View Full Version : Кандидатстване след 7 клас
Skillet346
06-12-2010, 19:34
Разбрах че когато пишем училищата в които ще кандидатстваме трябва да ги номерираме. Въпросът ми е тази номерация от какво значение е? :?
UnForgettableDream
06-13-2010, 06:19
На първо място пиеш училището и паралелката, които желаеш най-много. Като те класират ще гледат първото желание и ако стигне бала си там. Ако не попадаш във второто или третото, подредени също според това кое най-много желаеш. :)
BabyBluee
06-13-2010, 06:26
Аз нищо не схванах от тая цялата работа.. Кога ще ходим да ги пишем тия желания..? И после кога ни казват къде сме приети?
UnForgettableDream
06-13-2010, 06:51
15-21 юни ги подаваме в училището гнездо в града. И после до 24 юни казват резултатите от първо класиране.
SmilezZz
06-13-2010, 07:52
Заявления за кандидатстване се подават в училищата-гнезда за съответния град..За Русе това е ОУ "Отец Паисий"..Срока е от 15 до 21 юни..
На 24 юни обявяват кой къде е приет..
Иначе аз да ви попитам - къде ще проверяваме къде сме приети ? От сайта на РИО или МОМН
.
Иначе аз да ви попитам - къде ще проверяваме къде сме приети ? От сайта на РИО или МОМН
Да и аз това се питам...
BebYlzZz
06-13-2010, 12:19
Да, в интернет ще ги пише, но мисля че ще има и изнесени списъци в училището, в което си си подал документите. Аз искам да попитам от къде трябва да си вземем тази служебна бележка с оценките?
Да, в интернет ще ги пише, но мисля че ще има и изнесени списъци в училището, в което си си подал документите. Аз искам да попитам от къде трябва да си вземем тази служебна бележка с оценките?
Служебната бележка ти я дават заедно с удостоверението за завършен 7 клас и бележниците ( на 15-ти )
BebYlzZz
06-13-2010, 12:32
Служебната бележка ти я дават заедно с удостоверението за завършен 7 клас и бележниците ( на 15-ти )
мерси :)
SmilezZz
06-13-2010, 12:43
Да, в интернет ще ги пише, но мисля че ще има и изнесени списъци в училището, в което си си подал документите. Аз искам да попитам от къде трябва да си вземем тази служебна бележка с оценките?Дава ти се от училището,в което учиш..Ако ти трябва преди 15 юни,трябва да им кажеш да ти го дадат по-рано..Аз така ще направя..Също така ти трябва и медицинско
sasheto0o
06-13-2010, 12:47
Може ли да ви попитам нещо ? Случайно да има някой осмокласник, който ще се явява на 17.06.2010г. на изпита по математика и да знае от колко часа е изпита, че на служебната бележка не пише,в интернет също...
П.П- Съжалявам за спама , но е спешно :)) Мерси !!
BebYlzZz
06-13-2010, 14:28
Да, в интернет ще ги пише, но мисля че ще има и изнесени списъци в училището, в което си си подал документите. Аз искам да попитам от къде трябва да си вземем тази служебна бележка с оценките?Дава ти се от училището,в което учиш..Ако ти трябва преди 15 юни,трябва да им кажеш да ти го дадат по-рано..Аз така ще направя..Също така ти трябва и медицинско
На нас класната ни каза, че медицинското е само ако ще кандидатстваш в техникум? Аз за всеки случай съм си взела, въреки че съм се ориентирала към езиковите, но кзвайте ако е задължително...
BabyBluee
06-13-2010, 14:44
Заявления за кандидатстване се подават в училищата-гнезда за съответния град..За Русе това е ОУ "Отец Паисий"..Срока е от 15 до 21 юни..
Ами може и от сайтовете, а може и от училищните гнезда
А иначе кога ходим да се записваме в училището в което сме приети?
SmilezZz
06-13-2010, 15:05
Ами може и от сайтовете, а може и от училищните гнезда
А иначе кога ходим да се записваме в училището в което сме приети? От 28 до 30 юни е записването..Пък ако не си доволен/на от класирането,явяваш се на второто класиране..Мисля,че пак беше на 28 до 30 юни