View Full Version : Цигари
Имам един въпрос,когато започнеш да пушиш,след колко време усещаш че ти се пуши,един вид пристрастяване ?
ps:аз не пуша само се интересувам
BabyBluee
06-13-2010, 07:44
Ами не знам .. пуша от 4 години и не си спомням кога съм се пристрастила
NoShTnO_iZkUsHeNiE
06-13-2010, 11:05
Ами...пуша вече от година и половина...първоначално не изпитвах пристрастие към цигарите дори пушех доста малко,сега в последните 3-4 месеца не издържам без цигари...
Unabomber
06-13-2010, 11:14
Това да си даваш парите за нещо, което знаеш, че е вредно и те трови е меко казано глупаво за мен (а и за останалите непушачи) :)
След втория месец нито можех да ги спра, нито можех повече от 1-2 часа без цигари... :? за 2 месеца не можеш да се престрастиш.. кого заблуждаваш.Аз пуша от 2 год и когато несам пушил от 2, 3 часа някаде ми е нервно гадно особено когат сам в компания на пушачи
ми аз пуша от 10 години твърду казано и когато ми се пуши осещам някаква липса, когато изпуша цигарата тази липсва изчезва при мене и така (когато сам в нас пуша през 1 час а когато съм навън през 30 мин и по малко..)Ъм искаш да кажеш че пушиш от 7 годишен :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
nefchi_bs
06-13-2010, 15:04
Горе долу след година някъде вече не можех да издържам ...
justunique
06-13-2010, 18:04
...
случвало ми се е да пуша, ама.. нито ми допада, нито нищо.. въпрос на нагласа е - ако си мислиш, че ше се пристрастиш, ше стане... и да, изпушил съм достатъчно, че сега да имам някаква зависимост, ама, шанс, нямам... 1 фас да запаля на.. нз, месец-два?!
Както кажеш :wink: Въпрос на организъм, пуша от 12-13 години и ако не се бях пристрастила, отдавна щях да съм ги спряла. Айде запази си логиките :)
съжалявам за двойното постване, ама.. явно не си искала да ги спираш... сестра ми ги спря след около 10 години пушене... също и мъжа й.. двамата ги спряха изведнъж.. просто са ИСКАЛИ да ги спрат... не си кой знае колко пристрастена, просто не искаш да ги откажеш.. не ИСКАШ, не че не МОЖЕШ!
и после се отказа и пак ги почна... и това не е спам... не се научихте да правите разлика между спам и флъд
от 11 годишна начи 2 години вече .. 8)
9 клас бях заек, да ме мислят за гъзе почнах да пафкам ...
хаха ... до сега си пуша (12 клас съм), но не съм страстен пушач :D
Не се чувствам пристрастен изобщо ;) а и като се има предвид, че като
пуша повечето пъти къртя на аванта цигари :D :D :D
Лятото понеже няма от кого да къртя >> не пуша :D по едно време не бях палил близо година .. абе общо взето пуша когато съм пиян :Д и ми е весело иии когато съм на кафе с някого :)
>> Eй ся днеска ще излизам на кафе ... ще видим кво ще изпитвам като не пуша :D :D :D
SmileyFace
06-19-2010, 08:59
На около 10-11 месец вече не можех без цигара :? става ми едно такова...нервно,криво и в главата ми се въртят мисли само за цигари :?
BiGBaDWolF
06-19-2010, 22:06
Аз пропуших във 6 клас сега съм 10 и не съм спирал пуша по около кутия и половина на ден .. А започнах да испитвам нужда след около месец-два пушене ..