View Full Version : 1аег или 164 ? (7клас)
Нуждая се от помощ! Сега ще кандидатствам и се чудя кое да избера между 1 аег и 164. Ако знаете нещо за тях или вече сте там, моля ви се кажете си мнението и ми помогнете. Благодаря :):):)
Ще споделиш ли какъв е балът ти ? :)
Разбира се, че да. Ами 33.108 и съм момиче !
164, 1 АЕГ за мен е супер пропаднало даскало и те съветвам да не си пропиляваш бала по такъв глупав начин.
Питам,защото моят е 33,928,но ми казаха,че балът ми е нисък за 1 АЕГ, :( а за 164 имам шанс 50 % . Пробвай се във Френската-на мен ми казаха,че с моя бал 100% ще ме приемат там.
Но иначе аз не мога да съм обиктивна-винаги съм искала да уча испански,още повече,че съм живяла няколко месеца там,но не го научих добре. :-)
Ами твоят бал е по-висок от моя, но въпреки това аз мисля, че имаме шанс(дори и малък) за 1 АЕ или 164. На повечето от моя клас им е много нисък и затова. А пък има и такиива с много висок бал, но повечето се насочват към СМГ или НПМГ. Такаче аз ще рискувам :D Иначе благодаря за казаното :):):)
Ами твоят бал е по-висок от моя, но въпреки това аз мисля, че имаме шанс(дори и малък) за 1 АЕ или 164. На повечето от моя клас им е много нисък и затова. А пък има и такиива с много висок бал, но повечето се насочват към СМГ или НПМГ. Такаче аз ще рискувам :D Иначе благодаря за казаното :):):)
Дано наистина се насочат към тези училища.А ти момче ли си или момиче ?
Миналата година една моя приятелка влезе в 164 с бал 32,145 или нещо такова и то на 1во класиране и не вярвам да са се променили много нещата сега така че ако питаш мен със сигурност ще влезеш там, а за 1 аег знам че е адски пропаднало, ако питаш мен доори не я пиши. 164 ( тази същата приятерка ми каза) ще е АДСКИ строго, много по строго от немската, учи се на блокове, най умните от София там се борят да хванат петицата, защото учителите са безмилостни! Иначе училището е хубаво а и това че учителите са строги е още по-добре. Английския и без това си го учила а и без това там можеш да продължиш да го учиш и то усилено, не е като в основните училища, там като учиш нещо, га научаваш наистина. Аз те съветвам да влезеш там а иначе каквото и да решиш ти пожелавам късмет :)
Миналата година една моя приятелка влезе в 164 с бал 32,145 или нещо такова и то на 1во класиране и не вярвам да са се променили много нещата сега така че ако питаш мен със сигурност ще влезеш там, а за 1 аег знам че е адски пропаднало, ако питаш мен доори не я пиши. 164 ( тази същата приятерка ми каза) ще е АДСКИ строго, много по строго от немската, учи се на блокове, най умните от София там се борят да хванат петицата, защото учителите са безмилостни! Иначе училището е хубаво а и това че учителите са строги е още по-добре. Английския и без това си го учила а и без това там можеш да продължиш да го учиш и то усилено, не е като в основните училища, там като учиш нещо, га научаваш наистина. Аз те съветвам да влезеш там а иначе каквото и да решиш ти пожелавам късмет :)
Въпросът е,че тази година резултатите са много високи.Пред мен например има около 300 момичета и затова борбата ще е огормна.Дано някои от тях се насочат към АК,НГДЕК,НПМГ,СМГ и т.н. :)
щях да пускам нова тема но направо ще пиша в тази .Момичета нека всеки, който иска да влезе в испанската, да ми пише ,защото и аз искам там ,бала ми е почти 33 и смятам ,че имам шанс да вляза.ПИшете :)
elito6754
06-15-2010, 17:26
Към авторката: Пиши гимназията, която искаш най-много нта първо място, дори бала там да 35.6. Нищо не губиш,най-много да те приемат там. Не пиши училища с по-нисък бал, защото си мислиш, че няма да влезеш в другите.
щях да пускам нова тема но направо ще пиша в тази .Момичета нека всеки, който иска да влезе в испанската, да ми пише ,защото и аз искам там ,бала ми е почти 33 и смятам ,че имам шанс да вляза.ПИшете :)
Моят е почти 34 и ми казаха,че вероятността не е много голяма.
Моят е почти 34 и ми казаха,че вероятността не е много голяма.
Стига си се филмирала. Сама каза, че хората с по - висок от твоя бал са около 300 . Местата за испанската са 70. Няма всички тези 300 момичета да се затичат за испанската. Тези хора, които са ти казали, че вероятността да те приемат е малка са много заблудени :)
е 4е ако с бал почти 34 не те приемат то тогава какво остава за останалите. Виж сега аз проверявам в справочника нали от миналата година един син и там максимума е 33.820 ; 34.572 ; 33.964. Ето виж това са , а тази година като ги увеличат то няма как е да е коренно различен бала от миналата смисъл и да искат няма как да го повишат до 35, просто много е! Но все пак всеки си преценява :):) Иначе успехии !! :):):)
vanilievisez
06-15-2010, 19:00
164, 1 АЕГ за мен е супер пропаднало даскало и те съветвам да не си пропиляваш бала по такъв глупав начин.
учиш ли в гимназията?
ако не, 'айде тихо
значи аз исках 4 години в испанската и на финала реших АЕГ
не съжалявам, даскалото си има ниво
да, зависи от учителя, но т'ва е навсякъде така
има си и дух, и готини хора, и готини даскали
въпрос на време
съвет - ако пишеш аег, не пиши руски
и успех
учиш ли в гимназията?
ако не, 'айде тихо
значи аз исках 4 години в испанската и на финала реших АЕГ
не съжалявам, даскалото си има ниво
да, зависи от учителя, но т'ва е навсякъде така
има си и дух, и готини хора, и готини даскали
въпрос на време
съвет - ако пишеш аег, не пиши руски
и успех
Какво й е на руската паралелка ?
LeDa видях, че в един форум си пуснала http://www.rio-sofia-grad.com/web_folders/appl_files/docs/stat_bel_mat.RTF . Исках и аз да си видя, но изобщо не мога да схвана как става , затова може ли да ми помогнеш :) :D (опитах се да ти пусна ЛС, но не6т0 не става :@ )
Събери си двете оценки.Кажи ми дали си момче или момиче и ще ти кажа колко хора има преди теб. :-)
Ами момиче съм и като си събера оценките ми се получава 10.554
FrozeMaster
06-16-2010, 05:21
Добре мнения съм чувал за паралелката с втори език немски в 1 АЕГ.
аз от 6 желания, които писах 3 са за 1 АЕГ и 2 са 164 ГПИЕ, но на 1во място писах 1 АЕГ с 2ри език испански. Смятам, че там ще вляза, защото бала ми е над 34 (34,216)
Ами ти момиче или момче си ???
vanilievisez
06-16-2010, 18:26
еми като гледам тези от моя випуск как се справят
класната изобщо не ги напъва..
Snickers
06-16-2010, 18:35
'баси като почнете да се превземате...
с бал 34 се питате дали ще ви приемат, лол
по-големи филмари и от мен имало
+ 1 :D
+ 1 :D
Ми мисля ,че е по-добре Испанската . Нямам против 1 анг ,но съм чувала лоши неща .
shakira96
06-18-2010, 12:20
По ми е на сърцето 164. 8-)
brutaLxxbunny
06-18-2010, 13:14
На една моя приятелка също.Вчера бяха с майка и да подават документи и отишли да видят Испанската.Тя милата се разплакала като влезли :( Надявам се много силно двете да се видите на есен :-)
TheThinker
06-18-2010, 18:36
В английската си е много добре! Не, няма наркомани или поне не повече от другите училища и не, не е пропаднало и не, руския съвсем не е зле. Стига сте вярвали на всичко, което чуете. Няма да съжалявате ако влезете. За испанската не знам, но мисля, че 1АЕГ е по-добрият избор. :)
JustAngel
06-21-2010, 10:41
На една моя приятелка също.Вчера бяха с майка и да подават документи и отишли да видят Испанската.Тя милата се разплакала като влезли :( Надявам се много силно двете да се видите на есен :-)
:grin: Хах .. Аз съм тази приятелка,дето се разплака. :-) Наистина имам огромно желание да ме приемат в 164.Вече 3 години си мечтая за това :smt007
nerealnasmart
06-25-2010, 19:58
Здравейте, :D
Преха ме в 32 с бал 33. Имам ли шанс да вляза в английската на второ класиране или въобще дали да се пробвам... някои хора казват, че има наркомани други не ... вече тотално не знам на кого да вярвам... :( :( .