Влез

View Full Version : Връзка без бъдеще - да се хващаме ли изобщо

ScarletBite
06-13-2010, 19:20
Аз съм на 15, а той - на 18. Аз се движа с кифли, той - в интелектуални среди. Аз обичам партита, купони и т.н., той отрича всичко съвременно. Аз опитвам да се впиша и да се харесам, а той - да изпъкне и да се отдели.
Различията помежду ни са само привидни. Ние сме сякаш две версии на една и съща личност, избрала две различни съдби. Няма харесване, няма влюбване - има допълване, учене един от друг, преоткриване, жажда и попиване. Ако продължаваме да контактуваме, нещата ще прерастнат в любов, усещам го.
За да бъдем заедно, трябва да направим доста жертви и компромиси. Обаче... догодина той си заминава. Ще остана сама, с последствията от отделянето от компанията и с празния спомен.

Мненийце, съветче, нещо?

alonedark
06-13-2010, 19:23
Няма харесване, няма влюбване - има допълване, учене един от друг, преоткриване, жажда и попиване.

Щом ги няма тия неща...защо да има бъдеще....За да има някаква съдба , трябва да има страст!!!Поне аз така мисля...

ScarletBite
06-13-2010, 19:29
Няма харесване, няма влюбване - има допълване, учене един от друг, преоткриване, жажда и попиване.

Щом ги няма тия неща...защо да има бъдеще....За да има някаква съдба , трябва да има страст!!!Поне аз така мисля...
Страст - не, магнетизъм - определено.

mArMaLaDkA
06-13-2010, 19:53
Приобщаването наново към групата на "кифлите" надали ще ти е трудно.

Ако вярваше, че наистина ще ти остане празен спомен и всичко ще е безмислено, нямаше да пишеш темата. :)
Сама си измисляш трудностите, сама се навиваш, че не е възможно. Уж беше много смела, а те дострашава май, че нещата могат да станат сериозни.

Iria
06-13-2010, 20:07
Дори да имате връзка, бързо ще свърши, но въпреки това е по-добре да бъдете заедно. Остават невероятни спомени и мигове, но после ще ти е много гадно. (:

jghgh
06-13-2010, 20:09
Такава връзка ще ти е много полезна.
Връзките със странни хора носят много (себе)познание и носят отпечатък след това. Момчето ще ти остави белег след връзката ви.
Интересните хора променят света. Личният свят на човека, който е имал досегателство с тях. Ще имаш идея и от друга гледна точка.

Нищо не губиш.

partychild
06-13-2010, 20:12
Противоположностите се привличат :) Мойта връзка е такава...абсолютно различни и няма значение, че харесваме абсолютно различни неща, че имаме различни характери и държание ...ние се обичаме силно :) Пробвай..сама казваш, че "има допълване, учене един от друг, преоткриване, жажда и попиване. Ако продължаваме да контактуваме, нещата ще прерастнат в любов, усещам го."

darkPaladin
06-13-2010, 23:29
падуан действай каквото стане

за да прерастне едно приятелство в любов трябва да се има разбирателство а има ли го всичко е наред ;)

SmilezZz
06-14-2010, 03:35
Не знам..Може да опитате,все пак има още една година,докато си замине..Но пък щом между вас няма "обичане,харесване и т.н.",според мен изобщо да не започвате..Защото след края на такава връзка и двамата много силно ще страдате..

malone
06-14-2010, 05:59
Не се обвързвай,можеш да общуваш с него и без чувства.Ако се насилиш да изпиташ емоция ще се нараните взаимно и ще се отделите един от друг.Принципно е вярна констатацията,чуе противоположностите се привличат,но само ако има някакво емоционално или сексуално привличане.

antifashionshit
06-14-2010, 06:01

Мненийце, съветче, нещо?
учете, преоткривайте се и си се радвайте в този аспект се докато можете :)

krem4et0
06-14-2010, 06:20
Защо да ядем, като пак ще огладнеем?
Защо да живеем, като ще умрем един ден?
Защо да започваме връзка, като по-вероятно ще я прекратим, отколкото да е за цял живот?

Защото това е смисълът на това да си жив - да живееш днес, за този момент и да вземеш максимума от него. По-добре излез от групата на "кифлите" и изживей нещо неповторимо. Дори и да е за година. Не се знае след година какво ще ти се случи, а и на него.

kalpazanka
06-14-2010, 06:31
ScarletBite, пробвай, нищо не губиш. Разбирам да е някоя куха лейка, да те е яд защо си си губила времето с него, но в този случай летвата е висока. А и все някога ще излезеш от кифленското обкръжение. Чувства сега може да няма, но това не бива да ти слага спирачки. В началото на повечето връзки има харесване, привличане, пеперуди. Любовта идва по-късно. ;)

ivcheto0o
06-14-2010, 13:04
Дори да имате връзка, бързо ще свърши, но въпреки това е по-добре да бъдете заедно. Остават невероятни спомени и мигове, но после ще ти е много гадно. (:

soul1199
06-14-2010, 15:59
ако няма любов,не си струва да се измъчваш

bobito_th
06-14-2010, 16:55
не се занимавай

ReachlessGirl
06-14-2010, 17:18
Много е относително .. трябва сама да прецениш дали би поела риска?! :-o

umri
06-14-2010, 21:04
Сложен въпрос, на който никой не би трябвало да ти дава съвет. Решението е изцяло твое. Абстрахирай се от всичко, което е изписано в темата и вземи сама решението. Все пак и ти и аз знаем, че каквото и да става няма да прекратиш връзката на момента, само можеш да говориш.