View Full Version : Според вас!!????
Здравейте!
Нуждая се от вашата помощ.
8 клас съм в ново училище. Имам един съученик, с който сме заедно от 5 клас и сега отново сме в един клас. През муждучасията винаги идва при мен и си говорим, защитава ме пред другите момчета, винаги ми пожелава успех преди тестове и изпитвания. Когато се видим на път пред училище, отваря вратата и ми прави път. Изобщо се държи супер кавалерскил Но не само в дскл, но и когато излезем. Например последния път когато излязохме се качихме на една лодка. Докато се казвах, обувката ми падна в езерото. Беше до мен и си я взех. Докато се возехме с лодката ми каза, че е бил готов да скочи във водата и да ми вземе обувката ако е била по-далеч. Докато сш правихме снимки ми държеше нещата, изобщо е супер мил и добронамерен. „
Според вас дали ме харесва или просто се държи с мен като с приятелка?? Моля ви, бъдете убиективни, защото съм много объркана и не знам вече какво да си мисля.
Anf3tamin4o
06-12-2010, 21:30
Това няма как ние да го знаеме.Виж ако и с другите приятелки се държи така, значи и ти си му една от останалите.А ако не е така значи си нещо повече, според мене е по скоро второто.Щом идва всяко междучасие при теб, значи го влечеш, ако не беше така щеше да ходи при другите.
Това няма как ние да го знаеме.Виж ако и с другите приятелки се държи така, значи и ти си му една от останалите.А ако не е така значи си нещо повече, според мене е по скоро второто.Щом идва всяко междучасие при теб, значи го влечеш, ако не беше така щеше да ходи при другите.
Държи се по този начин само с мен! Благодаря за отговара!
Ииии знам за кого говориш според мен не е за теб тоя .... :-D :grin: :grin: :grin:
Ако трябва да бъда УбИЕктивен мога да кажа само, че момчето иска малко пуси
Anf3tamin4o
06-12-2010, 21:39
Еми щом е с тебе само, значи изпитва.И мисля че е идеален човек, стига да си държи на думата, защото всички сме силни на думи, а що се опре до действия се отказваме.
Lucky991
06-12-2010, 23:25
Според мен може да те харесва, но сигурно не знае какви са чувствата ти към него и се притеснява да ти каже, че те харесва.
Но замисли се как се държи с другите момичета.Напримерно ако и на тях им пожелава успех преди изпит и други подобни, тогава значи отношението му към теб е просто приятелско :)
Според мен може да те харесва, но сигурно не знае какви са чувствата ти към него и се притеснява да ти каже, че те харесва.
Но замисли се как се държи с другите момичета.Напримерно ако и на тях им пожелава успех преди изпит и други подобни, тогава значи отношението му към теб е просто приятелско :)
Пожелава ми успех само на мен. Всички неща които съм написала ги прави само за мен. Предполагам, че си права за това че не знае какви са чувствата ми към него. Само че и аз го харесвам - той е много мил, от дълго време сме в 1 клас и го познавам добре. :oops: Благодаря за отговора!
Ииии знам за кого говориш според мен не е за теб тоя .... :-D :grin: :grin: :grin:
Не знам защо си мислиш че не е за мен. Той е мнго добро момче, от тези срамежливите които рядко се срещат. Не е като всички, да говори и мисли само глупости и да се прави на надменен.
Ако трябва да бъда УбИЕктивен мога да кажа само, че момчето иска малко пуси
Писна ми от хора, които само се заяждат. Ясно е, че съм сгрешила думата в бързината, а не защото не знам как се пише. :o :o :o
Познавам го от дълго време и знам, че неговата цел не е тази. Заразлика от останалите момчета, няма подобни намерения към мен.
Jumbie483
06-13-2010, 06:01
Харесва те. Иначе защо според теб си прави труда да ти обръща толкова внимание? Ако и ти го харесваш, действайте.
ReachlessGirl
06-13-2010, 06:56
Съгласна съм .. ++
righteous
06-13-2010, 07:02
убИективни сме ние винаги , само че така и не се научихте да си пишете смислени заглавия.
BlueFace
06-13-2010, 07:13
Познавате се от 5ти клас...Отиди и поговори с него , разберете се какви са ви чувствата един към друг ;)
myHeartIsOnlyForYou
06-13-2010, 07:28
Харесва те :) .
Ако искаш да стане нещо между вас и ти му покажи,че го харесваш :) .
Само внимавай с връзка със съученик,защото все пак вероятно ще сте в един клас до завършването на 12.
Успех :) .
soul1199
06-13-2010, 10:53
мисля,че те харесва,сиг и ти го харесваш-действай
Благодаря на всички за отговорите ви! Наистина ми помогнахте, за да разбера че може би ме харесва. А пък и аз го харесвам. Така че ще дейтсвам.
Обаче имам малък проблем. Много е срамежлив. А аз искам да му намекна някой път да излезем само двамата. Ама не знам как. Досега сме излизали, обаче е било с наши общи приятели и само 1 път само двамата. Как да му предложа да излезем??
П.П. Предложението за излизане попринцеп момчето трябва май да го направи, ама....
:razz:
kristito3
06-13-2010, 17:40
Има момчета, които се държат кавалерски и без причина, но в твоя може би и двете - хем си е такъв, хем май те и харесва! :P Щом чак бил готов да скочи в езерото :shock: Хубаво, че се държи така мило с теб! Ние момичетата имаме нужда от това! :smt061
kristito3
06-13-2010, 17:42
Не е задължително да е той. Пробвай и ти! Той прави една крачка сега ти. Няма какво да се притесняваш и да ти е неудобно.
Не е задължително да е той. Пробвай и ти! Той прави една крачка сега ти. Няма какво да се притесняваш и да ти е неудобно.
Права си!!! Ах, това мое притеснение.
kristito3
06-13-2010, 17:50
Ее, спокойно де. Няма с какво лошо да ти отвърне. Пък това е едно излизане. Сигурно ще си прекарате много хубаво! :-) Съмнява ме, че ще ти откаже! Смело напред! Хах!
Ее, спокойно де. Няма с какво лошо да ти отвърне. Пък това е едно излизане. Сигурно ще си прекарате много хубаво! :-) Съмнява ме, че ще ти откаже! Смело напред! Хах!
Благодаря ти много. Ще го поканя възможно най-скоро. После ще пиша какво е станало!!! :-):-):-):-):-):-)
kristito3
06-13-2010, 18:03
Благодаря ти много. Ще го поканя възможно най-скоро. После ще пиша какво е станало!!! :-):-):-):-):-):-)
Няма защо! ;]]] Даа, пиши обезателно! :P :P
Здравейте!
Нуждая се от вашата помощ.
8 клас съм в ново училище. Имам един съученик, с който сме заедно от 5 клас и сега отново сме в един клас. През муждучасията винаги идва при мен и си говорим, защитава ме пред другите момчета, винаги ми пожелава успех преди тестове и изпитвания. Когато се видим на път пред училище, отваря вратата и ми прави път. Изобщо се държи супер кавалерскил Но не само в дскл, но и когато излезем. Например последния път когато излязохме се качихме на една лодка. Докато се казвах, обувката ми падна в езерото. Беше до мен и си я взех. Докато се возехме с лодката ми каза, че е бил готов да скочи във водата и да ми вземе обувката ако е била по-далеч. Докато сш правихме снимки ми държеше нещата, изобщо е супер мил и добронамерен. „
Според вас дали ме харесва или просто се държи с мен като с приятелка?? Моля ви, бъдете убиективни, защото съм много объркана и не знам вече какво да си мисля. Ами за да прави такива неща значи че те харесва
Paramour
06-14-2010, 12:11
Харесва те! :)
Благодаря на всички много за отговорите! Осъзнах, че трябва да се боря, за това, което искам. Днес направих една малка крачка.Продължавам напред!