View Full Version : Колко трябва да ми еуспеха на дипломата за да влеза в ун-Т
Колко трябва да ми е успеха????Мисля че трябва да ми е 4,0 но не съм сиг...
в наи лошия случаи ако е 3,80 ще ме приемат ли някъде...
Моля кажете кво мислите :(
SmilezZz
06-15-2010, 03:42
Не знам точно какъв трябва да е успеха ти,но не се притеснявай - опитай веднъж,ако не стане - здраве да е 8-) ..
Успех :)
TheBeliever
06-15-2010, 10:52
Всеки университет има различни изисквания. Трябва да провериш как се образува бала и ако не искат успех от диплома може и да имаш шанс.
victimofpain
06-15-2010, 11:07
Кажи в кой университет искаш, например в УНСС ако сбора от 2те ти матури е под 8 значи не можеш да кандидатстваш, дори да е 7,99.Тъй че кажи за кой уни става дума
Колко трябва да ми е успеха????Мисля че трябва да ми е 4,0 но не съм сиг...
в наи лошия случаи ако е 3,80 ще ме приемат ли някъде...
Моля кажете кво мислите :(
Дипломата е по-маловажната роля в случая. По-важният и по-труден елемент са изпитите (евентуално спасение - матурите). 3,80 е ужасна оценка за кандидатстване, но има места където ти гледат оценките само по определени предмети, примерно само математика или математика и физика или биология, т.н, т.н
мии приерно в УНСС ИЛИ СОФИИСКИЯ ДАЖЕ И в ДР.ТАМ.. АКО НЕ СТАВА..ДА Е В СОФИЯ НЯМА ЗН.В КОИ УНИВЕРСИТЕТ
на матурте оценките ми са следните :по
г-я 4
а по балг.-3.08 : :x
Мисля, че с този успех със СУ-то можеш да се простиш
Искам да попитам и друго -какво зн хорариум,че не мога да се сетя.....без подигравки ,че как ми е :lol:
хорариума има ли нещо об6то с балообразуването
Софийски са пуснали промоциите сега в някои специалности с над 5.50 ти издават служебна бележка, в други ти издават при над 5. Матурата може да замести дипломата, може да замести и изпита (като коефицента от матурата е по-нисък от този на изпита). Има алтернативи.
victimofpain
06-15-2010, 15:30
мии приерно в УНСС ИЛИ СОФИИСКИЯ ДАЖЕ И в ДР.ТАМ.. АКО НЕ СТАВА..ДА Е В СОФИЯ НЯМА ЗН.В КОИ УНИВЕРСИТЕТ
на матурте оценките ми са следните :по
г-я 4
а по балг.-3.08 : :x
Съжалявам, ама и за УНСС можеш да забравиш :( За НБУ не съм сигурна, но би трябвало да можеш да кандидатстваш.Мисля, че там няма изисквания за това.
А относно въпроса за хорариума...това са броят часове, които си учил даден предмет в гимназията, предимно ги искат в чужбина за езиците, ако не притежаваш сертификат.На места ги признават.
А за техническия или някъв друг университет в СФ....който знае нека пише :)
Extremescream
07-05-2010, 11:23
В техническия си има отделни изпити.Ама с тия оценки другаде,освен в НБУ не мисля,че може да влезеш някъде.Или евентуално педагогика в СУ