано, момичетата които пусна не са грозни, просто са пълни... или с твои думи дебели. Тоест те могат да се променят.
Докато в теб няма нищо, което може да привлече едно момиче. Външността няма да коментирам, ама и самият ти начин на мислене отвращава.

Bamboo
06-12-2010, 12:18
...

*поклон*
Вие, сър, имате моето уважение доживот.

umri
06-12-2010, 12:24
Емииии, какво да му кажа... все ще е обидно, но прилича на серопозитивен концлагерист...

Аграрно излъчване, стърчащи уши, безумни дрехи и т.н. - абсолютен мухъл

Просто е смешен и такива като него в реалния живот са обект на жестоки подигравки, а дебелите момичета по-скоро го съжаляват, а не харесват, защото им се задействат някакви инстинкти да вземат очевидните жертви под крилото си и да ги закрилят.
Копеле, съсипа ме. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

06-12-2010, 15:07
Мерси на всички за коментарите.Темата може да бъде закрита (изтрита;заключена).

hgfh
06-12-2010, 19:40
Най-големият ти проблем е начинът ти на мислене. Докато слагаш външността на първо място, никога няма да намериш истинско щастие и истинска любов. Явно си мислиш, че като качиш малко мускулна маса, оправиш си кривите крака, гарванския нос и щръкналите уши и ще преоткриеш света. Ами не е така. Даже да успееш да постигнеш привлекателна външност пак ще си останеш същия. Защото външността не прави човека. Самия факт, че за теб външния вид е най-важен, показва, че нямаш други качества, с които да привлечеш едно момиче.
+ Точно, кратко, ясно . :smt001 =;
Много ме изкефи коментара ти :) на същото мнение съм.

Vanish
06-12-2010, 19:41
Sux to be you :razz:

bbbrs
06-12-2010, 19:47
На 20 години съм не много атлетичен даже по-скоро доста слаб за възрастта си.Проблема ми е че всички момичета които са ме харесвали до сега и тези които сега ме харесват са с наднормено тегло (дебелани).Какво да правя?! :shock: :shock: чукаи ги недеи му мисли

britzy
06-12-2010, 19:48
Sux to be you :razz:
Sux biiig time :razz: :razz: :razz:

n0s0uL
06-12-2010, 19:49
Порасни.

BlueFace
06-12-2010, 19:50
Порасни.

Ако ставаше толкова лесно :(

mArMaLaDkA
06-12-2010, 20:03
Става, бе! Снощи бях 1.64, а като се събудих - 1.65. 8-)

BlueFace
06-12-2010, 20:06
Хе хе 8-) Я кажи как го правиш тоя номер ,че ми трябват още 2-3 санта да забивам :lol:

mArMaLaDkA
06-12-2010, 20:15
Е, то нали по принцип, когато човек стане от сън, е висок с 1 см повече. Чела съм преди време защо е така, ама в момента не мога да намеря конкретна статия. 8-)

BlueFace
06-12-2010, 20:19
Е, то нали по принцип, когато човек стане от сън, е висок с 1 см повече. Чела съм преди време защо е така, ама в момента не мога да намеря конкретна статия. 8-)

О,да ,вярно.И аз бях чувал нещо такова :) Еее тъкмо имах надежди ,че ще мога да забивам :( 8-) :lol:

mArMaLaDkA
06-12-2010, 20:21
Шанс. :(
Продължавай да се надяваш, до коледа само едни 6 месеца и 13 дни ни делят. 8-)

BlueFace
06-12-2010, 20:24
Имам рожден ден след 4 дена , туко виж е станало чудо :lol: :lol:

Vanish
06-12-2010, 22:14
ИзГлЕжДаШ пРеКрАсНо..ЦеЛуВаШ сЕ сТрАсНо...гЛеДаШ мЕ вЛаСтНо...Но За МеН мОаШ сАмО дА мЕчТаЕш КоПеЛе НеЩаСтНо!!! 8)

BabyBluee
06-13-2010, 07:18
Радвай се че поне те те забелязват.. 8-)

Angelu6ka
06-13-2010, 10:55
Авторе, мисля, че знам защо си толкова слаб,... тоест в коя част на тялото ти най-много ти липсва тегло - главата, авторе! Мразя да се заяждам с хората, особено с такива, които не познавам, но твоята тема просто ме провокира да го направя. Човек, наистина си тъп. Пожелавам ти да се оправиш, преди да е станало късно! :?

britzy
06-13-2010, 11:49
ИзГлЕжДаШ пРеКрАсНо..ЦеЛуВаШ сЕ сТрАсНо...гЛеДаШ мЕ вЛаСтНо...Но За МеН мОаШ сАмО дА мЕчТаЕш КоПеЛе НеЩаСтНо!!! 8)
+100000000

06-13-2010, 15:33
Искам шибания долен прост администратор или модератор или каквото и да е да изтрие тази тема.

britzy
06-13-2010, 15:38
Искам шибания долен прост администратор или модератор или каквото и да е да изтрие тази тема.
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: бати идиотът!

06-13-2010, 15:45
Нека съм идиот.Някой ми е хакнал акаунта и е пускал теми из форума и се е заяждал с потребителите.И понеже подадох хиляди молби по имеил и в други теми и никакъв резултат поне така може да привлека внимание. :o :o :o :x :x :x :x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :( :( :( :(

britzy
06-13-2010, 15:49
Нека съм идиот.Някой ми е хакнал акаунта и е пускал теми из форума и се е заяждал с потребителите.
тва е най-изтърканото оправдание ,когато се изложиш във форум

06-13-2010, 15:54
виж кво можеш да си гледаш работата.никъде не съм се "излагал" че да се оправдавам. :lol:

BlueFace
06-13-2010, 19:21
Лапешки истории ....Просто толкова много хакери искат да ти откраднат акаунта ,за да пускат теми в този форум ,че направо трябва да се редят на опашка :lol: :lol: :lol:

Get a life .... :?

ShtrudeL
06-13-2010, 19:29
Не мога да разбера защо ги обичате толкова тея точки.