Влез

View Full Version : Проблем с намирането!!! :[

alonedark
06-11-2010, 11:49
Не знам дали ще ви се стори тъпо , но реших да побликувам своя проблем и се извинявам ако съм допуснала правописни грешки....
Такаа...проблема ми е следния...миналото лябто ходих на море на Златни пясъци ии там видях едно уникално момче , което ми хвана погледа при първо виждане.Той беше в хотела ми и през цялото време беше някъде около мен и ме гледаше.Беше някъде 2 или 3 години по - голям от мен и имаше малък брат , който дойде при мен и ми каза , че брат му е казал , че съм неговото момиче.Сърцето ми започна да тупти силно и имах чувството , че всичко около потъва и не чувствам краката си. Реших на следващия ден да се запозная с него , но щом станах да закуся , видях , че той заминава.Идеше ми да се разплача , защото знаех , че повече няма да го видя , но не направих нищо и той си замина.Единственото , което видях бе , че и той е като мен от София..Та въпроса ми е дали някой знае някакъв начин да го намеря , като програма или пък ако някое момче от вас е било на море на Златни пясъци миналата година да ми пише....МОЛЯЯ , защото вече не издържам!!!

3oPuTy
06-11-2010, 12:01
Миии то дори и да има някой,който е бил на Златните едва ли ще успее да ти помогне.Единствения начин,за който се сещам е да поразгледаш сайтовете за запознанства.Вероятността да не видиш негова снимка в нито един е минимална,но от друга страна търсенето ти ще продължи дълго ... :?

Между другото се надявам да не съдиш за това,че е от София по регистрационния номер на колата,защото в моя град например е пълно с коли със софийска регистрация,а са на хора от града :)

alonedark
06-11-2010, 12:09
А между другото преди месец като слизах по стълбите на даскалото(22 СОУ Г.Ст.Раковски) видях снимка на членовете от клуба по археология и един от тези дето бяха на нея бееше той.Не съм особено сигурна ,но страшно много ми заприлича на него и някво почнах да крещя... :grin: :grin: :grin: !!! А относно хотела в Златни пясъци , той се казваше ЕЛЕНА...

Slave4You
06-11-2010, 12:11
Хах и аз така бях си харесала един в един друг град и бях взела да го търся из сайтовете за запознанства :D Просто ей така ми беше любопитно де, нищо повече:)
Във фейсбук няма опция да се търси някой на определена възраст (иначе си представи колко хилядиии разултати ще ти излязат за София) но примерно в Импулс и тея подобните има.. приятно търсене:)

alonedark
06-11-2010, 12:17
Мерсии... :-) :-) :-)

badblood
06-11-2010, 12:29
много сладка историйка това че си неговото момиче
успех с намирането :-D на принца от софия :D

dimitar_ak
06-11-2010, 12:33
Животът не е романтично филмче с Хю Грант. Дори и да го намериш, в което се съмнявам, мислиш ли, че ще те помни и ще е свободен.

MishaBabyy
06-11-2010, 12:35
Ха сладкоо 8-) Не искам да те разочаровам,но шанса да го намериш е съвсем малък...а мислиш ли че ако той изпитваше нещо към теб.щеше така да си замине без да ти каже нищо? :-o

hahavteen
06-11-2010, 13:26
Ох и аз преди 2 години така издирвах един симпатяга 8-) . Само дето му знаех името и на колко е години. Търсих в скайп, айсикю, фейсбук, разни сайтове,... Еми не го намерих но ми остана хубав спомен от вечерта в която се запознахме.
Дано ти намериш този който търсиш :) .

TheBeliever
06-11-2010, 13:49
И година по-късно очакваш да го намериш? Защо не се сети за това миналото лято? :-o

Vanish
06-11-2010, 14:13
Пусни обява от типа "издирва се"

ThePowerOfLove
06-11-2010, 15:07
Наистина чак сега ли се сети за него 8-)
Нека бъдем реалисти - едва ли ще го намериш. А и да го намериш не очаквай нещо...смисъл може да е хубав, ама някъв много тъп? А и нали знаеш на морето какъв е разврат...това, че ти е казал, че си 'негово момиче' не значи кой знае какво ;)

FamauseBaby
06-11-2010, 16:49
Ха сладкоо 8-) Не искам да те разочаровам,но шанса да го намериш е съвсем малък...а мислиш ли че ако той изпитваше нещо към теб.щеше така да си замине без да ти каже нищо? :-o

- И аз т'ва се питам .. :) ..
-- Оф преди няк0лко дена видяхх едн0 момче беше мн0го готин0 :oops: .. малее баси пича все се сещам за нег0 .. 8) .. п0гледна ме и се усмихна н0 ме беше срам да г0 заг0воря.. вчера г0 видях в една диск0тека .. оказа се,че имаме мн0го общи приятели та сп0делих с едн0 момче и му г0 описах малк0 и в тела му имаше снимка където са двамата и т0й ми вика т0з ли е аз да.. м0мчето дет п0знавам отишъл и му казъл .. и мене ме беше срам да отида при нег0 и все се скатавах да не ме види и след п0ловин час си тръгнах.. беше ме срам и нищ0 не му казах .. :? а трябваше сега ме е яд.. к0га ли ще г0 срешна пак :lol:

alonedark
06-11-2010, 18:23
Охх...хора знаете ли как съжалявам , че не направих нищо още като се прибрих..смис да го потърся....направо ми иде да се изям!!!А относно него...той беше ебасии и срамежливия...смис той минава покрай мене , оглеждаме ии си мисля , че ще ме заговори , а той направо си беше глътнал езика.... :D :D :D Ама онова лято ми се стори уникално...!!!

soul1199
06-11-2010, 18:45
А между другото преди месец като слизах по стълбите на даскалото(22 СОУ Г.Ст.Раковски) видях снимка на членовете от клуба по археология и един от тези дето бяха на нея бееше той.Не съм особено сигурна ,но страшно много ми заприлича на него и някво почнах да крещя... :grin: :grin: :grin: !!! А относно хотела в Златни пясъци , той се казваше ЕЛЕНА...ако е той намери начинобаче е трябвало,като заминава да се запознаете или да му напишеш номера си

alonedark
06-11-2010, 18:49
А между другото преди месец като слизах по стълбите на даскалото(22 СОУ Г.Ст.Раковски) видях снимка на членовете от клуба по археология и един от тези дето бяха на нея бееше той.Не съм особено сигурна ,но страшно много ми заприлича на него и някво почнах да крещя... :grin: :grin: :grin: !!! А относно хотела в Златни пясъци , той се казваше ЕЛЕНА...ако е той намери начинобаче е трябвало,като заминава да се запознаете или да му напишеш номера си

Еее...то трябваше , ама аз съм достатъчно тъпа , че да го изпусна , щото досега не бях харесвала толкова много едно момче...!!!

alonedark
06-11-2010, 19:26
Ейй...хора извинявам се , че спамя , но ми дойде една идея...значи ако сте момче и сте от 22 СОУ Г.Ст.Раковски...ии сте по - голям от 7 клас...да пишете на тоя скайп... sexy_bloody_girl4e

danito369
06-13-2010, 08:09
Ауе тотално отчаяхте момичето , кви са тия отговори ? :D

slun4evka
06-13-2010, 10:42
Интересно издирване, успех ... ;D :lol:

bbbrs
06-13-2010, 13:16
Не знам дали ще ви се стори тъпо , но реших да побликувам своя проблем и се извинявам ако съм допуснала правописни грешки....
Такаа...проблема ми е следния...миналото лябто ходих на море на Златни пясъци ии там видях едно уникално момче , което ми хвана погледа при първо виждане.Той беше в хотела ми и през цялото време беше някъде около мен и ме гледаше.Беше някъде 2 или 3 години по - голям от мен и имаше малък брат , който дойде при мен и ми каза , че брат му е казал , че съм неговото момиче.Сърцето ми започна да тупти силно и имах чувството , че всичко около потъва и не чувствам краката си. Реших на следващия ден да се запозная с него , но щом станах да закуся , видях , че той заминава.Идеше ми да се разплача , защото знаех , че повече няма да го видя , но не направих нищо и той си замина.Единственото , което видях бе , че и той е като мен от София..Та въпроса ми е дали някой знае някакъв начин да го намеря , като програма или пък ако някое момче от вас е било на море на Златни пясъци миналата година да ми пише....МОЛЯЯ , защото вече не издържам!!! :shock: :D

alonedark
06-13-2010, 15:09
Ауе тотално отчаяхте момичето , кви са тия отговори ? :D

Абе...аз си се отчаях още като си тръгна... :D
Нищо бе..все пак мерси за отговорите и за това , че не ми теглихте една майна... :D :D :D