- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Майбалин афинитон нюанс
предложете някакъв номер който да прикрива черните сенки под очите .. не мога да избера нюанс защото тена ми е неравномерен .. бузките са ми бели а челото мургаво .. и имам сенки под очите .. не мога да намеря в интернет цвета на всичките нюанси пробвала съм само 24 номер и май ми стои добре.. но май ще е по-добре 23 .. незнам колко е по-светъл .. та затова ако някой намери всичките нюнси нека ги дадеМерси много
![]()
А защо не си купиш коректор за сенките под очите?![]()
Щото например иска да си изравни тена изцяло?!Първоначално написано от Converse333
![]()
Аз съм с афинитон,16 vanilla rose,на мен ми помага а иии аз съм като теб![]()
Има едни специални коректори за тъмни сенки под очите. Мисля, че цветът им даже не е като на фдт - телесен, а са едни розовки. Провери по магазините.
и аз съм като вас , и аз използвам 16 vanilla rose , той е най-светлия , все пак отиди в някоя козметика и се консултирай с продавачката,ние няма от къде кой фдт ще ти седи най-добреПървоначално написано от CupcakeMonster
![]()
мисля,че е епо-добре да си вземеш коректор за сенки под очите,защото те са по-покривни и като цветове , както казаха по горе,са малко по различни - съобразени да покриват кръговете и да придават по свеж вид на очитетрябва да идеш в козметичен магазин и да пробваш различни цветове,за да откриеш твоя
![]()