.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Колко трябва да ми еуспеха на дипломата за да влеза в ун-Т

Колко трябва да ми е успеха????Мисля че трябва да ми е 4,0 но не съм сиг...
    в наи лошия случаи ако е 3,80 ще ме приемат ли някъде...
    Моля кажете кво мислите

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не знам точно какъв трябва да е успеха ти,но не се притеснявай - опитай веднъж,ако не стане - здраве да е ..
    Успех
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Всеки университет има различни изисквания. Трябва да провериш как се образува бала и ако не искат успех от диплома може и да имаш шанс.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Кажи в кой университет искаш, например в УНСС ако сбора от 2те ти матури е под 8 значи не можеш да кандидатстваш, дори да е 7,99.Тъй че кажи за кой уни става дума

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    Колко трябва да ми е успеха????Мисля че трябва да ми е 4,0 но не съм сиг...
    в наи лошия случаи ако е 3,80 ще ме приемат ли някъде...
    Моля кажете кво мислите
    Дипломата е по-маловажната роля в случая. По-важният и по-труден елемент са изпитите (евентуално спасение - матурите). 3,80 е ужасна оценка за кандидатстване, но има места където ти гледат оценките само по определени предмети, примерно само математика или математика и физика или биология, т.н, т.н
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

мии приерно в УНСС ИЛИ СОФИИСКИЯ ДАЖЕ И в ДР.ТАМ.. АКО НЕ СТАВА..ДА Е В СОФИЯ НЯМА ЗН.В КОИ УНИВЕРСИТЕТ
    на матурте оценките ми са следните :по
    г-я 4
    а по балг.-3.08 :

Мега фен Аватара на L0ST
    Мисля, че с този успех със СУ-то можеш да се простиш

Хорариум ?????????

Искам да попитам и друго -какво зн хорариум,че не мога да се сетя.....без подигравки ,че как ми е
    хорариума има ли нещо об6то с балообразуването

Мега фен Аватара на Chacho
    Софийски са пуснали промоциите сега в някои специалности с над 5.50 ти издават служебна бележка, в други ти издават при над 5. Матурата може да замести дипломата, може да замести и изпита (като коефицента от матурата е по-нисък от този на изпита). Има алтернативи.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от gigiii
    мии приерно в УНСС ИЛИ СОФИИСКИЯ ДАЖЕ И в ДР.ТАМ.. АКО НЕ СТАВА..ДА Е В СОФИЯ НЯМА ЗН.В КОИ УНИВЕРСИТЕТ
    на матурте оценките ми са следните :по
    г-я 4
    а по балг.-3.08 :
    Съжалявам, ама и за УНСС можеш да забравиш За НБУ не съм сигурна, но би трябвало да можеш да кандидатстваш.Мисля, че там няма изисквания за това.

А относно въпроса за хорариума...това са броят часове, които си учил даден предмет в гимназията, предимно ги искат в чужбина за езиците, ако не притежаваш сертификат.На места ги признават.

.........

А за техническия или някъв друг университет в СФ....който знае нека пише

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    В техническия си има отделни изпити.Ама с тия оценки другаде,освен в НБУ не мисля,че може да влезеш някъде.Или евентуално педагогика в СУ
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си