View Full Version : Малко помощ - как става номера с тая преса xD
Здравейте, аз съм момче на 15г. и искам си изправя косата, опитвал съм се, но не става, на 180-190 градуса по колко време да държа на кичур?И как да го направя това издърпавне? Докато дърпам бавно ли? Избощо кажете ми техники :)
ПП.Момче съм :)
CuteBaby
06-14-2010, 14:01
180-190 градуса са достатъчни за да се изправи коса,не знам защо при теб не е станало.А за издърпването - хващаш кичура коса близо до корените и дърпаш бавно пресата към краищата на косата.Ако ти е много къса косата може би затова не става.Също може да пробваш след като се изправиш да си сложиш лак за коса,за да се запази повече време така :)
ами първия път когато се изправях и аз не се справих блестящо:D почти не си личеше ,че съм се изправяла.после опитах с доста по хубава преса и резулатат беше и по- добър и по - видим :) затова опитай пак,докато не се научиш :) просто ти трява малко практика
Преса - момче ??? Накъде отива този свят ... ](*,) Остави си косата, както си е...
FamauseBaby
06-14-2010, 16:58
Преса - момче ??? Накъде отива този свят ... ](*,) Остави си косата, както си е...
Сигурн0 има ем0 прическа.. :)
pandelka
06-14-2010, 17:03
еми зависи от пресата и от косата ти .. :) при много късите косии .. не е много лесно защото няма как да се захване и се изплъзва ии абее сложно си е;д
December
06-14-2010, 17:36
Сигурн0 има ем0 прическа.. :)Защо спамите и злобеете в разни теми?Цикълът да не ви е дошъл :-o
А ти(автора) каква ти е пресата?Преди да си купиш,по-добре попитай тука за да ти дадем съвет :) Моята е на Елит и изправя много бързо И на къса коса!Май проблема е в пресата....