View Full Version : Резултати, Желания и Училища - Прием след 7 клас (2010)
Страници :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
Concussion
06-25-2010, 18:19
Iskam da vi pitam v saita na mon izlizat li vi rezultatite :( za6toto na men mi izliza 4e ne e nameren u4enik s poso4enite danni :( a v u4ili6teto gnezdo pi6e 4e sam prieta v 157-mo :shock:
HELP !!! PLSSS :(
И други съфорумници имаха твоя проблем, спокойно, явно е заради някаква грешка в системата. Важното е че си видяла къде си приета. :)
kriskoy10
06-25-2010, 18:19
Iskam da vi pitam v saita na mon izlizat li vi rezultatite :( za6toto na men mi izliza 4e ne e nameren u4enik s poso4enite danni :( a v u4ili6teto gnezdo pi6e 4e sam prieta v 157-mo :shock:
кой входящ номер пишеш ?? :?
mjchristy
06-25-2010, 18:23
И други съфорумници имаха твоя проблем, спокойно, явно е заради някаква грешка в системата. Важното е че си видяла къде си приета. :)
Blagodarq mnogo :)
mjchristy
06-25-2010, 18:24
pi6a nomera koito mi dadoha na nqkfo list4e v u4ili6teto gnezdo kato si podavah dokumentite
shakira96
06-25-2010, 18:25
pi6a nomera koito mi dadoha na nqkfo list4e v u4ili6teto gnezdo kato si podavah dokumentite
Не пиши този, а номера ти от служебната ти бележка. :)
kriskoy10
06-25-2010, 18:26
той май не е същия като този от служебната бележка опитай с номера от служебната бележка :) опитай :)
mjchristy
06-25-2010, 18:27
i s nego probvah ama mi izlizat samo rezultatite ot maturite po bel i mat
kriskoy10
06-25-2010, 18:28
[quote=mjchristy][quote=mjchristy]Iskam da vi pitam v saita na mon izlizat li vi rezultatite :( za6toto na men mi izliza 4e ne e nameren u4enik s poso4enite danni :( a v u4ili6teto gnezdo pi6e 4e sam prieta v 157-mo :shock:
Не пиши този, а номера ти от служебната ти бележка.
не то е по надолу от резултатите и при нас ги пише и резултатите
Forester
06-25-2010, 18:30
Аз малко закъснях, но съм на море и... обаче...
ПРИЕТА СЪМ НА ПЪРВО ЖЕЛАНИЕ !!!!!!!!! УРАААААААААААААААААААА
ГПЧЕ " Ромен Ролан " - Стара Загора , Немски с английски
ЙЕССССССССССССССССССССС УРААААААААААААААА ДАААААААААААААААААААААААА АААААААААААА
mjchristy
06-25-2010, 18:31
не то е по надолъ от резултатите и при нас ги пише и резултатите
da de ama po-nadolu ne pi6e n6 ima nqkfo pole ama e prazno
:(
Concussion
06-25-2010, 18:31
Важното е, че си си видяла резултата в учлището, няма разлика дали ще е в едното или другото място. Просто системна грешка. :)
mjchristy
06-25-2010, 18:35
Важното е, че си си видяла резултата в учлището, няма разлика дали ще е в едното или другото място. Просто системна грешка. :)
mersi mn :) :) :)
kriskoy10
06-25-2010, 18:35
някой друг НТБГ :-P :grin:
Ако някой иска дружки от 91 НЕГ,СМГ с АЕ,НПМГ с АЕ или НЕ да казва,защото познавам такива чавета 8-)
Ако може от 91 НЕГ.
И аз искам за 91 НЕГ
brutaLxxbunny
06-25-2010, 18:46
Ако някой иска дружки от 91 НЕГ,СМГ с АЕ,НПМГ с АЕ или НЕ да казва,защото познавам такива чавета 8-)
Ако може от 91 НЕГ.
И аз искам за 91 НЕГ
Давам скайповете им,те и двете са момичета.
Гери: crystal_girl6
Дани: daniela2476
Ако може от 91 НЕГ.
И аз искам за 91 НЕГ
мерсиии :) :) :)
Ако може от 91 НЕГ.
И аз искам за 91 НЕГ
А нещо фейсбук или импулс имаш ли?
kriskoy10
06-25-2010, 19:22
НТБГ ??? :grin:
които не са от София трябва да проверят в училището гнездо, на мен така ми казаха, но се обадих и ми казаха къде съм приета :)
mjchristy
06-25-2010, 19:50
които не са от София трябва да проверят в училището гнездо, на мен така ми казаха, но се обадих и ми казаха къде съм приета :)
ms mn na vs :) :) :)
CreamCookie
06-25-2010, 19:59
Ако може един въпрос.. За вас кой език е по-лесен - френски или италиански.. :-o
kriskoy10
06-25-2010, 20:02
Ако може един въпрос.. За вас кой език е по-лесен - френски или италиански.. :-o
според мен италиянския
и аз мисля, че италианския е по-лесен.. но френския май е по як 8-)
kriskoy10
06-25-2010, 20:12
италиянския е по лесен защото ученето му става бързо и е интересен
paripipari
06-25-2010, 20:17
ima li oshte nqkoi priet vuv 2-ra ezikova s vtori ezik ispanski i ximiq :grin: :grin: :grin: :grin:
cottoncandy
06-25-2010, 20:29
hey az sym prieta v 91 NEG ////sofiq :grin: ako nqkoi dryg e tam da pishe na lichno :-D
Принципно френски не харесвам въобще - лично на мен не ми допада. Чувала съм, че италиански се учи по-лесно, но френският се говори на повече места. Лично аз бих избрала италиански. :)
insanityxminikin
06-25-2010, 20:36
Хора, ако има някой приет в Англииската в Пловдив с английски и немски, да мe добави в скайп - sisi_iv2
paripipari
06-25-2010, 21:00
Ако има някой във 2-ра АЕГ с втори език испански, биология и химия да пише. :grin: :grin: skype: saharcho (от 6 години ми е :D ) или на лично.
andret0o96
06-25-2010, 21:18
аз съм в Гпче Плевен с немски с английски .... който е приет със същото да ми пише :P :P :P
nestea95
06-25-2010, 21:18
Не съм чел цялата тема. Нямам нито намерение, нито нерви. Но да ви кажа едно: минималните балове за елитните у-ща (91 НЕГ, 9 ФЕГ, 1 АЕГ и т.н.) тази година са с около 2 единици повече от миналата година. Това, че балът ви е 32 и не знам си колко (примерно), не значи, че е достатъчен, за да влезете в хубаво училище. Напротив - малко е. Дразнят ме седмокласници (за 8. клас), който с 31-32 бал си мислят, че са по-умни, по-способни от тези, който миналата година имахме 30 бал. Но не е така... всичко зависи от оценките на другите, а като има 500 човека с 34,5+ бал как ви звучи 31 ?! Айде помислете малко...
Поздравления на влезлите в 9 ФЕГ. И се пазете от морковите на 15-ти. :P
veniityyy
06-25-2010, 21:42
Някой в НПМГ ? химия ? :-)
Хора с колко свалят баловете ... 2 класиране .. ще може ли едно момче да влезе в 31 СУЧЕМ профил АЕ и ИЕ с 28 бал и нещо
kriskoy10
06-25-2010, 22:42
Някой НТБГ или иска да опитва на 2ро класиране за там да каже :) :grin:
Хораа .. Ако има приети в ГПАЕ "Гео Милев" АНГЛИЙСКИ ЕЗИК , Бургас , пишетее. ; :grin:
kriskoy10
06-26-2010, 07:10
има ли някой в НТБГ да пише лично :) :grin:
PAVLENCETYY
06-26-2010, 08:47
Xoraaa, nqma lii nqkoi v 1 AEG v sofia ??? Pi6ete molq viiii !!!! Iskam malko kontakti da zavurja. Moqt bal e 34.320 i vlqzox na purvo klasirane po purvo jelanie, oba4e vsi4ki mi kazvat 4e ne e trqbvalo da vlizam v angliiskata s moq bal ?? Kakvo e va6eto mnenie za angliiskata gimnaziq ??? Mn se 4ydex mejdu angliiskata i nemskata, no nakraq pisax angliiskata - spored vas koe be po - dobriq izbor?? Razkajete mi za angliiskata iiii koito e priet tam da mi pi6e. Az sum v ispanskata paralelka. :wink:
veniityyy
06-26-2010, 09:15
awe hora ako podam zaqvka za 2ro klasirane guba li si mqstoto kadeto sa me prieli na 1vo klasirane ? chuvam razlichni otgovori ..
Ся хораа кой е приет в Георги Раковски с испански език... бургас
пишете ми на skype : anii7y
LoveDrunk
06-26-2010, 09:51
awe hora ako podam zaqvka za 2ro klasirane guba li si mqstoto kadeto sa me prieli na 1vo klasirane ? chuvam razlichni otgovori ..
Ако НЕ се класираш по-нагоре в някое от училищата, то тогава мястото ти се пази.Но ако влезеш в училище, което си писал/а по-напред от това си влизаш там и нямаш право да се върнеш.Но се предполага, че по-напред си писала по-желаното от теб даскало. :) Успех!
veniityyy
06-26-2010, 10:00
mersii mnogo ! :-)
PAVLENCETYY
06-26-2010, 10:12
Никой ли няма от първа АЕГ с испански ?? :-)
Аз, аз, аз !!! Най - накрая някоййййй !!!!! Хей пиши ми на скайп: pavleto_net :wink:
PAVLENCETYY
06-26-2010, 10:20
koi e priet v Purva AEG :P
Аз . :grin:
И аз !! Ти denis4o25 в коя паралелка си ?? Аз съм испанската ... :grin:
Concussion
06-26-2010, 10:26
Като оставя настрана това, че не всеки може да се нарече човек... все пак нужно ли е всички да започват с "абе,хора..." ... Поне не намерих "Значи, ..." :?
:D :D
А, то 'щото е много хубаво когато изречението започва със "значи"... :?
PAVLENCETYY
06-26-2010, 10:27
Айде бе аз съм в 1 АЕГ.Никой ли няма при мен :?
Аз , с какъв втори чужд език си?
И аз съм с вас !! Аз съм с втори език - испански ...
princesss8
06-26-2010, 10:35
Мястото се губи само при положение, че си приет на някое от местата, където не са те приели в 1во класиране.
А относно общежитията, вчера ми казаха, че те ще се ползват за класни стаи , тъй като нямало места. Те са 3 малки сгради , 2 щели да са за Английската и 1 за Руската. Но не съм сигурна дали това е вярно.. :wink:
Инн, тис ли си бе :D Виж, веднага те познах :P
Ахм, разбрах за второто класиране, щото оная от РИО ми вика да губи се мястото ай чао :D :-x :x
princesss8
06-26-2010, 10:37
Сериозно почвам да се плаша :? :shock: Няма ли никой от ПГСАГ пловдив - строителство и архитукктура АЕ :? :shock: :o :-o
BebYlzZz
06-26-2010, 10:39
искам да попитам, понеже знам че за английската в пловдив като се записваш рябва да носиш цвете в саксия, в руската трябва ли да се носи ? 8-)
bloodyred
06-26-2010, 11:35
За записването трябва ли медицински картон от училището, в което съм учила? .. Чак сега чух за такова нещо, днес питахме, казаха, че трябва медицинско, но явно са имали предвид такова от личния лекар .. успокойте ме, че не трябваааааа...
Медицинско мисля, че трябва само при професионалните гимназии, а иначе класният ни каза, че ще е нужен здравен картон при записването.
Т.е. за професъоналните е нужно само медицинско?
Медицинското за професионалните гимназии би трябвало да си го дала още когато си подавала документи за първото класиране, поне на мен тогава ми го поискаха, а картона мисля че си е отделно за всички училища. На вас не ви ли ги раздадоха в края на годината?
Нито ни са раздавали, нито ми потърсиха медицинския картон при подаването на документи .. :(
alex4ety95
06-26-2010, 12:10
искам да попитам, понеже знам че за английската в пловдив като се записваш рябва да носиш цвете в саксия, в руската трябва ли да се носи ? 8-)
Вече и в руската трябва да се носи. Ако не занесеш като се записваш, то трябва да занесеш на 15 септември :)
BebYlzZz
06-26-2010, 12:12
Вече и в руската трябва да се носи. Ако не занесеш като се записваш, то трябва да занесеш на 15 септември :)
Мерси :)
cappuccin0
06-26-2010, 12:27
И за какво трябва да носиш цвете?! 8-)
zapalenata
06-26-2010, 12:41
spored men napravo vliza6 :) uspeh ti jelaq :)
Мерси много за подкрепата :) Дано наистина да вляза,защото много искам там :)
ей дано влезнеш мен ме приеха с електронна търговия , ама ще се опитам на 2ро класиране за банково дело с АЕ бала ми е 30.875 момче съм :) :) много ще се радвам да сме съученици :-P
И аз ще се радвам да сме съученици,разбира се ако вляза :D Но дано,просто много искам там,а ако не съм в 127мо СОУ :D Някакви мнения за него и ако има някой който да е кандидатствал там и да е влязъл :D :)
Concussion
06-26-2010, 13:14
За записването трябва ли медицински картон от училището, в което съм учила? .. Чак сега чух за такова нещо, днес питахме, казаха, че трябва медицинско, но явно са имали предвид такова от личния лекар .. успокойте ме, че не трябваааааа...
Медицинско мисля, че трябва само при професионалните гимназии, а иначе класният ни каза, че ще е нужен здравен картон при записването.
Т.е. за професъоналните е нужно само медицинско?
Медицинското за професионалните гимназии би трябвало да си го дала още когато си подавала документи за първото класиране, поне на мен тогава ми го поискаха, а картона мисля че си е отделно за всички училища. На вас не ви ли ги раздадоха в края на годината?
Нито ни са раздавали, нито ми потърсиха медицинския картон при подаването на документи .. :(
На мен също не са ми поискали картон, но ми поискаха мед. свидетелство от личния лекар, защото бях включила и две професионални гимназии, а здравния картон мисля че ще трябва при записването в гимназията - на нас поне така ни казаха. Ако ви го поискат, можете да го вземете от училището, в което сте учили в 7-ми клас. На нас класният ни ни ги раздаде, тъй като сестрата излизаше в отпуска и нямаше как да си ги вземем сами.
breathslow
06-26-2010, 13:23
За хората които искат да пробват в НТБГ на 2 класиране :
Ако имате бал над 29 на второ класиране сте вътре ;)
На първо класиране е имало момче влезнало в НТБГ с бал 27 ;) знам го от вътрешен човек 8)
УСПЕХ !
Някои за 2аег в София??? Пишете на ЛС
zapalenata
06-26-2010, 13:33
На първо класиране е имало момче влезнало в НТБГ с бал 27 ;) знам го от вътрешен човек 8)
УСПЕХ !
Супеееер значи имам шанс и то голям :grin: :grin: :grin: Дано дано дано :grin:
shakira96
06-26-2010, 13:40
УСПЕХ !
Уоу, значи шансът ми е доста висок, понеже бала ми за там е 31,608. Пожелавам успех на всички! :)
BebYlzZz
06-26-2010, 14:04
И за какво трябва да носиш цвете?! 8-)
Ами и аз не знам точно. Просто традиция, но е хубаво като влезнеш и цялото даскало е зелено, навсякъде има цветя-поне при сестра ми беше така :)
SmilezZz
06-26-2010, 14:23
.......Шанс има,но дали има свободни места..Това е въпроса
vilityyy96
06-26-2010, 14:36
http://prikachi.com/images/70/2267070D.jpg :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
sladuranata1112
06-26-2010, 14:43
няма ли някай който са го приели в НТБГ :(
Concussion
06-26-2010, 14:56
няма ли някай който са го приели в НТБГ :(
Офф, поне десет човека са писали, че са приети в тази гимназия, стига сте чакали на готово и да пълните темата с безсмислени мнения! :x
adelina1996
06-26-2010, 15:17
Хора, от АГ ми казаха, че искат при записването само служебната бележка с оценките и удостоверението за завършен 7 клас. Това възможно ли е? Тоест...това не е ли твърде малко, ами отпускното и другите неща?
Concussion
06-26-2010, 15:20
Хора, от АГ ми казаха, че искат при записването само служебната бележка с оценките и удостоверението за завършен 7 клас. Това възможно ли е? Тоест...това не е ли твърде малко, ами отпускното и другите неща?
Аз разбрах, че роля на такъв документ за отписване от старото училище изпълнява удостоверението за завършен седми клас. За всеки случай си носи всичко, въпреки, че щом са ти казали че няма да искат друго, значи няма да има нужда. :)
LaCritic
06-26-2010, 15:34
БЕЛ - 5.875
Математика - 5.732
Приет ЕГ "Пейо Яворов" Силистра
И аз знам, че само тези неща се носят, а отпусното се дава след записването.
Някой в 73 то? ПИШЕТЕ :)
Аз. :) С какъв профил си?
И аз :)
Благодаря на всички, които се заеха да ми помогнат с проблема ми.Мисля,че просто ще се пробвам за второ класиране , няма какво повече да се направя.Благодаря за компетентно изказаните мнения и въобще самият факт, че се опитахте да ми помогнете.От тук нататък каквото стане - стане.Надявам се, че ще ме вземат в Първа АЕГ, ако ли пък не и Втора АЕГ е хубава.Сегаа немският може и да се преглътне, но все пак мисля, че с второто класиране проблемите ще се оправят и ще си уча испански.
Може ли някой да ми каже какво му е мнението за Втора АЕГ и ако някой друг е бил приет там?
Но защо се примиряваш с тяхната грешка ? Търси си правата ! Отиди и им вдигни скандал .. откъде на къде така ще те пренебрегват ?! .. :-x :x
stella666
06-26-2010, 17:32
В коя паралелка си?
SorrowNeverDies
06-26-2010, 18:21
Хора с колко свалят баловете ... 2 класиране .. ще може ли едно момче да влезе в 31 СУЧЕМ профил АЕ и ИЕ с 28 бал и нещо
Нe.
Някой да чака второ за 91 НЕГ?
И да ми кажете за нея колко падат баловете?
Ако има някой от ФЕГ"Екзюпери" Пловдив с ФЕ да пише! :)
Ако има някой от ФЕГ"Екзюпери" Пловдив с ФЕ да пише! :)
чети надолу, мисля че има доста ..
SmilezZz
06-26-2010, 19:07
Хора с колко свалят баловете ... 2 класиране .. ще може ли едно момче да влезе в 31 СУЧЕМ профил АЕ и ИЕ с 28 бал и нещо Всъщност - Според мен има вероятност да те приемат - ако свободно място,де..
Като се има впредвид минималния бал е 30.964,а при второто класиране доста падат - така,че има вероятност..
Колко ти е бала? (ако не е нахално) :-D
Колко ти е бала? (ако не е нахално) :-D
33,450
SorrowNeverDies ; SmilezZz мерсии :-) .. но последноо не разбрахх .. тва е за един приятелл понеже са го приели с НЕ и мениджмънт в 31 ... а го караме да дойде в моята паралелка АЕ ; ИЕ ... и искамм да разбера дали си струва да се явява на 2 - ро класиране .. или да си остане .. Моля ви кажете ми вярна информация ! :( :( :(
paripipari
06-27-2010, 07:54
Ако има някой във 2-ра АЕГ с втори език испански, биология и химия да пише. :grin: :grin: skype: saharcho (от 6 години ми е Very Happy ) или на лично.
с бал 24.392 имам ли някаде шанс да класирам в София ?? на 1 ме приеха ама не ми хареса училището :D :D
Greennight
06-27-2010, 10:39
с бал 24.392 имам ли някаде шанс да класирам в София ?? на 1 ме приеха ама не ми хареса училището :D :D Имаш шанс.В 3то помощно.
Адее който е приет в бургас в испанската даа пишее,че сме мноо малко !!!!
Скайп: anii7y
Ssimonka
06-27-2010, 11:23
От Варна съм.Приета съм в ТОХА/Организация на хотелиерството/ФЕ....ама ще ходя на 2-ро класиране.. ;дд :)
ZiggYSTarDust
06-27-2010, 11:40
с бал 24.392 имам ли някаде шанс да класирам в София ?? на 1 ме приеха ама не ми хареса училището :D :D
ПГХМБТ,ПГЕА,СПГТ
Тъпи са ама с твоя бал xD СПГТ на второ класиране можеш и да влезеш..нз
anystar01
06-27-2010, 12:57
az iskam da popitam za6to ako naprimer si napisal samo eletni y4ili6ta i ne te priemat vv nito edno ot tqh na 1klasirane ne moje6 da y4astva6 vav 2 klasirane???SHTE STA4KYVAM!!!!!!!!!!! :x
ZiggYSTarDust
06-27-2010, 13:03
az iskam da popitam za6to ako naprimer si napisal samo eletni y4ili6ta i ne te priemat vv nito edno ot tqh na 1klasirane ne moje6 da y4astva6 vav 2 klasirane???SHTE STA4KYVAM!!!!!!!!!!! :x
Аз незнам да има нещо такова,една приеателка беше писала 4 елитни гимназии и не я приеха на първо класиране,но я допускат до второ...
Concussion
06-27-2010, 13:16
А нали и на 30-ти включително ще може да се записваме? :-o
SmilezZz
06-27-2010, 13:19
А нали и на 30-ти включително ще може да се записваме? :-oОТ 28 ДО 30 включително
ZiggYSTarDust
06-27-2010, 13:38
А нали и на 30-ти включително ще може да се записваме? :-oОТ 28 ДО 30 включително
От 28-30 започва подаване на документи за второкласиране,не за записване записването е от 24-28 без събота и неделя.Аз така разбрах Петък ходих да се записвам в ПГТМД,но незнам може и до 30 да е споко няма да се прецакате...
princesss8
06-27-2010, 14:19
А къде трябва да подадем молбата за 2-ро класиране ? :shock: :?
SmilezZz
06-27-2010, 14:36
А къде трябва да подадем молбата за 2-ро класиране ? :shock: :?В училището,в което сме приети
veniityyy
06-27-2010, 14:47
Аз незнам да има нещо такова,една приеателка беше писала 4 елитни гимназии и не я приеха на първо класиране,но я допускат до второ...
esstestveno che uchastvash za 2ro klasirane ! nqma takiva raboti .. spokss .. i usspehh !
veniityyy
06-27-2010, 14:50
А къде трябва да подадем молбата за 2-ро класиране ? :shock: :?В училището,в което сме приети
hmm .. az razbrah che e v uchilishteto '' Gnezdo " ........
ZiggYSTarDust
06-27-2010, 14:53
Не приели са те в СПГТ примерно отиваш на 28 или 29,30 там за второ класиране
SmilezZz
06-27-2010, 14:56
От 28-30 започва подаване на документи за второкласиране,не за записване записването е от 24-28 без събота и неделя.Аз така разбрах Петък ходих да се записвам в ПГТМД,но незнам може и до 30 да е споко няма да се прецакате...Глупости..Подав не на заявления + записване са на една и съща дата..Т.е. от 28 до 30 ВКЛЮЧИТЕЛНО..
Доказателство..Погледни таблицата - http://51sou.org/7klas.aspx
SmilezZz
06-27-2010, 14:58
Заявленията се подават в училището, в което ученикът е приет по второ или следващо желание
ZiggYSTarDust
06-27-2010, 15:00
От 28-30 започва подаване на документи за второкласиране,не за записване записването е от 24-28 без събота и неделя.Аз така разбрах Петък ходих да се записвам в ПГТМД,но незнам може и до 30 да е споко няма да се прецакате...Глупости..Подав не на заявления + записване са на една и съща дата..Т.е. от 28 до 30 ВКЛЮЧИТЕЛНО..
Доказателство..Погледни таблицата - http://51sou.org/7klas.aspx
И аз от тази таблица се подведох и реших че на 28 е записването,но в петък едно момиче ми звънна и ми каза,че до 28 вкл трябва да се подават документи за записване,позвънях на училището в което ме приеха и ми казаха най-желателно е да отида на до 28,защото след 28 се запълвали места от второ класиране.
SoInsane
06-27-2010, 15:01
От 28-30 започва подаване на документи за второкласиране,не за записване записването е от 24-28 без събота и неделя.Аз така разбрах Петък ходих да се записвам в ПГТМД,но незнам може и до 30 да е споко няма да се прецакате...
Напротив. Поне тук срока за подаване на документи за второ класиране и за записване по училищата е един и същ. От 28-30 включително.
Concussion
06-27-2010, 15:05
Напротив. Поне тук срока за подаване на документи за второ класиране и за записване по училищата е един и същ. От 28-30 включително.
И при нас. Поне така знам, де. Лелее дано не сме се прецакали. :(
ZiggYSTarDust
06-27-2010, 15:08
Охх незнам не се палете споко.Когато отидох директорката ми каза,че добре съм дошъл на 25 защото след 28 се подават документи за второ класиране и завършват някой класове и нямало да мога да се доредя,но успокойте се то крайния срок е до 30.Просто щеше да е по-добре ако бяхте отишли по-рано на мен така ми казаха,не си го измислям това аз.
И навсякъде сроковете са еднакви живеем в една и съща пропаднала държава споко :-D
Приеха ме във френската в Пловдив с ФЕ, обаче ще ходя на 2-ро класиране защото искам с АЕ. Бала ми е 30.108, а минималния за тази паралелка на 1-во класиране е 30.428 :-x .Ще успея ли на 2-рото???? :?
ZiggYSTarDust
06-27-2010, 15:16
Приеха ме във френската в Пловдив с ФЕ, обаче ще ходя на 2-ро класиране защото искам с АЕ. Бала ми е 30.108, а минималния за тази паралелка на 1-во класиране е 30.428 :-x .Ще успея ли на 2-рото???? :?
Дам,поне така мисля на 2ро класиране баловете падат с 1-2 пункта...
SoInsane
06-27-2010, 15:25
И при нас. Поне така знам, де. Лелее дано не сме се прецакали. :(
Не, така е. Виж линка, който е дала SmilezZz, там пише.
kapriss96
06-27-2010, 15:26
Здрастии :) Мен ме приеха от 1 желание в ЕГ "Иван Вазов", Пловдив, с английски :)) Бала ми беше 33,464 :) Ако някой друг е в същия профил, или дори училище, скайпа ми е kapriss_96 :]]]] Колкото до сроковете за записване - мисля, че започват от 28 до 30 (включително), но никой нямаше да ви върне, ако бяхте отишли на 25, да речем :) Така че, споко :) Някой беше питал дали да носим саксия - да, ще трябва да носим, не питайте защо, идея си нямам :D като искат саксия, ще им взема един кактус, да си го забият в главите :D Та така.. пишете, ако има някой при мен :)
SmilezZz
06-27-2010, 15:33
Хора,споко - НЕ сме прецакани..Датата за записване и подаване на документи за второ класиране е един и същ за цяла България..А и доколкото знам - По-рано от 28 юни директорите на у-щата НЯМАТ право да записват приетите ученици..Закона гласи,че от 28 до 30 вкл. е записването и документите за втори етап на класирането
princesss8
06-27-2010, 15:41
Хора,споко - НЕ сме прецакани..Датата за записване и подаване на документи за второ класиране е един и същ за цяла България..А и доколкото знам - По-рано от 28 юни директорите на у-щата НЯМАТ право да записват приетите ученици..Закона гласи,че от 28 до 30 вкл. е записването и документите за втори етап на класирането
SmilezZz, БЛАГОДАРЯ! :-) В прочем, ти къде си приета? Ще ходиш ли на 2-ро класиране?
SmilezZz
06-27-2010, 15:49
SmilezZz, БЛАГОДАРЯ! :-) В прочем, ти къде си приета? Ще ходиш ли на 2-ро класиране?За Нищо..
Приета съм в едно СОУ с Биология + КЕ..Доволна съм си от класирането и няма да се явя на второ класиране...
Ако имаш някакви други въпроси - питай :)
SoInsane
06-27-2010, 15:55
Не те ли приеха в Баба Тонка? :/
SmilezZz
06-27-2010, 16:20
Не те ли приеха в Баба Тонка? :/НЕ :lol:
SoInsane
06-27-2010, 16:55
е, жалко
а какъв ти беше балът, че не съм чела цялата тема?
djuwkata
06-27-2010, 17:04
Ако има някой в Първа Езикова Варна с АЕ, да казва. :)
SummerDream
06-27-2010, 17:20
На 2-ро класиране баловете падат с много малко..Но има шанс.Айде късмет ии дано да ни станеш зайче (:
anystar01
06-27-2010, 17:33
ami nz...silno se nadiavam da e taka!!! :) no az se obadih v y4ili6tnoto gnezdo i tam mi kazaha 4e ne moga da y4astvam vav 2 klasirane!!
no vapreki tova se obadihme i v inspektorata i tam potvardiha kazanoto!?
ot kade e tvoqta priatelka za6toto i az kato neq sam pisala to4no 4 elitni gimnazii i ne me prieha nikade......za golqmo moe zajalenie :?
DarkWhisper
06-27-2010, 17:36
Елитните гимназии с какво са по-различни от обикновените? Както и в обикновените, така и в елитните, според мен, можеш да участваш във второ класиране. :? Това, че повече хора избират някаква гимназия, да не би да я прави по-различна от останалите о_О.
anisummer
06-27-2010, 17:58
Да ви попитам..знаете ли какви документи ще ми бъдат необходими за записване във езикови гимназии ( в моя случай немска)
roslasheva
06-27-2010, 18:03
Значи... мен ме приеха във II АЕГ, но има голяма вероятност да ме приемат в I на второ класиране, ама някои хора ми казаха, че II била по-хубава от I. Вие коя ще ми препоръчате? :?
lqlqlqlqlq
06-27-2010, 18:11
imam edin vupros.Dadoh na edin fr moito egn i vh nomer ,a toi mi dade negovite dani.Moje li da napravi neshto s moite dani
Concussion
06-27-2010, 18:15
Значи... мен ме приеха във II АЕГ, но има голяма вероятност да ме приемат в I на второ класиране, ама някои хора ми казаха, че II била по-хубава от I. Вие коя ще ми препоръчате? :?
От това, което съм чувала знам, че I е по-елитна, но доколкото знам и двете са много добри. :)
DarkWhisper
06-27-2010, 18:19
imam edin vupros.Dadoh na edin fr moito egn i vh nomer ,a toi mi dade negovite dani.Moje li da napravi neshto s moite dani
Значи уж сте приятели, а пък питаш в разни форуми дали може да направи нещо. :? Иначе, не, не може.
brutaLxxbunny
06-27-2010, 18:22
На 2-ро класиране баловете падат с много малко..Но има шанс.Айде късмет ии дано да ни станеш зайче (:
Да,така е,с малко падат,но ти си супер близо,така че според мен ще успееш ;-)
lqlqlqlqlq
06-27-2010, 18:22
Значи уж сте приятели, а пък питаш в разни форуми дали може да направи нещо. :? Иначе, не, не може.
mersi misleh che moje da napravi neshto s novoto mi daskalo
roslasheva
06-27-2010, 18:26
mersi misleh che moje da napravi neshto s novoto mi daskalo
ОМГ :-o
sunnY961
06-27-2010, 18:31
Ммм... приета съм в НПМГ .. биология + немски ^^ :-)
П.П: От София съм. :D
mrsjonas
06-27-2010, 18:42
Здравейте. Току що се регистрирах.. Приеха ме във френската (София) с немски и БЕЛ... Ще ходя на второ класиране. Балът ми е 33,144 така че се надявам да ме приемат в по-хубав профил във френската... Примерно с испански или с английски. Има ли някой във френската??
Приеха ме в Христо Ботев Русе с бал 22.932 !!Влезнах в Хуманитарен профил с интензивно учение на английски език !Който е влязъл при мене да ме намери в скайп ncuxo_2 :)
anisummer
06-27-2010, 18:50
Спешно е!!!
DarkWhisper
06-27-2010, 18:52
Като е спешно, прочети малко по-нагоре :-x
НЕ. :x
polinakuneva
06-27-2010, 18:57
Четох към 20-30 страници, но не видях някой, който е приет в 31 СУЧЕМ с НЕ и АЕ...Ако има някой, моля да пише!!! :-)
lowerche
06-27-2010, 19:13
Колко е минималния бал за 1 АЕГ София тази година
paripipari
06-27-2010, 19:22
От това, което съм чувала знам, че I е по-елитна, но доколкото знам и двете са много добри. :)
Az sushto imam shans za 1-va AEG na 2-ro klasirane, no mislq da si ostana vuv 2-ra AEG s vtori ezik ispanski, himiq i biologiq. Spored men e po-dobre vuv vtora zaradi povecheto profilirashti predmeti... ne samo ezici :-D :-D
roslasheva
06-27-2010, 19:22
32,392
Да,така е,с малко падат,но ти си супер близо,така че според мен ще успееш ;-)
Благодаря ви :-) :-)
ZiggYSTarDust
06-27-2010, 20:18
32,392
Toва е с профил АЕ и ФЕ ако не се лъжа...
ZiggYSTarDust
06-27-2010, 20:22
ami nz...silno se nadiavam da e taka!!! :) no az se obadih v y4ili6tnoto gnezdo i tam mi kazaha 4e ne moga da y4astvam vav 2 klasirane!!
no vapreki tova se obadihme i v inspektorata i tam potvardiha kazanoto!?
ot kade e tvoqta priatelka za6toto i az kato neq sam pisala to4no 4 elitni gimnazii i ne me prieha nikade......za golqmo moe zajalenie :?
София,но доколкото се сещам ми говореше,че е писала 1 АЕГ и някакви си други гимназии след което не са приели никъде,но може да участва във второ класиране тя поне не ми е казвала,че неможе...Но не е казвала,че и може
П.П Сорри за "дабъл поста"
brutaLxxbunny
06-27-2010, 20:36
По-напред в темата имаше таблици.В нета също ги има.Зависи коя паралелка те интересува.
И аз съм приета във френската в Пловдив с ФЕ.Искам да те попитам от къде знеш колко е минималния бал за тази паралелка и ако може ми изпрати линк.
roslasheva
06-27-2010, 21:19
В сайта на РИО има таблица за баловете
А на мен балът ми е 29.016 а за приемането в гимназията ми е нужно бал : 29.300 -400 :(
gotingotingotinsumaz
06-27-2010, 23:56
математикаа - 6.000
български и литератураа - 5.768
и бал /езикова/-35,536 и изборът ми е 91нег (:
gotingotingotinsumaz
06-27-2010, 23:56
математикаа - 6.000
български и литератураа - 5.768
и бал /езикова/-35,536 и изборът ми е 91нег (:
veniityyy
06-28-2010, 01:03
iskam da vi popitam spored vas dali bih imala shans na 2ro klasirane v 1AEG v sofia v ruskata paralelka s bal 31,716 ? na 1vo jelanie ?
ZiggYSTarDust
06-28-2010, 05:18
iskam da vi popitam spored vas dali bih imala shans na 2ro klasirane v 1AEG v sofia v ruskata paralelka s bal 31,716 ? na 1vo jelanie ?
Бала на първо класиране за тази паралелка е 33,466,доколкото знам баловете на второ класиране падат с почти еденица и половина т.е може и да има вероятност,но може би не...Съжелявам
sisinkata2209
06-28-2010, 07:06
Здравейте. Току що се регистрирах.. Приеха ме във френската (София) с немски и БЕЛ... Ще ходя на второ класиране. Балът ми е 33,144 така че се надявам да ме приемат в по-хубав профил във френската... Примерно с испански или с английски. Има ли някой във френската??
мии аз сам приета в френската в софия само че с френски испански биология и химия , а моят бал е точно 33 . Така че имаш шанс на 2 класиране според мен . :)
ZiggYSTarDust
06-28-2010, 07:18
мии аз сам приета в френската в софия само че с френски испански биология и химия , а моят бал е точно 33 . Така че имаш шанс на 2 класиране според мен . :)
Aко въпроса ти е дали ще те приемат на второ класиране във 9ФЕГ,паралелка с ИЕ или АЕ отговора е да.
Eто статистиките за минимален бал на първо класиране:
http://www.rio-sofia-grad.com/
Сам/а си направи извода за второ класиране.
mo0nlightt
06-28-2010, 10:29
Помощщ моля ви !! :D Нямам представа какво да правя ! Кандидатствах си в Търново, ЕГ, и в София - 73 СОУ.. Приеха ме и на двете :grin: Сигурно би трябвало да се кефя до полуда ама.. :? Всичко ми е в Търново.. приятели т.н. , а в София трябва да живея с баба и вуйчо :-o В нашата езикова съм Френски с англииски, в София - Немски,Руски,Български .. Езиковата ни е на 3-то място в топ 20 на френските училища в България, което е добре.. предполагам :D Моля ви,пишете ако имате някакви впечатления .. пишете каквото и да е : )) :-o
kapriss96
06-28-2010, 10:35
Помощщ моля ви !! :D Нямам представа какво да правя ! Кандидатствах си в Търново, ЕГ, и в София - 73 СОУ.. Приеха ме и на двете :grin: Сигурно би трябвало да се кефя до полуда ама.. :? Всичко ми е в Търново.. приятели т.н. , а в София трябва да живея с баба и вуйчо :-o В нашата езикова съм Френски с англииски, в София - Немски,Руски,Български .. Езиковата ни е на 3-то място в топ 20 на френските училища в България, което е добре.. предполагам :D Моля ви,пишете ако имате някакви впечатления .. пишете каквото и да е : )) :-o
Не знам нищо за тези две училища, но според мен трябва сам/а да решиш къде и какво искаш да учиш :) Разучи повече за гимназиите, виж ги наживо, питай за мнения от ученици там... :) Всичко си опира до това дали искаш да учиш руски, немски и БЕ или френски с английски :)
И аз съм приета във френската в Пловдив с ФЕ.Искам да те попитам от къде знеш колко е минималния бал за тази паралелка и ако може ми изпрати линк.
От сайта на РИО дават информацията: http://www.rio24.escom.bg/read_news_all.php?select_news=126
Моля ви някой бързо да ми каже какво ТОЧНО трябва да нося,за да се запиша, защото днес са ме разкарвали 5 пъти за документи. Отпусното трябва ли за записването, здравният картон-трябва ли копие от него...просто ми кажете всички документи от до.
В коя паралелка си?
НЕ, РЕ и БЕЛ :)
От сайта на РИО дават информацията: http://www.rio24.escom.bg/read_news_all.php?select_news=126
Много ти благодаря! :)
Concussion
06-28-2010, 12:38
Моля ви някой бързо да ми каже какво ТОЧНО трябва да нося,за да се запиша, защото днес са ме разкарвали 5 пъти за документи. Отпусното трябва ли за записването, здравният картон-трябва ли копие от него...просто ми кажете всички документи от до.
На мен ми взеха само удостоверението за завършен 7-ми клас и заявление, което се попълва на място в училището като при първото класиране. Теб за какво по-точно те разкарваха?
ZiggYSTarDust
06-28-2010, 12:51
*ВСИЧКИ ДОКУМЕНТИ ТРЯБВА ДА СА ОРИГИНАЛ*
Документи за професионални гимназии:
-Здравен Картон (взима се от личния лекар)
-Характеристика
-Бележка за успешно положени изпити след 7ми клас (дава се от директорката при завършването)
-Удостоверение за завършен 7ми клас
-Заявление(получава се от директора на училището в което се записваш)
*Повтарям документите трябва да са оригинални.
Елитни,Езикови,Общообразув ателни гимназии:
-Характеристика
-Бележка за успешно положени изпити след 7ми клас (дава се от директорката при завършването)
-Удостоверение за завършен 7ми клас
-Заявление(получава се от директора на училището в което се записваш)
denis4o25
06-28-2010, 12:58
Balut mi e 32.786 i me prieha v I AEG s FE
Minimalniq bal za I AEG s IE e 32.856 , koeto mi e purvoto jelanie t.e ne mi stigat 0.07
Spored vas 6te moga li na 2 ro klasirane da vlqza v I AEG s IE
koteto120
06-28-2010, 13:10
аз днес ходих да се записвам и трябваше да нося само оригинала на удостоверението за завършен 7 клас и бележка за отписване от училището, в което съм учила досега. Това е за езиковите гимназии. :)
cappuccin0
06-28-2010, 13:11
Minimalniq bal za I AEG s IE e 32.856 , koeto mi e purvoto jelanie t.e ne mi stigat 0.07
Да, трябва ти съвсем малко :)
denis4o25
06-28-2010, 13:14
Znam ama tova e edna ot nai jelanite paralelki v gimnaziqta i trudno nqkoi 6te se otkaje , osven ako iska nekude v SMG , 164 GPIE ili 91 NEG 8)
cappuccin0
06-28-2010, 13:21
Znam ama tova e edna ot nai jelanite paralelki v gimnaziqta i trudno nqkoi 6te se otkaje , osven ako iska nekude v SMG , 164 GPIE ili 91 NEG 8)
Мхм .. е пробвай, нищо не губиш ;д
veniityyy
06-28-2010, 13:41
da opredeleno bi trqbvalo da ti stigne .. kato se ima na vpredvid che balovete padat za 2ro klasirane .. i + tova nishto ne gubish ako probvash .. mqstoto ti se pazi i spokoino mojesh da si se vyrnesh na nego v sluchei she ne te priemat po-nagore ; )) ... Pojelavam ti uspeh ! ; ]]
Ssimonka
06-28-2010, 14:07
хей днес ходих да се записвам за 2-ро класиране...на 1-ви излизат резултатите..нямам търпениее.. : } :grin:
qg0dkata
06-28-2010, 14:17
Такаа, вече съм официална ученичка на математическата гимназия. :grin:
Днес ходихме с мама да се записвам .. имаше огромна опашка. Два часа чакахме, за да вляза.. после се оправяхме там с документи, работи.. сигурно повече от половин час мина. И после пък униформите докато оправимм .. Добре, че се запознах с няколко момичета, та беше по-интересно чакането. :D
Видях списъка с учениците от моя клас. Засега са 28, нека видим колко ще бъдем на 15 септември. Записани имаше 11.. аз бях 11-стата де. :D
shakira96
06-28-2010, 14:49
хей днес ходих да се записвам за 2-ро класиране...на 1-ви излизат резултатите..нямам търпениее.. : } :grin:
И аз.
Всъщност училището изглеждаше добро - добра материална база отвън и отвътре. В списъка с влезналите ученици бях първа. :razz: Не съжалявам въобще - дано отида на по-горно желание. С нетърпение чакам 1-ви юли. :)
nerealnasmart
06-28-2010, 14:49
Супер приеха ме в 32 с профил АЕ и ИЕ. Чудя се дали да се пробвам в 1 АЕГ - първото ми жилание там е с испански, послес френски и най-накрая с руски. Балът ми е 33 . Не се знае дали ще ме приемат в 1 АЕГ с испански, а другите два езика въобще не ми се учат. :(
Оф въобще дали да се пробвам!?
desinkka
06-28-2010, 15:02
мен на първо класиране ме приеха в 30 СОУ Братя Миладинови и днес там се записах (паралелка ЧЕ - ИЕ; АЕ; ) . ако има още някой , който ще учи там да пише, защото не познавам никой . :)
Вече съм официално в 1 АЕГ . :grin: Даже и училището във Фейсбук си смених. :D :D Начи бях се почни отказала да се записвам,защото нямаше бели дъски . :shock: Просто бях шокирана.Но после видях,че има некви яки тупалки,и реших да остана. :D
Разбира се,това е леко в кръга на шегата-не съм останала само заради момчетата. :D
polinakuneva
06-28-2010, 16:00
И аз.
Всъщност училището изглеждаше добро - добра материална база отвън и отвътре. В списъка с влезналите ученици бях първа. Не съжалявам въобще - дано отида на по-горно желание. С нетърпение чакам 1-ви юли.
A ti kude si prieta, i za kude chakash? :)
ChildrenOfBodom
06-28-2010, 16:06
И аз.
Всъщност училището изглеждаше добро - добра материална база отвън и отвътре. В списъка с влезналите ученици бях първа. Не съжалявам въобще - дано отида на по-горно желание. С нетърпение чакам 1-ви юли.
Към коя паралелка искаш да се насочиш на второ класиране : )))
denis4o25
06-28-2010, 16:13
Супер приеха ме в 32 с профил АЕ и ИЕ. Чудя се дали да се пробвам в 1 АЕГ - първото ми жилание там е с испански, послес френски и най-накрая с руски. Балът ми е 33 . Не се знае дали ще ме приемат в 1 АЕГ с испански, а другите два езика въобще не ми се учат. :(
Оф въобще дали да се пробвам!?
Em probvai se ama bi trqbvalo da vleze6 s frenski , vse pak se probvai ima6 za i za ispanski ezik :) 8)
BebYlzZz
06-28-2010, 16:22
Такаа, вече съм официална ученичка на математическата гимназия. :grin:
Днес ходихме с мама да се записвам .. имаше огромна опашка. Два часа чакахме, за да вляза.. после се оправяхме там с документи, работи.. сигурно повече от половин час мина. И после пък униформите докато оправимм .. Добре, че се запознах с няколко момичета, та беше по-интересно чакането. :D
Видях списъка с учениците от моя клас. Засега са 28, нека видим колко ще бъдем на 15 септември. Записани имаше 11.. аз бях 11-стата де. :D
кви са тия опашки бе :shock: един фр и той в мг-то чакал 3 часа :shock: аз бях в руската и чаках 30 мин. мах
princesss8
06-28-2010, 16:39
Някой ще ми обясни ли какво представляла прегледа за ЦВЕТОУСЕЩАНЕ, защото ще ттряба да го правя за ПГСАГ .. мерсии предварително :)
Ssimonka
06-28-2010, 16:54
Имам 1 въпрос..не го намерих никъде в темата ..та въпроса ми е на 2-ро класиране пак ли ще ме приемат в само 1 училище или в няколко и ще мога да си избера..?
Мерси предварително.. :)
polinakuneva
06-28-2010, 17:02
Не, не си избираш къде...Казват ти къде са те приели и толкова...
Ssimonka
06-28-2010, 17:25
Не, не си избираш къде...Казват ти къде са те приели и толкова...
аха ясн0..мерси :)
Concussion
06-28-2010, 17:36
И сега, след като сме се записали трябва ли да ходим да проверяваме пак нещо или на 15 септември направо си отиваме в другото училище? :D (не ми се смейте на тъпия въпрос, плс :-D )
JustaLittleKid
06-28-2010, 17:37
Нищо лично, ама... вие сте много неориентирани зайци, нито знаете къде искате да влезете, нито как става точно, питате някакви малоумни въпроси, пишете някакви училища, в които не искате да влизате.... при нас го нямаше т'ва миналата година :?
shakira96
06-28-2010, 17:43
И аз.
Към коя паралелка искаш да се насочиш на второ класиране : )))
Приета съм в 31 СУЧЕМ София. Чакам за някое по-горно желание - 1 АЕГ, 2 АЕГ, 164, НТБГ... Искам някаква паралелка с изучаване на испански език. :)
ghostcotton3
06-28-2010, 18:32
Еми и аз съм там , днес се записах, понеже ми беше първо желание 8)
viqnkababyy
06-28-2010, 18:41
моляя ви спешноо е ..
Имам бал 32.322 и съм приета във ФЕГ, Пловдив с АЕ профил.
Но искам или в АЕГ или в ЕГИВ / английската и руската /
Имам ли някакъв шанс при 2-ро класиране ?
ghostcotton3
06-28-2010, 18:43
Значи казвам се Вики и съм приета на първо желание във 9 ФЕГ "Алфонс Дьо ламартин" град София- ФЕ.НЕ.БЕЛ и История. Много съм happy и ако има някой в моя клас да ми пише (слънце) (мечка)
Ssimonka
06-28-2010, 18:55
моляя ви спешноо е ..
според мен имаш шанс защото при второ класиране баловете падат...пробвай..нищо не губиш.. УСПЕХ! :)
fenche22
06-28-2010, 18:57
Нищо лично, ама... вие сте много неориентирани зайци, нито знаете къде искате да влезете, нито как става точно, питате някакви малоумни въпроси, пишете някакви училища, в които не искате да влизате.... при нас го нямаше т'ва миналата година :?
++++++ :?
princesss8
06-28-2010, 19:25
моляя ви спешноо е ..
Зависи с какъв език! за Английската нямаш много шансове, но за руската може би ! Опитай! Нищо не губиш :)
Good Luck :D
sladuranata1112
06-28-2010, 19:28
хора направо неска цял ден се ядосвам :-x майка ми ходи да ме записва за 2ро класиране в нтбг обаче са и казали че нямам шанс щото бала на второ класиране се бил качвал и имало хора с много по висок бал от мен :-x вярно е но можех да се пробвам ама тея са казали че няма да влезна щото ако не ми приемат мястото ми се губи :o :o :o :o :-x :-x :-x и майка ми ме е записала :o възможно ли ее и ся исках в банково дело и кво :booooomb:
пп-сори за грешките но съм се изнервилаааааааааа :-x
:D :D :D Да опитай една моя приятелка има то4но колкото тебе и на второ класиране касмет.
princesss8
06-28-2010, 19:36
хора направо неска цял ден се ядосвам :-x майка ми ходи да ме записва за 2ро класиране в нтбг обаче са и казали че нямам шанс щото бала на второ класиране се бил качвал и имало хора с много по висок бал от мен :-x вярно е но можех да се пробвам ама тея са казали че няма да влезна щото ако не ми приемат мястото ми се губи :o :o :o :o :-x :-x :-x и майка ми ме е записала :o възможно ли ее и ся исках в банково дело и кво :booooomb:
Мястото не ти се губи, губи се само когато се качиш на по-горно място ;)
Мястото не ти се губи, губи се само когато се качиш на по-горно място ;)
Ма вече няма значение,майка й я е записала в училището.
angel4eto100
06-28-2010, 19:50
Хех, браво на всички, които са влезли по 1 желание и пожелавам на другите, да се качат по-нагоре :) Тази учебна година ще съм седмокласничка и като четях какви емоции имаше преди резултатите да са на лице, направо не ми се мисли. Отново късмет на тези които са отишли на второ класиране :)
sladuranata1112
06-28-2010, 20:07
е как така си губеш мястото нали не беше така :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
polinakuneva
06-28-2010, 20:09
Mersi, i na teb uspeh do godina, qko uchene i otnovo mnogo kusmet ;] :)
моляя ви спешноо е ..
Зависи как си наредила училищата и желанията си. :-o Напиши ми в какъв ред са!
veniityyy
06-28-2010, 20:33
е как така си губеш мястото нали не беше така :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ne spokss ne se gubi mqstoto ,pazi se .. samo kato se klasirash po nagore nqmash pravo da se vyrnesh tam kadeto si prieta na 1vo klasirane ... Uspex! :)
viqnkababyy
06-28-2010, 21:20
моляя ви спешноо е ..
1.АЕГ с английски
2.АЕГ с немски
3.ЕГИВ с английски
4.ЕГИВ с испански
5 - там където ме приеха -
xMaggiex
06-29-2010, 05:42
. .
kapriss96
06-29-2010, 05:46
моляя ви спешноо е ..
1.АЕГ с английски
2.АЕГ с немски
3.ЕГИВ с английски
4.ЕГИВ с испански
аз съм в руската с английски, минималния бал за 1 класиране беше 32.716 .. може би ще падне и ще ти стигне. За АЕГ с немски минималния сега беше 32.786, и може би ще падне до твоя бал. За английската с английски, сори обаче няма как да стане, поне по мое мнение, мин бал от 1 класиране е 33.178, а те падат с по съвсем малко, 100 - 200 стотни :S Дано те приемат на по - горно желание, късмет :)
stella666
06-29-2010, 06:31
В коя паралелка си?
НЕ, РЕ и БЕЛ :)
Аз съм с АНГ :P
denis4o25
06-29-2010, 06:34
Става ли някой от вас да ми даде доказателство , че ни се пази мястото от 1 во класиране
denis4o25
06-29-2010, 06:36
Става ли някой от вас да ми даде доказателство , че ни се пази мястото от 1 во класиране
rockfen4e964
06-29-2010, 06:42
em to4no dokazatelsvo ne moga da ti dam no .. fakti4eski kaot otidesh na 2 ro klasirane a da kajem da te prieli na 4 to jelanie to pak taka se gledat ot 1 woto jelanie kum poslednoto i ako ne te vzemat na 1-3 a na 4to veche ti e stignal bala to toi pak she ti stigne za tam fakti4eski twa e edin vid kato norma ili nz kwo to4no ..
pp .. ne razbra nishto nali .. :D :lol: :lol: nme moga da obqsnqvam kato xorata :(
stella666
06-29-2010, 06:43
Според мен по-доброто училище е 73 СОУ, но не мисля че е добре да оставяш всичките си приятели.Но пък от др страна, ще научиш идеално немски, така че е най-добре да решиш с какво искаш да се занимаваш по-нататък или къде да следваш. Така можеш да прециниш кой език ще ти бъде нужен. (и аз съм приета в 73 СОУ, ама в паралелката с АНГ :) )
stella666
06-29-2010, 06:57
Не знам нищо за тези две училища, но според мен трябва сам/а да решиш къде и какво искаш да учиш :) Разучи повече за гимназиите, виж ги наживо, питай за мнения от ученици там... :) Всичко си опира до това дали искаш да учиш руски, немски и БЕ или френски с английски :)
Според мен по-доброто училище е 73 СОУ, но не мисля че е добре да оставяш всичките си приятели.Но пък от др страна, ще научиш идеално немски, така че е най-добре да решиш кой език ти харесва повече,с какво искаш да се занимаваш по-нататък или къде да следваш. Така можеш да прециниш кой език ще ти бъде нужен. (и аз съм приета в 73 СОУ, ама в паралелката с АНГ :) )
моляя ви спешноо е ..
1.АЕГ с английски
2.АЕГ с немски
3.ЕГИВ с английски
4.ЕГИВ с испански
Според мен ще влезнеш в ЕГИВ с испански. :) Успех!
denis4o25
06-29-2010, 08:22
Днес подадох документи за 2 ро класиране
Ето как са ми подредени желанията
1.Първа АЕГ , ЧЕ-АЕ;ИЕ минимален бал - 32.856
2.Първа АЕГ , ЧЕ-АЕ;НЕ минимален бал - 33 и нещо
3.Първа АЕГ , ЧЕ-АЕ;РЕ минимален бал - 32.856
4.164 ГПИЕ , ЧЕ-ИЕ;АЕ минимален бал - 33.070
5.Първа АЕГ , ЧЕ-АЕ;ФЕ минимален бал - 32.356 нещо такова беше
Приеха ме по 5 то желание на 1 во класиране
Според вас до къде ще се изкача на 2 ро класиране , като бала ми е 32.786
fenche22
06-29-2010, 08:34
Какво доказателство бе човек? Тая година зайците сте адски неориентирани, направо на някои им се чудя :-o
Виж сега, ако на първо класиране да речем са те приели на 4-то желание,обаче ти искаш да опиташ за някои от по-горните, съответно отиваш на 2 класиране.
Мястото ти от първото класиране НЕ се пази!
На второто кандидатстваш един вид отново и ако не можеш да влезеш в училищата които си писал като по-горни желания те пак те приемат на това от първо и тъй.. не мога да го обясня добре, който разбрал-разбрал :D 8)
На първо и на трето желание биха могли да те приемат, тъй като бала ще падне. : )
На първо и на трето желание биха могли да те приемат, тъй като бала ще падне. : )
paripipari
06-29-2010, 08:49
Vidqh 1 momiche, che beshe pisala golqma glupost. Pochti nevuzmojno e balut za 1-va AEG da padne s cqla edinica i polovina.... Az sum si vuv 2-ra AEG s AE/IE/Ximiq/Biologiq i nqma da hodq na 2-ro klasirane. EDIN SUVET, IZBIRAITE SI EZICITE POSLE UCHILISHTETO. NQMA ZNACHENIE DALI SHTE SI V 1-va ILI 2-ra AEG. PROSTO 1-va E NQKUKSI PO-JELANA.... ZASHTOTO SI E IZGRADILA NQKAKUV AVTORITET 8-) 8-)
denis4o25
06-29-2010, 08:53
Какво доказателство бе човек? Тая година зайците сте адски неориентирани, направо на някои им се чудя :-o
Виж сега, ако на първо класиране да речем са те приели на 4-то желание,обаче ти искаш да опиташ за някои от по-горните, съответно отиваш на 2 класиране.
Мястото ти от първото класиране НЕ се пази!
На второто кандидатстваш един вид отново и ако не можеш да влезеш в училищата които си писал като по-горни желания те пак те приемат на това от първо и тъй.. не мога да го обясня добре, който разбрал-разбрал :D 8)
Мерсиии :)
SmilezZz
06-29-2010, 08:55
Съгласна съм с paripipari..НЕ гледайте училището..Важното е да са ви приели в желаната от вас паралелка,а не в точно определено училище..Т.е. например ако ви се учи биология,но не са ви приели в гимназията,в която сте искали - а в друга...Не виждам къде е проблема..Важното е,че ще учите това,което искате... :wink:
SmilezZz
06-29-2010, 08:59
Мястото от второто класиране се запазва,ако НЕ са ви приели на по-горно желание.. denis4o25 Какво доказателство искаш бе човек..
Например са те приели на първо класиране по трето желание,но ти искаш да отидеш на второ класиране..Записваш са за втория етап..И са те приели на второ желание - тогава мястото ти от първото класиране отпада,защото си приет/а на по-горно желание..
Ако пък не си приет/а на по-горно желание - мястото ти от първо класиране се запазва..Т.е. може да се запишеш в това училище
lidito12
06-29-2010, 09:56
Приета съм в 127 СОУ "Иван Денкоглу" :grin: :grin: :grin:
veniityyy
06-29-2010, 10:06
Мястото от второто класиране се запазва,ако НЕ са ви приели на по-горно желание.. denis4o25 Какво доказателство искаш бе човек..
Например са те приели на първо класиране по трето желание,но ти искаш да отидеш на второ класиране..Записваш са за втория етап..И са те приели на второ желание - тогава мястото ти от първото класиране отпада,защото си приет/а на по-горно желание..
Ако пък не си приет/а на по-горно желание - мястото ти от първо класиране се запазва..Т.е. може да се запишеш в това училище
Tochno taka e ! 100 % ! :)
Ssimonka
06-29-2010, 12:00
Ако не вярваш на нас..отиди в учлището което си приет и питай..и ще разбереш че се запазва.. :)
cveti133
06-29-2010, 12:00
здравейте !!!! приеха ме в 7 соу {софия} нека пишат сички бъдещи осмокласници от там ;] :D но ще ис4акам и 2 класиране се пак :)
SmilezZz
06-29-2010, 12:45
здравейте !!!! приеха ме в 7 соу {софия} нека пишат сички бъдещи осмокласници от там ;] :D но ще ис4акам и 2 класиране се пак :)Погледни в тази тема - http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=345983
Мен ме приеха в ФЕГ с ФЕ АЕ Г М. :grin:
Мен ме приеха в ФЕГ с ФЕ АЕ Г М. :grin:
От кой град си. :?
Може да успееш в първото и третото ти желание, понеже бала пада. Успех! :)
SunnyGiirl
06-29-2010, 16:00
denis4o25 има вероятност да те приемат на трето желание..
Тъй като не ми се вярва да те примат на първото желание - защото според мен за І АЕГ има повече желаещи /по-точно за профил с ИЕ/
ivannnnnnnnnn
06-29-2010, 17:25
Приеха ме в Хуманитарна гимназия в паралелка БЕЛ и АЕ с баЛ 28.573 н0 се чудя дали да се запиша как мислите хубава ли е паралелката ?
Ssimonka
06-29-2010, 17:28
Приеха ме в Хуманитарна гимназия в паралелка БЕЛ и АЕ с баЛ 28.573 н0 се чудя дали да се запиша как мислите хубава ли е паралелката ?
Ако си от Варна..съм чувала доста отрицателни отзиви за хуманитарната..но важното е на теб да ти харесва паралелката в която си приет.. :)
ivannnnnnnnnn
06-29-2010, 17:33
Ако си от Варна..съм чувала доста отрицателни отзиви за хуманитарната..но важното е на теб да ти харесва паралелката в която си приет.. :)
Не от благоевград съм .. и аз сам чувал хиляди отрицателни .. но ии положителни и нз ..
На първо класиране ме приеха в 35-то и отидох на второ класиране за френската обаче едва ли ще успея.. Някакви отзиви от ученици за 35 СОУ " Добри Войников" ?
Ssimonka
06-29-2010, 17:38
Не от благоевград съм .. и аз сам чувал хиляди отрицателни .. но ии положителни и нз ..
Ами щом са хиляди отрицателни а малко положителни отзиви сам си направи извода..Но ти си решаваш..Успех! :)
ivannnnnnnnnn
06-29-2010, 17:39
Ами щом са хиляди отрицателни а малко положителни отзиви сам си направи извода..Но ти си решаваш..Успех! :)
Мерси .. еми нз аз искам да отида но родителите ми се чудят дали да ме пуснат и така ;д
xxcherrybomb
06-29-2010, 17:42
Mии, приеха ме в 157 ГИЧЕ "Сесар Вайехо" (Втора Испанска), с профил ЧЕ - ИЕ ; АЕ .. Доволна съм, макар и да исках в Първа, но с тоя бал!? (30.034).. Аа и вече официално съм ученичка там !! :grin:
denis4o25
06-29-2010, 18:07
айде още малко и ще станат 100 страници с мнения :) 8)
edelweiss96
06-29-2010, 18:13
:lol: :lol: :lol:
ivannnnnnnnnn
06-29-2010, 18:16
А дали няк0и знае .. ак0 си приет по 1 класиране по 1-то си желание и подадесх заявление за 2 класиране кво става ? :Д
Concussion
06-29-2010, 18:18
Честита ни 100-тна страница!!! :)
SunnyGiirl
06-29-2010, 18:19
А дали няк0и знае .. ак0 си приет по 1 класиране по 1-то си желание и подадесх заявление за 2 класиране кво става ? :ДСпоред мен такова нещо е невъзможно..
Тъй като щом си приет/а на първо класиране по първо желание,то се счита,че си приет/а на най-желаното от теб училище..
ivannnnnnnnnn
06-29-2010, 18:22
А дали няк0и знае .. ак0 си приет по 1 класиране по 1-то си желание и подадесх заявление за 2 класиране кво става ? :ДСпоред мен такова нещо е невъзможно..
Тъй като щом си приет/а на първо класиране по първо желание,то се счита,че си приет/а на най-желаното от теб училище..
Е нз .. аз вече подадох заявление за 2 класиране а съм приет по 1 желание .. зашото родителите мии .. не искат да сам там сега .. и така :Д
SunnyGiirl
06-29-2010, 18:31
Е нз .. аз вече подадох заявление за 2 класиране а съм приет по 1 желание .. зашото родителите мии .. не искат да сам там сега .. и така :ДНяма начин да отидеш на по-добно желание..При второто класиране си отива нагоре и НИКОГА надолу
Concussion
06-29-2010, 18:35
Е нз .. аз вече подадох заявление за 2 класиране а съм приет по 1 желание .. зашото родителите мии .. не искат да сам там сега .. и така :Д
Невъзможно е... дори да си подал заявление, пак си оставаш в същото училище..
И как, по дяволите, пишете на ПЪРВО МЯСТО училище, в което изведнъж родителите ви решават че не искат да сте?! :shock:
ivannnnnnnnnn
06-29-2010, 18:40
И как, по дяволите, пишете на ПЪРВО МЯСТО училище, в което изведнъж родителите ви решават че не искат да сте?! :shock:
Еми първо ми даваха .. н0 п0сЛее .. искаха да сам в у-ще в к0ет0 излизам с професия .. нз си кв0 .. не искали хуманитарна .. н00 аз искамм и мн се радвам че не може надоЛу :* :Д
Еми първо ми даваха .. н0 п0сЛее .. искаха да сам в у-ще в к0ет0 излизам с професия .. нз си кв0 .. не искали хуманитарна .. н00 аз искамм и мн се радвам че не може надоЛу :* :Д
Не трябва ли да си в училище, което ти искаш? Все пак ти ще си там 5 години :)
ivannnnnnnnnn
06-29-2010, 18:53
Не трябва ли да си в училище, което ти искаш? Все пак ти ще си там 5 години :)
Еми и аз така си мисля .. ама родителитее ... а бе сичко ше се опрае накрая нема каде да ида другаде щом не става надоЛу много се радвам
waterflame96
06-29-2010, 20:07
Чакай и аз да се разпиша на 100-ната страница... :lol: :lol: :lol:
Аз вчера се записах в английската(Пловдив), обаче тия ме върнаха за документи... и днеска пак ходих, вече ме записаха и нямам НИКАКВИ ГРИЖИ! Йей! 8-) :P :D Цяло лято и може би 8 клас ще си щракам с пръсти!
denis4o25
06-29-2010, 20:24
и аз имам мнение на 100-ната страница
ама моето е първо на стр. 100 :grin: :D
айде стига толкова,че има още много хора, на които не им е ясно как да отидат от 2 на 3 желание :razz:
puxiinkaa
06-29-2010, 20:31
Аз днес се записах във Софийска професионална гимназия по туризъм (ТОХ) в профила Производство и обслужване в заведения за хранене и развлеченив :P
Чакай и аз да се разпиша на 100-ната страница... :lol: :lol: :lol:
Аз вчера се записах в английската(Пловдив), обаче тия ме върнаха за документи... и днеска пак ходих, вече ме записаха и нямам НИКАКВИ ГРИЖИ! Йей! 8-) :P :D Цяло лято и може би 8 клас ще си щракам с пръсти!
в английската с къв език си щото и аз съм там с АЕ :)
а 8 клас едва ли ще си щракаш с пръси :)
justahappygirl
06-29-2010, 20:36
Приеха ме в НПМГ :grin: :grin: :grin: Най-после след тези изпити и състезания,цяло лято ще си щракам с пръсти :D
Приеха ме в НПМГ :grin: :grin: :grin: Най-после след тези изпити и състезания,цяло лято ще си щракам с пръсти :D
с какво?
FatallyGirl
06-30-2010, 06:41
И аз съм приета там :) с какво си ?
justahappygirl
06-30-2010, 09:08
И аз съм приета там :) с какво си ?
Аз съм в паралелката с химия,биология и английски език. :) :)