View Full Version : Майбалин афинитон нюанс
nescafecool
06-11-2010, 10:05
предложете някакъв номер който да прикрива черните сенки под очите .. не мога да избера нюанс защото тена ми е неравномерен .. бузките са ми бели а челото мургаво .. и имам сенки под очите .. не мога да намеря в интернет цвета на всичките нюанси пробвала съм само 24 номер и май ми стои добре.. но май ще е по-добре 23 .. незнам колко е по-светъл .. та затова ако някой намери всичките нюнси нека ги даде :) Мерси много :-)
Converse333
06-11-2010, 11:35
А защо не си купиш коректор за сенките под очите? :-o
CupcakeMonster
06-11-2010, 13:36
А защо не си купиш коректор за сенките под очите? :-o
Щото например иска да си изравни тена изцяло?! :-o
Аз съм с афинитон,16 vanilla rose,на мен ми помага а иии аз съм като теб :)
Има едни специални коректори за тъмни сенки под очите. Мисля, че цветът им даже не е като на фдт - телесен, а са едни розовки. Провери по магазините.
Аз съм с афинитон,16 vanilla rose,на мен ми помага а иии аз съм като теб :)
и аз съм като вас , и аз използвам 16 vanilla rose , той е най-светлия , все пак отиди в някоя козметика и се консултирай с продавачката,ние няма от къде кой фдт ще ти седи най-добре :D
мисля,че е епо-добре да си вземеш коректор за сенки под очите,защото те са по-покривни и като цветове , както казаха по горе,са малко по различни - съобразени да покриват кръговете и да придават по свеж вид на очите :) трябва да идеш в козметичен магазин и да пробваш различни цветове,за да откриеш твоя :)
nescafecool
06-12-2010, 08:40
взех си 16 номер .. прикрива ми ги мн добре :) мерси на вси4ки :-)