View Full Version : Нужно ли е?
bogzfaggot
06-13-2010, 20:18
Нужно ли е,когато обичаш някого,да искаш да си с него завинаги?
partychild
06-13-2010, 20:22
Да :) Аз поне така го чувствам...когато обичам - съм отдадена изцяло на човека до мен
BlueFace
06-13-2010, 20:27
За съжаление не мога да ти отговоря на този въпрос ... :(
Зависи.. Любовта си отива понякога и просто няма смисъл.
mechtaq_za_teb
06-14-2010, 04:55
За съжаление аз поне винаги се вкарвам в този филм и после страдам.
kalpazanka
06-14-2010, 04:59
Нужно ли е,когато обичаш някого,да искаш да си с него завинаги?
Да, това нещо идва отвътре. Не си представяш да сте разделени и смяташ, че няма нещо , което да ви раздели.
Това е огромно доверие- да допуснеш някого с идеята, че с него би прекарал целия си живот /чисто хипотетично, все пак 100% сигурност няма/.
hahavteen
06-14-2010, 09:33
Искаш докато не те разочарова и не ти се прииска да го няма :D . Аз и с бившия си правех планове за бъдещето и вече ни виждах с къща в Лимасол и четири дечица :D . Както каза калпазанка то си ти идва отвътре като си влюбен и си дълго време с някой.
anonimchetou
06-14-2010, 10:51
не, не е нужно , но е нормално.
izlishna
06-14-2010, 11:38
не, не е нужно , но е нормално.
:) +++
ivcheto0o
06-14-2010, 13:03
Зависи.. Любовта си отива понякога и просто няма смисъл.
vilityyy96
06-14-2010, 13:20
За съжаление аз поне винаги се вкарвам в този филм и после страдам. ++++
По темата: Зависи от човека до теб... от това колко го обичаш.
Glamour92
06-14-2010, 13:46
не е нужно...понятие завинаги не съществува
завинаги е прекалено дълго.. :D не мисля, че е нужно
SmilezZz
06-14-2010, 14:18
Не е нужно..Все пак,колкото и сериозна да е една връзка - все някой ден ще настъпи време за раздяла..
А и както казаха преди мен - понятие "Завинаги" не съществува
Paramour
06-14-2010, 14:38
За съжаление аз поне винаги се вкарвам в този филм и после страдам.
sh3_1s_7h3_0n3
06-14-2010, 15:28
На 15-20 години къде сте тръгнали да говорите 'завинаги'.
Вие акъл имате ли?
Любовта трябва да трае достатъчно дълго, за да обезсмисли понятието 'вечност'...
Когато попитали Линкълн колко е нормално да са дълги краката на човека, той отговорил: „Достатъчно, за да стигат до земята”. Любовта трябва да е достатъчно дълга, за да скъсява разстоянията между душите, за които немският класик твърди, че са като таралежи в зимна нощ. Стремят се да се прегърнат, за да се стоплят, но само забиват по-дълбоко бодлите си един в друг…
soul1199
06-14-2010, 16:10
да
ReachlessGirl
06-14-2010, 17:35
"Завинаги" е мнооого относително понятие .. :?
Никой не знае какво ще се случи на следващия ден камо ли, че ще обича някой завинаги .. :-o
hahavteen
06-14-2010, 17:51
На 15-20 години къде сте тръгнали да говорите 'завинаги'.
Вие акъл имате ли?
Любовта трябва да трае достатъчно дълго, за да обезсмисли понятието 'вечност'...
Когато попитали Линкълн колко е нормално да са дълги краката на човека, той отговорил: „Достатъчно, за да стигат до земята”. Любовта трябва да е достатъчно дълга, за да скъсява разстоянията между душите, за които немският класик твърди, че са като таралежи в зимна нощ. Стремят се да се прегърнат, за да се стоплят, но само забиват по-дълбоко бодлите си един в друг…
Аз пък мисля че си зависи от човека. Съвсем с акъла съм си ама още от 16-годишна искам да се омъжа и да имам деца а да съм само с един мъж ми се струваше романтично и красиво. Е не се случи както исках от първия път ама шанс. Сестра ми другия месец прави 20 и живее от 1 година с приятеля си. Като тръгнаха беше на 16! Скоро даже ще се сгодяват. Определено не съм пристъпвала към първата си връзка с мисълта че скоро ще свърши само защото съм малка.
BlueParadise
06-15-2010, 12:00
Ами всеки може да каже за себе си ... ти как го чувстваш? Както го чувстваш така трябва да го изживееш ... или поне да опиташ ... Някои обичат,и прекарват целия си живот с любимия .. други изневеряват поради различни причини ... искат да опитат нещо ново,нещо различно, други бързо губят любвеобилността си и го правят напук,трети само заради спорта ... но всички трябва да знаят че " Любовта трудно се намира и лесно умира" :)
DevilWish
06-15-2010, 12:28
Да, иначе явно не го обичаш толкова ;)
sh3_1s_7h3_0n3
06-15-2010, 15:20
slun4ice, не казвам, че когато започваш нова връзка, трябва да си мислиш за края й. Но ми се струва безумно да се вричаш на някого, че ще го обичаш и ще бъдете заедно "завинаги", когато не сте господари даже на утрешния ден.
Едно е да си изживееш любовта щастливо, спокойно... друго е да си вярваш, че нещо ще е 'завинаги', когато има милион неща, доказващи, че подобни понятия са силно преиначени. Още повече, че наистина не вярвам във връзките на тийнейджърите, че точно те пък ще могат даже да се доближат до категорията 'вечност' (условно казано), имайки предвид, че дори при възрастните трудно се получава и все повече се увеличава процентът на разводите.
На 15 години да кажеш "Ще те обичам винаги." е меко казано смехотворно и несериозно. Пък дори и да си го помислиш.
Не казвам, че това е 100% вярно за всички... Със сигурност има изключения..., но смятам, че са изключително рядко явление.