View Full Version : За Целувката ;)
trackmaniafan12
06-14-2010, 16:32
Ей, хора, не знам дали този раздел е подходящото място за тази тема, но просто мисля, че е най-подходящият.
Пиша темата защото преди време прочетох няколко статии от рода на "Никога не съм се целувал! Помагайте, не знам как се прави!" Е, хора предполагам, че и вие сте били или сте във тази ситуация, затова искам да споделя някои неща с вас.
1. Видеота, туториали и всякакви подобни глупости НЕ вършат никаква работа. Те са просто безсмислени.
2. Когато момента нястъпи, ще ви дойде отвътре как да го направите :)
3. Внимавайте със целувката с език ;) попринцип тя се приема за нещо по-свързано със секса и ако вашата половинка е притеснителна недейте да и бутате език още от първия път. Колкото и да е странно, някои хора се плашат когато твърде рано пуснете езика.
4. Някои от по-притеснителните ще предпочитат да пийнат преди да се целуват за първи път (дааа, и такива има) обаче вие НЕДЕЙТЕ! удоволствието от целувката го получавате напълно когато сте трезвени! Както и със секса!
Като заключение ще ви кажа: И аз се притеснявах, и вие, след прочитането на тази тема сигурно ще се чувствате по абсолютно същия начин, но, наистина, целувката ви е заложена в основните инстинкти така да го кажеме... :) няма начин да се провалите
VinDiesel
06-14-2010, 16:48
Е ся слизам доло и ги почвам всичките 8-)
Еми не знам аз до колко съм навътре в работите, че да пиша по подобна тема, но след първата малко по притеснителна и стеснителна така да го нарека целувка, след това ти идва от вътре как да го направиш, как да подходиш, колко време да продължи целувката, да бъде една за дълго или малки и кратки ... Вече за целувката с език не мога да кажа нищо, защото не съм целувал приятелката ми с език, защото е от малко по срамежливите пък и при целувката с език ми се струва, че ще допусна грешка, но пък винаги може да се поправи след кратък разговор с половинката ;)
dAimIk0z
06-14-2010, 20:24
Лолз , с момиче , което наистина харесвам бих предпочел да прекараме времето си забавно , бъбрейки за тъпотии , държейки ръце , отколкото да правим най-животинския секс , който някой може да си представи.
+ 674572354783489
Callisto
06-14-2010, 20:29
Първата ми целувка мина супер, но има и хора, които изобщо не им е вродено това, както ти каза. Помня 1 път учех едно гадже как да се целува....тоя ме осакати. Натика си езика в гърлото ми, ухапа ме, олигави ме... :shock: Е казах си "карай да върви", направих му забележка, колкото да знае какво да прави или по-скоро какво да не прави. Лежали сме на леглото и сме се целували от 3 следобед до 8 вечерта. Е накрая момчето се научи. :D
stupid0boy
06-14-2010, 21:34
Е ся слизам доло и ги почвам всичките 8-) И аз, и аззз :lol: :-) :-)
Haker4ity
06-15-2010, 08:40
Първата ми целувка мина супер, но има и хора, които изобщо не им е вродено това, както ти каза. Помня 1 път учех едно гадже как да се целува....тоя ме осакати. Натика си езика в гърлото ми, ухапа ме, олигави ме... :shock: Е казах си "карай да върви", направих му забележка, колкото да знае какво да прави или по-скоро какво да не прави. Лежали сме на леглото и сме се целували от 3 следобед до 8 вечерта. Е накрая момчето се научи. :D
браво, може да почваш да преподаваш курсове :D :-)
Ти въобще имаш ли един пост, който да не е от фантазията ти?
dimitar_ak
06-15-2010, 10:24
5 часа лигавене. Ихаааа
tanch3t093
06-15-2010, 11:10
Лолз , с момиче , което наистина харесвам бих предпочел да прекараме времето си забавно , бъбрейки за тъпотии , държейки ръце , отколкото да правим най-животинския секс , който някой може да си представи.
eminem4y
06-15-2010, 12:47
5 часа лигавене. Ихаааа И то на леглото :-D
ouh iam nujda ot pomo6t az kato ne sam se celuvala kavo da naprawq ;( a i s ezik kak staa taq rabota ??????nak1de trqaaa si v1rtq ezika nadolu napred 4asovnikovata strelka ili obratno ;(((((((( :smt100 :smt100 :smt100
Glamour92
06-15-2010, 14:11
ouh iam nujda ot pomo6t az kato ne sam se celuvala kavo da naprawq ;( a i s ezik kak staa taq rabota ??????nak1de trqaaa si v1rtq ezika nadolu napred 4asovnikovata strelka ili obratno ;(((((((( :smt100 :smt100 :smt100
значи,започваш първо в посока изток-запад,10 пъти,после започваш нагоре-надолу 12 пъти(много е важно цифрите да се спазват),през това време си въртиш езика наляво и надясно с колкото се може по-бясна скорост.Това е... :-o
сега ще стане мн забавно,ако приемеш инструкцийката ми на 100% :D
VinDiesel
06-15-2010, 14:33
ouh iam nujda ot pomo6t az kato ne sam se celuvala kavo da naprawq ;( a i s ezik kak staa taq rabota ??????nak1de trqaaa si v1rtq ezika nadolu napred 4asovnikovata strelka ili obratno ;(((((((( :smt100 :smt100 :smt100Никаде не е описано и казано точно контретно,как се мляска с шпакловъчната мръвка..Не е нужно да го въртиш по часовник или обратно и много бързо.Целувката с любимия трябва да е бавна, нежна ,някои обичат и груба де ама ...
nezabelejimata
06-15-2010, 16:55
оле ами аз веднъж се целувах с един фр коио ме улигави така че думи няммах после ... Не на вс им е вродено ... Имала съм случай в които са ми захапвали горкото езиче :lol: :lol: :lol: :oops: :lol: :lol: :lol: после мнн се хилих ама тоя не го докоснах повече защото като се сетя и сега ме боли :D :D
Ти луд ли си, гей ли си, къв си...? 8-)
Кво развивате теории... Се едно задачи по математика ше решаваме :D
При мен всеки път с всяко момиче стилът на целуване малко или много се променя... Първите две-три целувки служат за опознаване, и после нещата си идват по местата...
Иначе... и аз обичам да хапя :P
stupid0boy
06-19-2010, 11:13
обратно на часовниковата стрелка със скорост не по-малка от 50 км/час :lol: няма как да не те запомни :lol: + Захапи му устната с всички сили :-D :-D
Я дай малко да попроменим темичката!
Кой на колко години за пръв път се е целувал по устата?
Grudi_SeXa
06-19-2010, 12:46
Кой на колко години за пръв път се е целувал по устата?
А по други места? :-o
DarthLord
06-20-2010, 10:32
+ 674572354783489
+1 :)