View Full Version : Как да му кажа че немога да се целувам
mishetymalky
06-11-2010, 20:03
Е въпроса е ясен....как да му обясна,че не съм от най-опитните?
А защо трябва да влизаш в подобни обяснения? Даже и да нямаш опит ако отвътре ти идва той няма да разбере, а и да разбере - голяма работа. Никой не се е родил научен. Радвай се на мига и не го опорочавай с глупави мисли :)
mishetymalky
06-11-2010, 20:31
и ще оплескам всичко.....
П.П. Други мнения ?
П.П. Други мнения
С това мислене - със сигурност ;)
EndlessVoid
06-11-2010, 20:34
Еми не му казвай и готово :D Ако почнете да се целувате остави го той да настъпи, а ти само повтори това, което той ще направи и воала :D Вече се целуваш :D
sunshinepp
06-11-2010, 20:36
Има 2 варианта според мене . .
- казваш му направо " Не мога да се целувам"
- опитваш да целуваш пък каквото стане . . едва ли ще ти заяви " ти можеш ли изобщо да целуваш ма" а ако ти го каже, тактично се измъкваш с клишето " е не всички сме перфектни бе!" . .
Но по-добре му кажи истината . . :)
nefchi_bs
06-11-2010, 20:36
И аз така си мислех преди,но съм грешала...Когато ти идва отвътре няма да разбере а и да разбере голяма работа...
mishetymalky
06-11-2010, 20:38
Последния път когато се целувах (с друго момче) оплесках всичко и сиг и сега така ще стане
sunshinepp
06-11-2010, 20:40
Последния път когато се целувах (с друго момче) оплесках всичко и сиг и сега така ще стане
Емии даа точно така! Виж как знаеш ! Продължавай да мислиш само за това и се задълбочавай в ненужнии работи и нямаа да стане . .. :)
Глупости :) Не мисли така...предният път може и да не е била в теб вината.
valdesbg
06-11-2010, 20:45
А що трябва той да разбира каквото и да било по тоя въпрос? :-o
Ти па за кво ще му казваш... Остави го в невидения...
valdesbg
06-11-2010, 20:49
^Пише се невЕдение :)
Невидения е друго :-D
^Пише се невЕдение :)
Невидения е друго :-D
важното е че се разбрахме 8-)
FuckedUp
06-11-2010, 21:07
На колко год. си?
А, до целуването...то ти идва от самосебе си..
Е добре ако му кажеш, че не си се целувала до сега какво?
Ще ти се присмее?
Ще те зареже?
Толкова ли е трудно да му кажеш... майко мила за какви глупости се притеснявате...
Ама защо трябва да му казваш, наистина?
Остави го той да си действа, може и да не разбере, че не си се целувала до сега.
Не е като да имаш девствена ципа на устата.
guinessgirl
06-12-2010, 06:17
ахахаххаха,ма ти сериозно ли?
все едно нещо яко трудно и специално бате да пуснеш един език на някого..
anonymous708973
06-12-2010, 06:42
Не е като да имаш девствена ципа на устата.
:razz:
Винаги съм се чудила как така НЕ МОЖЕТЕ да се целувате! Ама то е... елементарно! Не му пускаш език отначало, не си го навираш - езика де, до сливиците му, държиш си ръцете където искаш. КОЕ е трудното? И защо трябва да разбира... МНого сте ми интересни значи... Половината искат да кажат на гаджетата си, че не са се целували, ама ги е срам и не искат да му кажат, че има проблем в сексуалните им отношение... КЪДЕ е елементарната логика? :?
valdesbg
06-12-2010, 07:12
Адашке - не търси логика. Такава липсва. В противен случай този форум изобщо нямаше да съществува :)
Защо трябва да му казваш? Може и да не разбере, а и ще е много кух ако ти каже нещо!!!
моята първа целувка беше отвратителна и нищо не направих общо взето...оплесках всичко,но втората и т.н (с момчето с което в момента ходя ) просто той дойде към мен и аз го оставих да действа.... моят 1ви път също беше отвратителен,не се тревожи...веднъж стане ли... :)
BlueFace
06-12-2010, 12:07
Прекалено много се тревожите за такива маловажни неща като целуването... Practice makes perfect ;) Айде сега бягай да се целуваш :-D :lol: 8-)
П.П. Ако мислиш за това как ще се представиш или дали ще му хареса има голяма вероятност наистина да оплескаш всичко ;) Остави се на момента и ще видиш ,че няма нищо трудно или сложно в целуването :)
Има 2 варианта според мене . .
- казваш му направо " Не мога да се целувам"
- опитваш да целуваш пък каквото стане . . едва ли ще ти заяви " ти можеш ли изобщо да целуваш ма" а ако ти го каже, тактично се измъкваш с клишето " е не всички сме перфектни бе!" . .
Но по-добре му кажи истината . . :)
До колкото знам аз всеки може да се целива, то си е инстинкт. И по различен начин, няма как да разбере дали преди това се е целувала или не.
mishetymalky
06-12-2010, 12:45
Вие не разбирате...няма да ми е първата целувка с момче,но ще ми е първата с това момче....Проблема е че при предишното момче оплесках всичко,а не искам и сега така да стане :? :neutral:
FreakBitch
06-12-2010, 13:19
.. е има какво да се оплеска, но не мисля, че ще е чак толкова фатално, че да е всичко (представи си, че езиците ви залепват, това вече ще е яко, жалко, че е почти невъзможно, но после ще се раздвам на прочета темата: 'Всичко се обърка' :lol: ) та по въпроса.. не се вкаравй във филми, няма какво толкова да стане.. дори и да се получи малък фал, най-много и двамата да се посмеете ;)
LoveLetter
06-12-2010, 13:25
Не му казвай и просто го целуни. Какво има да му мислиш?! :)
TroublLeGirlL
06-12-2010, 14:03
Хайде като останалите - Don't tell him!! Той е момчето - остави го да те води. Просто се отпусни и то всичко ще си дойде на мястото :)
ми ако и той не може?
просто са цаливайте, пък барем ще ви остане неловък спомен "ако не се получи"
Assshley
06-12-2010, 14:21
Действай недей да му казваш нищо.:)
П.П. Други мнения
ugh, мълчи си !
Няма понятие като 'не мога да се целувам'.
Не е толкова голяма философия, само веднъж да му хванеш цаката.
Не е толкова срашно колкото си мислиш..
Просто се остави на мига и емоциите да те водят. Всичко ще дойде от само себе си :)
Gr0zDan0v
06-12-2010, 20:13
П.П. Други мнения
най-важното е да не се притесняваш,просто прави това което и тои прави...първият път при мен беше така :) успеХ
Пробвай с "не мога да се целувам добре" и вкарваш засрамената жална физиономия... той ако не е някой тъпанар, нищо няма да ти каже и ще те научи :д
lolxlovex2lolxsoxmuchx
06-13-2010, 03:24
Пробвай с "не мога да се целувам добре" и вкарваш засрамената жална физиономия... той ако не е някой тъпанар, нищо няма да ти каже и ще те научи :д
prawilno :>> +1 !!
danito369
06-13-2010, 08:23
Недей , той ще види :D
отиваш и му казваш.........
shteteizqm
06-20-2010, 12:46
пхааа ти сериозно ли?? целувките са мъжка работаа :Д при мойта първа така и не разбра че не съм се целуввала :smt083
ох кво му е толкова притeснителното вее не че аз съм се целувал де но като дойде времето и да немога ше мляскам яко :razz:
Еми виж сега...и аз така си мислех...толко срамежлива и стегната бях, че няма накъде...Отначало като ме целуна момчето не правех абсолютно нещо и после се дръпнах все едно, че се правя на недостъпна и се засмях и му казах, че не може :-D Той ама грам не разбра, че просто не съм се целувала и почна още повече да опитва и в един момент просто се отпуснах и следвах неговите движения и така...После даже аз станах настъпателна :-D Спокс, не е трудно :)
SmilezZz
06-20-2010, 14:39
Ако си мислиш,че не можеш - няма и да се "научиш" ( Ако мога така да се изразя ) ...Мисли позитвно...
Но пък ако се притесняваш наистина много,му кажи директно - "Не мога да се целувам"
JustAngel
06-21-2010, 14:02
ugh, мълчи си !
Няма понятие като 'не мога да се целувам'.
Не е толкова голяма философия, само веднъж да му хванеш цаката.
Не е толкова срашно колкото си мислиш..
Просто се остави на мига и емоциите да те водят. Всичко ще дойде от само себе си :)
lilincituuuu
06-21-2010, 16:59
ОМГ :shock:
и моя първия не знаеше , че не мога, ама после ме пита кой ме е учил да се целувам така ;д чак имам снимки, на които си личи , че е надървен ;ддддд